Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 46 631
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Аз не го намерих в Замунда - сега прегледах торентите, качени на днешната дата.

# 196
Виж в търсачката. Излиза така - Perdida / The Stolen Daughter S01/ XviD/

# 197
Изгледах 'пожарите'

Скрит текст:
Little Fires Everywhere

https://www.imdb.com/title/tt8089592/?ref_=ttep_ep_tt

Ммм, не знам, нещо съм с притоворечиви чувства, да не кажа и че съм леко разочарован. Определено очаквах много повече с оглед каста и историята. Сюжета е актуален и в крак със съвремието. Като цяло се засягат всички наболели социални проблеми, които вълнуват американците. Обаче не можаха да ме накарат да повярвам в която и да е кауза образно казано. Не си изградиха добре героите, не си разгърнаха добре историята. Не ми хареса финалът въпреки че беше логичен с оглед цялостната тягостна атмосфера. В никакъв случай не искам да вземам страна, кой прав и кой крив. В шоуто почти всички бяха и с бяло и с черно...
Пожарите върлуваха в тях самите, онзи финален пожар бе само физическата му проява. Трябваше Изи да подпали къщата, логиката сочеше да е тя, това извъртане никак не ми се понрави. Ей така от нищото туист за секунди, за да сме интересни и да не е това, което логично се очаква да се случи. Не съм Ок когато насилваш нещата само и само да ''изненадаш'' аудиторията. По-скоро изненадаха самите себе си...
От целия каст харесах само два образа, от чисто човешка страна имам предвид: Пърл и Бил. Щяха да са страхотен татко и дъщеря в някой друг живот. Относно каста. Като изключим страхотната Рийз по-скоро разочароващ. Един от най-големите минуси на шоуто за мен е играта на Кери Уошингтън и супер дразнещите и муцки. Общо взето разваляше всеки кадър в който участваше или 50% от цялото шоу.
Все пак препоръчвам заради имената в актьорския състав и известността на самото шоу. Феновете не бива да пропускат подобни продукции, независимо дали са добри или не, и дали се харесват или не.
-
7.0

Сега и ще ви изчета какво сте писали за шоуто, то повечето е в старата тема. Simple Smile

Изгледах 1еп. , много напомня на Big Little Lies  ,особенно героинята на Рийз .

# 198
Искам да препоръчам турски сериал Великолепный век. Империя Кёсем http://serialu.online/1392-velikolepnyj-vek-imperija-kesem.html който е много пристрастяващ

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 11:45 от Ivanna23

# 199
  • Вестерос
Турските сериали си имат друг подфорум.

# 200
https://www.youtube.com/watch?v=GoNwmR9SnVg  скоро ще започне 4 ти сезон на wynonna-earp

# 201
  • София
Досега не съм се включвала в темата, но искам да благодаря на всички, които споделят мнения за интересни сериали. По препоръка на някого от вас започнах и почти завърших Damages.
https://www.imdb.com/title/tt0914387/?ref_=nv_sr_srsg_0
Много ми допадна, а Глен Клоуз е направо страхотна. Случайно да можете да ми препоръчате нещо подобно?

# 202
  • Разпиляна във въображението
Започна трети сезон на Йелоустоун“ / Yellowstone. За мен е един от много добрите сериали в последните години.

# 203
 Тайни и лъжи много ми хареса, кратък, 2 сезона засега.
Също и Лъжи, препоръчвам и двата

# 204
Изгледах вече Insecure (горе-долу хубав сезон, дано следващия да е последен, че малко се изчерпаха), Stateless (хем ми хареса, хем не, можеше и да не го гледам) и Love life (хубаво сериалче, доста емоционално, Ана ми стана симпатична.)
Мисля да мина към сериалите на Quibi - Flipped, Most Dangerous game и Survive. Поне сериите са до 10 минутки. Точно такива ме устройват. Smile
След това мисля да погледна The secrets she keeps, The act (като го пуснаха го избягвах, но сега ми е в списъка), Sweet magnolias, Sorry for your loss, The crown (мисля да гледам първите два сезона с Клеър Фой, Оливия Колман не я харесвам.)
А и всяко лято се сещам за The Affair. Липсват ми първите силни сезони. Може да превъртя няколко серии и от него. Blue Heart

# 205
Преди 2 дни реших да дам шанс на един сериал и да видя дали ще ми хареса, а именно "Аз,вещицата". Има го все още в НВО.
Хареса ми, но не знаех, че 8 епизод е финала? Не съм чула друг сериал с толкова малко епизоди и баш финал!

Някой знае ли дали ще има продължение и 2 сезон?

# 206
  • срещу двата комина :)))
Преди 2 дни реших да дам шанс на един сериал и да видя дали ще ми хареса, а именно "Аз,вещицата". Има го все още в НВО.
Хареса ми, но не знаех, че 8 епизод е финала? Не съм чула друг сериал с толкова малко епизоди и баш финал!

Някой знае ли дали ще има продължение и 2 сезон?

ще има още два сезона, сериала е по книги Simple Smile

# 207
  • addicted
Започна трети сезон на Йелоустоун“ / Yellowstone. За мен е един от много добрите сериали в последните години.

Всички са толкова бели и добри в тези първи два епизода Simple Smile Нетипично, но е много приятно, особено съчетано с главозамайващата красота на планините - изгледах ги като хипнотизирана.
Josh Holloway е много приятна изненада. Simple Smile

# 208
  • Вестерос
Подновени
Оzark за последен сезон с 14 епизода.
Купен е Britannia и ще има втори сезон октомври
Lucifer за 6 последен сезон. Чакаме сега сезон 5 А, след НГ 5 б.

Спрени
Council of Dads

# 209
Изгледах White lines. Тежка история е, но интересна. Едва ли ще има втори сезон, май е бил замислен само за един, предвид как завърши, но определено има  вратички и може да се развие действието по - нататък.

Общи условия

Активация на акаунт