Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 45 729
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
В последно време наваксвам с научнофантастични и фентъзи сериали. Изгледах Once upon a time, Dark, Cursed, The Umbrella Academie, The Mandalorian и последно Оrville. От Cursed бях разочарована, на другите се изкефих много. Подробно съм писала в темата за научнофантастични сериали.
Наваксах и с 7 сезон на Blacklist.
Документалния сериал за Джефри Епстийн ми хареса също. Гледах го по Нетфликс.

# 316
  • Вестерос
85 книги.. майко мила, определено ще изберат най-популярните 😁

Идвам да донеса постер на нов сериал от Ароувърс с любимата ни Джулка 😈

# 317
Много ми харесаха Малките пожари... Дали ще има втори сезон? Рийз все едно играе героинята си от Големите малки лъжи
В момента го гледаме с щерката и точно това си говорихме-Рийз все едно си играе героинята от Големите малки лъжи,на който сме верни фенове,първите две серии много ни харесаха!
Иначе изгледах доста сериали,сред които :Пери Мейсън/всичко ми хареса и историята беше мистериозна/,Cursed-ако има втори сезон,не мисля,че бих го гледала,слабичък ми се видя,но заради детето му дадох шанс,че е фен на главната героиня от 13 Причини защо,Snowpiercer -добре измислен,може би ще го продължа с новите серии,"Бягай"-скучноват ми беше,The Graet-просто чудесен без слабо място,превъзходна игра на актьорите,просто уникален,"Отворени рани"-чудесна Ейми Адамс,"Развод"-много мой тип сериал за разпускане,тук не можах да позная Сара Джесика Паркър-видя ми се доста остаряла,не са могли и с грим да заличат този факт,"Наследници"-стана ми фаворит!Също Мисис Америка и Stateless с Кейт Бланшет,тя напоследък доста изгрява с нови роли/Къде си ,Бернадет?/.Извинете за дългия пост:)от доста време не съм се разписвала:))

# 318
  • Вестерос
Как е на английски Наследници?

# 319
# 320
  • Вестерос
Изгледах Snowpiercer. Препоръчвам. За мен нямаше слаба серия. Имам няколко забележки по сценария за някои неща, но като цяло не са съществени. Като нап. тези в Опашката как се бръснех, къпеха и т.н. Вярно бяха мръснички, ама 7 години без баня според мен щяха по-зле да изглеждат. Искаше ми се повече да покажат как се сдобиват с храна, от къде имат толкова вода и др.

# 321
И на мен ми хареса Snowpiercer-а. Във филма (има филм от 2013 мисля, хубав е) бяха показали за храната и по-точно за черните кубове за долните класи, правеха ги от
Скрит текст:
насекоми
. Може би във втори сезон ще има повече. Кой знае кога ще е 2 сезон с тази корона.

# 322
  • Вестерос
Tе май споменаха в едната серия, че са от буболечки.

# 323
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някой американски ситком подобен на Приятели, но и не само. Гледала съм: Как се запознах с майка ви, Теория за големия взрив, Малкълм. Ако някой се сети за интересен и забавен ситком, моля да сподели😊

# 324
  • Вестерос
Sex and the city, Younger, Mom, American Housewife, Mike & Molly, 2 broke girls, Happy endings, Melissa and Joey, The middle препоръчвам.
Ако искаш погледни и That 70's show, Hope & Faith, Baby Daddy, Young & Hungry

# 325
Модерното семейство, Двама мъже и половина, Младият Шелдън, 8 прости правила

# 326
  • София
Епизод 1 на Lovecraft Country/https://www.imdb.com/title/tt6905686/ ми допадна. Рано е за кой знае какви отзиви, но мисля, че има потенциал и ще го следя.

# 327
  • Вестерос
Aз съм много доволна от 1-ви епизод. Нямам търпение за втори Simple Smile

# 328
  • София
Little fires everywhere го изгледах на един дъх. Интересни истории, много за отношенията деца-родители.

# 329
Гледам "Достойнство" по НВО,за германска секта/колония в Чили по времето на Пиночет.

Общи условия

Активация на акаунт