Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 45 725
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • Вестерос
Още едно шоу се завръща с втори сезон есента

# 346
  • Sofia
Aз съм много доволна от 1-ви епизод. Нямам търпение за втори Simple Smile

Вчера гледах втория - много насищане със събития...

# 347
Miss Scarlet and the Duke-много ми харесва!

# 348
The Vow HBO GO...изгледах първи епизод и доста ме заинтригува...spiritual leader business...

# 349
  • Вестерос
Спрени

Altered Carbon
Penny Dreadful: City of Angels
I Am Not Okay With This
 The Society

Подновени

Warrior Nun
Hitmen

# 350
Знам, че никой не гледа The Society, но да се оплача - много съм ядосана, че го спират. Всичко е готово, сценарият е написан, само трябва да се снима. Така и не разбрах какви са причините, защото пишеше, че е бил харесван от публиката. Сега търся поне да прочета някъде финала на историята, че ми е много любопитно.

# 351
  • Вестерос
Аз не съм го поглеждала, сега намерих тази статия, изглежда интересен първи сезон.

https://deadline.com/2020/08/the-society-creator-tough-cancellat … eyser-1203022410/

# 352
  • София
Жалко за Altered Carbon, но си го просеха с лошия сценарий и кофти подбрания каст.
Пени Дредфул започна и завърши добре, но отново провал пълен и ето спират го. Нека се позамислят занапред, че като правят булшит пропаганди хората не гледат и се ядосват и ето го резултата. Провален потенциал, провален от самите създатели...

# 353
Tiffany A, и аз намерих тази статия, но за съжаление създателят не искал да дава детайли, защото се надявал, че сезон 2 някога щял да види бял свят. На мен ми беше много интересен първи сезон, въпреки че сериалът е тийнейджърски и има на места някакви наивни моменти. Но пък историята се развиваше доста непредвидимо.

# 354
  • Вестерос
През декември ще излезе новият сериал по Кинг
https://www.ploshtadslaveikov.com/svetat-sled-smartonosniya-viru … QI4y8zD3TIUS7Ky3Y

The Stand

# 355
Жалко за Altered Carbon, но си го просеха с лошия сценарий и кофти подбрания каст.
Пени Дредфул започна и завърши добре, но отново провал пълен и ето спират го. Нека се позамислят занапред, че като правят булшит пропаганди хората не гледат и се ядосват и ето го резултата. Провален потенциал, провален от самите създатели...

Altered Carbon, е един от скъпите сериали на Нетфликс.
Втория сезон беше слаб и много хора явно не са  стигнали до края на сезона и не възнамеряват да изгледат целия сезон. Това води до малко потенциални зрители, ако от Нетфликс решат да го подновят за трети сезон.

# 356
  • Вестерос
Втори сезон на His dark materials ще излезе през Ноември.

Няма дата за новия сезон на Анатомията на Грей, наскоро почнаха да го снимат.

# 357
Тази Анатомия стана като Дързост и Красота

# 358
  • Вестерос
Taка е , май 17 сезон чакаме Grinning

Изгледах последния сезон на Агентите на Шийлд. Страхотно го завършиха. Много съм доволна от последния сезон. Ех, кога минаха тези 7 години, все едно миналата година почна. Въпреки слаби епизоди през годините, си остава един от готините сериали от този жанр.

Свалих си The Order
Някой гледа ли го? Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 23:02 от Tiffany А

# 359
Може и да ми се смеете,но попаднах на и изгледах последният 13 сезон от далечната 2014г. на "Поаро",(по Агата Кристи),и ми хареса. Също така и "Пришиване" ("Stitchers"). Свежо.

Общи условия

Активация на акаунт