Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 45 720
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
"Историята на прислужницата" -разказва за правата на жените в едно евентуално бъдеще в новосъздадена държава на име Гилеад. Сериалът е интересен, не разбирам от режисура, но играта с цветове и начина, по който си контрастират е много приятна за окото в сериала. Препоръчвам го.

# 331
От месец насам гледам “How to get away with murder” -Как да ни се размине убийство.
Страхотен! Отдавна не съм гледала сериал с такъв интерес.

# 332
Аз да ви кажа вече сигурно месец мъча American horror story. Преди много го харесвах. Последните 4 сезона не ги бях гледала. Та започнах с 6ти сезон и голяма мъка. Толкова скучен ми беше , че го мъчих повече от 2 седмици сигурно. Но пък за разлика от него- 7ми много ми хареса. В началото много ме забърка. Много ми хареса как се засягаха различни тематики- политическата, за правата на жените, за равенството като цяло, фобиите и т.н. Него пак го изгледох бавно, но за сравнително по-малко време. И въпреки това ще си дам почивка отново от този сериал. Сега мисля да започна някой нов мини сериал. Като ми е грабнал окото The Spanish Princess.

# 333
  • Вестерос
Изгледай първо The white queen и The white princess. По един сезон са и са предисториите на Испанската принцеса. И трите са по книгите на Филипа Грегъри.

# 334
  • Вестерос
Нов сериал

# 335
За този сериал с Джъд Лоу има бъзз, доста го рекламират.

Обявена е дата за 4 сезон на Короната, 15 ноември, има и тийзърче:

https://www.youtube.com/watch?v=Y4nEquUuKz0

Нямам търпение да видя Джилиън Андерсън като Желязната Лейди.

# 336
  • Вестерос
Утре излиза официално новият сезон на Луцифер 🎉🎉🎉

Oще един нов сериал с чуден каст

За сестрата на Шерлок Холмс.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 23:24 от Tiffany А

# 337
  • София
Тифче, Енолата не е ли филм, а не сериал?

# 338
  • Вестерос
Да, прави си, не знам къде съм зяпала. Извинявам се, филм било.

# 339
  • София
Приключих с ''ФБР: Най-издирваните''
Много е зле. По-зле и от титулярното шоу, ''ФБР''
Главния герой е потрес. Актьора просто не умее да играе. Няма такова дърво.

Изгледах сезон 3 на ''Seal Team''
Това ми е любимо шоу. Този сезон 3 бе най-слабия до тук, но пак бе на високо ниво. Изобщо няма празно тук, въпреки посъкратения бюджет.
Много се радвам, че е подновен за сезон 4. Simple Smile

# 340
  • София
Започнах да гледам The last ship заради така актуалната тематика за пандемия.
https://www.imdb.com/title/tt2402207/?ref_=fn_al_tt_1

Тъкмо се зарадвах, че за пръв път от доста време виждам симпатични актьори в главните роли и взеха, че пак натресоха политкоректни герои.
Скрит текст:
Дясната ръка на капитана е чернокожа лесбийка и беше много важно да ни го споменат, въпреки че няма нищо общо със сюжета.

# 341
Тоя е доста забавен..

# 342
  • София
Днес довърших втори(последен) сезон на Liar/https://www.imdb.com/title/tt6021284/
Хареса ми, тъй като разви/обясни образите от сезон 1, а и развръзката беше интересно поднесена.

# 343
  • София
Започнах "Togetherness" по HBO. Интересен ми е.

# 344
Превъртях една странна щуротия наречена The Fugitive, с Кийфър Съдърланд - 14 еп. по 8 (осем) минути?! Правен е за някакъв ТВ формат Quibi.

Ако на някой му липсва 24, Кийфър е на ниво, останалите изглеждат евтинджос, но става за убиване на час-два..

Общи условия

Активация на акаунт