💖"Един за друг"💖 - между два сезона

• 49 274
  • 696
  •   1
Отговори
# 510
  • Испания
Жельо кара по-добре, като не слуша жена си.

# 511
Явно е под чехъл малко

# 512
На мен ми харесват 3-ите. Жената го навигира добре, до момента най-добре се справиха.

# 513
  • тук, на мястото си
Вторите не ми харесаха.
На третите мъжа по- го бива ама жената нещо много си е вдигнала главата. Не ми прави добро впечатление това, че повтарят 2-3 пъти Германия. Тия ща са като англичаните от първия  сезон.

# 514
  • София
Браво на Рали, тази караше все едно са я взели на каст в Бързи и яростни. Simple Smile

# 515
  • София
Браво! Справиха се много добре.

# 516
Най,бързи са засега

# 517
  • Испания
Браво! Ралица не удари нищо. Жельо навигираше чудесно.

# 518
Цоп и аз тук!
 Сега пускам.
Приятно гледане и коментиране на новия сезон.

# 519
1-та двойка - подобни на Симона и Вели
2-та двойка - подобни на Анселита и Мартин
Сега 3-ите живеят в чужбина Simple Smile
И аз така намирам прилики,като персонажи.По-умните логично се справиха

# 520
  • Варна
И аз при вас! Ралица е съученичка от съседния клас. Не се познаваме много, само по физиономия, но е вярно, че са заедно от много години.

# 521
  • В страната на мечтите.
Всички са ми симпатични засега. Сякаш няма някакви надути дето да е мислят за нещо повече от другите, ама тепърва ще ги виждаме какви хора са всъщност. Добро първо впечатление ми направиха.

Не знам за вас, но аз много се надъхвам да участваме с мъжа ми и все си мисля как ли бихме се справили. Grinning

# 522
  • UK
И аз се присъединявам. И на мен втората двойка ми направи много силна асоциация като Мартин и Анселита, макар че момичето говори по-добре от Анселита.

# 523
  • софия
Хоп, троп. И аз тук. Първият сезон ми беше приятен, надявам се да задържат позитивното усещане и в този.

# 524
Дани&Дани не ми равнят на Анселита и Мартин. Последните много ги харесвах, бяха моите фаворити в 1 сезон. Тези малко са ми дигнали брадите към облаците, момата нещо е зле със събирането на двуцифрени числа...и като чуя изказване как жените не били добри шофьори - не ми го хвали повече.

Общи условия

Активация на акаунт