Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 46 630
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • срещу двата комина :)))
Подновени
Оzark за последен сезон с 14 епизода.
Купен е Britannia и ще има втори сезон октомври
Lucifer за 6 последен сезон. Чакаме сега сезон 5 А, след НГ 5 б.

Спрени
Council of Dads

втори сезон на Британия излезе още миналата година, може би имаш предвид трети

# 211
  • Вестерос
Ами това пише 6/29: Epix has picked up the canceled Amazon series Britannia and will air a new 2nd season in October. Освен просто да го преизлъчват...

подновени
The Kominsky Method за последен 3-ти сезон
The Great
 Never Have I Ever

спрени
Katy Keene

# 212
  • срещу двата комина :)))
Ами това пише 6/29: Epix has picked up the canceled Amazon series Britannia and will air a new 2nd season in October. Освен просто да го преизлъчват...

подновени
The Kominsky Method за последен 3-ти сезон
The Great
 Never Have I Ever

спрени
Katy Keene

Хмм, странна работа... ама ше стане ясно, де Simple Smile

# 213
Започнах "Game of the Thrones". Ще гледам първи сезон до края дори и да не ми харесва и ще видя дали ще продължа. Няколко пъти съм започвала и съм се отказвала. Ще му дам шанс, все пак е много харесван сериал.
Гледах и двата качени епизода на "Rerry Mason". Харесвам такъв тип сериали, но има сцени, които не са ми по вкуса, малко са прекалени и наистина е малко по-мрачен от очакваното.

# 214
Game of Thrones го почвах сигурно повече от 4 пъти , и все се чудех какво толкова му харесват, докато не стигнах до 4та серия и след това стана голямото зарибяване Simple Smile Изгледах няколко сезона за няколко дни.

# 215
Аз го пуснах чак след като прочетох книгите,хич не съм впечатлена от края му.
Свърших втори сезон на Dark,почвам и последния.

# 216
""...Троновете"" и аз ги мъчих в началото. Не e от типа сериали, които бих гледала, но човек като остане на сухо, все дава шанс на нещо, което се харесва много от другите. След няколко започвания и спирания, накрая се зарибих, че го изгледах и целия, че после и още 2 пъти от-до, когато нямах, какво да гледам.
Сега пак съм в тишина със сериалите и мисля да си припомня "The Killing"

# 217
Мен Троновете ме грабнаха още от началото и бих го гледала наново от-до. Първите сезони ми бяха най-интересни.

# 218
Най-после намерих време да гледам Little Fires Everywhere. Един от малкото случаи, при които сериалът ми харесва повече от книгата. Всъщност между двете има доста голяма разлика - доста голямо творчество въображение е играло при сериала. Подходих с подозрение към факта, че са вкарали толкова много елементи на расизъм, но именно това направи сериалът много силен за мен. От всичките творчески промени вероятно единствената, която не ми допадна и ми се стори пресилена и с ненужна доза драма, беше сцената когато Биби отива на детското парти. Някои елементи, които бяха изменили, като цяло се вписваха добре. Промяната в края на сериала на мен лично ми допадна. Логично е повечето зрители инстинктивно да решат, че Изи е виновна за пожара. Фактът че не е тя се връзва много добре с едно от посланията на филма, че нашите предубеждения към хората са често неоснователни.

# 219
  • София
За мен точно Изи запали пожара. Не физически, но тя го запали в тези, които изляха бензина и драснаха клечката. Много ми хареса точно това във финала.

# 220
Слагайте спойлери, някой може да не го е гледал още Simple Smile

На мен пък историята на Хана от Сутрешното шоу ми е много озадачаваща.
Скрит текст:
Изкараха я голяма жертва, на която да съчувстваме, обаче от това, което видях при нея като поведение, според мен в известна степен тя си е виновна. По никакъв начин не се противопостави на действията на Мич, а пък аз не видях някаква агресия от негова страна. Даже докато се обясняваше на Брадли едва ли не го изкара, че щото й бил шеф, тя нямала как да му се противопостави и как да му откаже. Отделно това, че доброволно се качи в апартамента му, и че после като и предложиха повишението го прие и си замълча. Не мисля, че някой й е виновен.

# 221
Мина доста време от финала на Пожарите и според мен може да се обсъжда вече свободно. По време на излъчването го обсъждахме в скрит текст, но сега мисля, че няма нужда.

# 222
Вчера и днес довършвам сериала EVIL,но децата на главната героиня супер много ме нервят.Пищят,карат се,абе изобщо,лигави.Може би най-дразнещите лапета,които досега съм срещала в сериал.Иначе става за гледане.
Бях започнала един сериал,Mirage,но нямаше никакви субтитри за него и се отказах,след като едва изгледах първата серия,разчитайки на познанията си по английски.В него играеше актьорът от Викинги,който там беше Роло,братът на Рагнар.

# 223

Скрит текст:
Изкараха я голяма жертва, на която да съчувстваме, обаче от това, което видях при нея като поведение, според мен в известна степен тя си е виновна. По никакъв начин не се противопостави на действията на Мич, а пък аз не видях някаква агресия от негова страна. Даже докато се обясняваше на Брадли едва ли не го изкара, че щото й бил шеф, тя нямала как да му се противопостави и как да му откаже. Отделно това, че доброволно се качи в апартамента му, и че после като и предложиха повишението го прие и си замълча. Не мисля, че някой й е виновен.

А най-странното беше
Скрит текст:
че се съгласи да подкрепи Мич за неговото интервю

# 224

Скрит текст:

А най-странното беше
Скрит текст:
че се съгласи да подкрепи Мич за неговото интервю

Това мисля, че го направи, щото нещо си промени мнението и реши,
Скрит текст:
че като изобличи Фред, ще си отмъсти. А единственият начин да го направи беше като сътрудничи на Мич. Още по-тъпото в случая беше като се отказа, този път заради работата в LA. Абе голяма фурнаджийска лопата. Най-накрая и тя нещо не се разбра със себе си и се самоуби. Не знам какво толкова се беше вкопчила в тази работа, все едно е последната на света. Пък и беше просто букър, па макар и главен, не нещо много специално.

Общи условия

Активация на акаунт