Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 46 658
  • 744
  •   2
Отговори
# 225
  • Вестерос
При бананите  е качен целият сезон на The luminaries с Ева Грийн

# 226
  • София
Unbelievable (2019)
https://www.imdb.com/title/tt7909970/?ref_=nv_sr_srsg_0

Мини-сериал (8 х 45). Продукция на Нетфликс. Криминална драма по действителни събития.
Темата не е никак приятна за нежната половина от човечеството, но няма как да се избяга от нея. Става въпрос за разследването и издирването на един сериен изнасилвач. Предупреждавам, че някои кадри не са за хора с по-слаби нерви, но все пак и тук всичко е премислено и дозирано... Т.е. няма самоцелно търсене на нещо гадно което да покажем, за да сме по и най в сравнение с конкуренцията...
Всичко е изпипано в сериала. Както би трябвало когато имаме ясен калъп, но точно тук е трудното и не всеки го може. Актьорската игра е страхотна, историята много умело поднесена. Самото разследване е така убедително представено все едно гледаш документален филм по Дискавъри.
Героите са топлокръвни, усещаш болката им, стремежът им към това, което преследват и т.н.
Силно препоръчвам! Simple Smile
-
8.0/8.5

# 227
Defending Jacob. 14-годишно момче е обвинено в убийството на свой съученик и осемте епизода на сериала проследяват ада, през който Джейкъб и родителите му преминават в усилията си да докажат невинността му,като периодично родителите са разкъсвани от съмнения в невинността на сина си.
За мен това е поредният сериал, отразяващ до голяма степен американската действителност.Показва се колко много значи обществения ти имидж и как дори ако преди обвинението в престъпление си се ръководел по правилата,можеш да бъдеш разкъсан на парчета от тълпата,образно казано,дори ако си още дете.

# 228
Изгледах Flipped на Quibi. Малко тъпичко, но имаше смешни моменти. Жената в главната роля ми хареса, хареса ми и участието на Артуро Кастро, Анди Гарсия и Ева Лонгория.
Сега ще почвам Most dangerous game, който е одобрен за втори сезон.
Бях много търпелива с Flipped и го изгледах докрая, разбира се на по-бърза скорост. Надявам се, че MDG пО бива и не са заложили само пак на известни актьори с глупав сценарий.
След това ми е наред и Survive със Софи Търнър.

Иначе четох за Quibi, че печалбите им били ниски и не покривали очакванията им. Те измислили тая платформа уж за кратки сериалчета (филмчета), които да си гледаш докато си на работа по време на почивката или когато имаш няколко свободни минутки за губене, но гледаемостта била слаба.

И друга новина, която много ме зарадва. Задава се сериал с Мишел Уилямс и Оскар Айзък - Scenes From a Marriage, сценарист и режисьор ще е Хагай Леви (един от създателите на The Affair). Blush
https://www.cinefish.bg/Sceni-ot-edin-semeen-jivot-Scenes-from-a … iage-id43200.html

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 01:09 от ~Carolina~

# 229
Изгледах за два дни Little Fires Everywhere.
Много добра актьорска игра. Затвърдих мнението си, че човек трябва да бъде наясно със себе си, да бъде щастлив в душата си, защото в противен случай всичко, което създава ще бъде построено върху плаващи пясъци.
За тайните, които всеки носи, за страха, за всички травми от детството, миналото. За начина, по който възприемаме себе си, околните, за майките и децата, за трудните избори в живота.
На мен много ми хареса и го препоръчвам.

# 230
  • София
Most dangerous game къде го има?
Не го намирам по тракерите.

# 231
По турските сайтове онлайн с турски субтитри. Например тук.
Проверих дали има с английски, но няма.

# 232
  • София
Започнах да гледам  Little Fires Everywherе, но след един епизод съм със смесени чувства. Скоро гледах Big Little Lies, който много ми хареса. Рийс Уидърспуун можела да бъде и друго освен глуповата блондинка. Та правейки паралел между двата сериала нещо много ми идват ексцентричните артистични чернокожи. А така да ми се гледа нещо интересно със симпатични актьори.

# 233

Има го качен още април в Зам...да (бананите) - руско аудио. За теб не беше проблем, доколкото помня.

Ще ги видя Пожарите.
Изгледах с Ана Кендрик Love Life - хареса ми, приятно сериалче.

И чакам Animal Kingdom, но все отлагат датите, вероятно чак догодина. Sad

# 234
На мен ми останаха три епизода от последният сезон на Modern family. Толкова ми е тъжно, че си пускам random епизоди от всеки сезон. Освен това опитах се да си преповторя Sense8, обаче нещо много тежко ми върви и го спрях. Явно за всеки сериал си има състояние в което да си, за да го гледаш. А сега започнах да гледам Swamp Thing. Въпреки че той май е спрян. И след първи епизод не знам какво да мисля. Ще пробвам още един епизод и ако не ме грабне, го спирам.

# 235
Забравих да отчета, че тия дни наведъж приключих и с последния сезон на Modern family. Хубав финал, винаги ме зареждат с оптимизъм, щури и любими.Simple Smile

# 236
Вторият сезон на Coisa Mais Linda (Netflix) е много свеж и много зареждащ. Самба, слънце, плаж, моренце.... идеален Simple Smile

# 237
  • София

Има го качен още април в Зам...да (бананите) - руско аудио. За теб не беше проблем, доколкото помня.

Не ми е проблем руския, но не го намирам, може би е свален.

# 238
  • срещу двата комина :)))
изгледах Zoey's Extraordinary Playlist, мнооооого ми хареса. Изключително усмихваш и положителен, въпреки някои от тежките теми, които засяга Satisfied

# 239
Здравейте. Реших и аз да се включа с един въпрос. Започнах да гледам сериала The Affair, но сериалът беше свален от Замунда. Намерих качени сезони в Арената, но някои епизоди не могат да се изтеглят. Знаете ли откъде мога да си го изтегля? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт