💖"Един за друг"💖 - между два сезона

• 49 246
  • 696
  •   1
Отговори
# 555
  • Mediterraneo
Явно Яница ще е дрънкалото на сезона. Респективно с това и глупавичката, да не казвам по- тежка дума.

# 556
Хубава и празноглава

# 557
Леле тази ми наду главата. Много си е повярвала, а е само на 21г 🙄

# 558
  • София
А кога е снимано предаването, знае ли някой?

# 559
  • В страната на мечтите.
Ох, и на мен нещо не ми допадат тези двамата. Особено жената с лилавата коса нещо не ми изглежда добър човек и ми е малко лигава. Кажи си просто, че не ти се готви, а не се прави на голяма примадона и да ми изкарваш аргументите на феминистка. Чак се ядосах Grinning

# 560
Снимките още не са свършили, вилата е резервирана до средата на март

# 561
Средно рязко ХАХАХАХАХХАХААХА
Десен и наляво ааааааа, рева от смях!

# 562
Яка коса, защото не е нейна. На сватбата през лятото е била до ушите, а половин година след това е до кръста. Освен това си личат екстеншъните. Иначе ми харесват като двойка.

# 563
  • Испания
- Колко рязко?
- Средно рязко. Десен и наляво.

# 564
Здравейте,момичета! Да се намърдам и аз тук-направо ме засърбяха ръцете.Тя тая като латерна,бре!

# 565
Нещо ново да научим и ние кандидат шофьорите хаха

# 566
  • Испания
Яница има индиански черти.

# 567
За това казах, че ще ми е странно стресиращо да чета темата. Grinning Яница е много готин човек. Надявам се да го видите в предаването. Иначе май третата двойка ще спечелят тази игра. Супер добри бяха.

# 568
Колко общо двойки ще са?

# 569
  • Пловдив
А не ви ли прилича Яница на онази мадама Елица май беше в сериала Ол инклузив, жената на хотелиера. Пускаше едни бисери, подобни пуска и Яница. Всички са ми симпатични до тук, ще видим в играта как ще са.

Общи условия

Активация на акаунт