Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 45 623
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Днес са пуснали целия сезон на The Haunting of Bly Manor, сезон втори на The Haunting of Hill House. По торентите...

https://www.imdb.com/title/tt10970552/reference

Изгледах го, много ми хареса! Нямаше го толкова този уау ефект от края на първи сезон, но пак историята беше интересна.

# 586
  • Sofia
Започнах го и аз Breeders. Много е забавен. Благодаря за препоръката.

Но как е на български преведен? Не мога да го открия в НВО

По-горе Каролина ти е писала - "Родители и деца" било.

Благодаря, аз разбрах, че е в тази категория.
🙄

# 587
  • София
Изгледах Raised by Wolves с огромно удоволствие. Чудесни актьори, въпреки че не познавам нито един от тях Simple Smile
Главната актриса Аманда Колин е перфектна за ролята. Едното дете ми е почти толково неприятно колкото Джофри от троновете. Така да ме впечатли сериал се случва един път на 4-5 години. Препоръчвам!

# 588
Аз май познавам само Рагнар от този сериал...

# 589
Здравейте,бихте ли ми препоръчали някой готин,зарибяващ сериал?С малко дете съм и нямам време да чета назад по темите,преди имах възможност да ги следя.
Сериали,които съм гледала и съм харесала много ,и които могат да ви ориентират за вкуса ми са:The walking dead,Breaking bad,Rome,Vikings,Black mirror,Grand hotel,El internado,Big little lies, The affair,Roots,Game of thrones,Chernobyl .За момента е това,което се сещам.Благодаря предварително!

# 590
Пробвай Money heist, Dark

# 591
А,да...Dark съм го гледала.Ще пробвам другия.Благодаря:smile:

# 592
Little fires everywhere тип Big little lies.

# 593
Stranger Things, Историята на прислужницата, Fleabag, The Marvelous Mrs. Maisel , The Crown

# 594
Мнение за този да има някой?
https://www.imdb.com/title/tt7612548/

# 595
Не съм го гледала, малко след като излезе четох коментари, че бил много евтин и банален, като фентъзи сериалите, които излизаха през 90-те (нямам предвид добрите).

# 596
  • Sofia
Попаднах на “Записките на младия лекар” с Даниел Радклиф.
Бреееей, много кървища, много натура... изгледах два епизода и не знам дали да го продължавам. Иначе сюжетът ми е интересен, връщане в минало и настояще, развитието също, но много Тарантино ми дойде...

# 597
  • София
Започнах Рачед

Ratched
https://www.imdb.com/title/tt7423538/

Драма. Психо. Мистерия. От създателите на култовия, American Horror Story
С любимката ми, Сара Полсън.
Става въпрос за живота на сестра Милдред Рачед от ведната класика ''Полет над кукувиче гнездо'' с Джак Никълсън.
Хваща окото с някои уговорки и забележки. Малко е гаден на моменти. Минусът е, че действието се развива през 1947 г. а така е направено все едно сме 2017 г. В смисъл ако гледате ще разберете какво имам предвид. Дразнещо е, но това е бъдещето и трябва да свикваме и да се опитваме да гледаме извън тази призма.

# 598
  • Вестерос

# 599
  • София
Супер, първия сезин ми стана любим. Очаквам го с нетърпение.
А и Мандалорецът излиза сега в края на Октомври. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт