Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 45 624
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Днес са пуснали целия сезон на The Haunting of Bly Manor, сезон втори на The Haunting of Hill House. По торентите...

https://www.imdb.com/title/tt10970552/reference

# 571
Breeders и аз гледах няколко серии, но не ми беше кой знае колко интересен и спрях. Сега почнах Survive със Софи Търнър.

# 572
  • Вестерос
Тhe Magicians ми харесваше все повече с всеки сезон. Страхотен сериал. Доволна съм от финала.

Като Емилито- The bold type и Younger най-пасват.

Изгледах я и аз Емилито, да свеж беше до края, както писах преди това, но все пак ми е като за тийнове. Много клишета. Последните 3,4 серии ми бяха интересни. Много нереалистични неща имаше, много малко Париж. Определено Younger ми харесва повече.
А препоръчвам и Hart of Dixie.

# 573
Ревюто на Гардиън за Емили напълно съвпада с моето мнение
https://amp.theguardian.com/tv-and-radio/2020/oct/02/emily-in-pa … of-french-cliches

# 574
Изгледах Survive. Малко напомняше на The mountain between us. Беше кратичко - драма, оцеляване и поуки. Суров като живота. Нагледах се на скали. Имаше си грешки, но става. Струва ми се, че са го заснели лесно без много трудности за актьорите, като Most dangerous game (който е одобрен за втори сезон). Survive не вярвам да има втори сезон.

# 575
Гледам Джийвс и Устър все още. И се чудя как woke активистите още не са се сетили да канселират Хю Лори и Стивън Фрай, заради това:
Скрит текст:
JoyJoyJoyJoy
Преди време се опитаха с Робърт Дауни Джуниър, заради Тропик тъндър, може би са обезсърчени от неуспеха. А и Фрай има нещо като имунитет срещу канселиране, тъй като е гей...

# 576
  • Mediterraneo
И аз отметнах Емили, ще видя другите, които препоръчвате в този стил.

# 577
  • Бургас
Гледам Джийвс и Устър все още. И се чудя как woke активистите още не са се сетили да канселират Хю Лори и Стивън Фрай, заради това:
Скрит текст:
JoyJoyJoyJoy

Е чак пък. Тази случка си е точно по романа. Актьорите каква вина имат.

# 578
Никаква. Но това не пречи на активистите да се активизират. По начало оплакванията им са неадекватни и без основание.

# 579
аз пък се запалих по Империя . Баш ме кефи  Стив Бушеми, макар и да е дъртълак вече

# 580
  • Sofia
Breeders и аз гледах няколко серии, но не ми беше кой знае колко интересен и спрях. Сега почнах Survive със Софи Търнър.

Breeders как е преведено на бг?

# 581
Аз го гледах от турски сайт, но в hbo go гледам че е Родители и деца.

# 582
  • София
Започнах го и аз Breeders. Много е забавен. Благодаря за препоръката.

# 583
  • Sofia

Но как е на български преведен? Не мога да го открия в НВО

# 584

Но как е на български преведен? Не мога да го открия в НВО

По-горе Каролина ти е писала - "Родители и деца" било.

Общи условия

Активация на акаунт