Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 45 715
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
По бтв даваха от 22,30 часа Добрият доктор. Но го спряха. Знаете ли дали го дават на друг канал?
Три сезона са на "Добрият доктор". Има ги във FilmiSub.com

Може би ще разбия нечии илюзии,но мисля че е за добро. Аутистите (като лекаря от сериала) не са по-талантливи и добродетелни от "нормалните" хора. А пък аутист да стане хирург е в сферата на фантастиката...

# 376
По бтв даваха от 22,30 часа Добрият доктор. Но го спряха. Знаете ли дали го дават на друг канал?
По Бтв Синема го видях сутринта около 6:30 , но сигурно повтарят .

ПП Айнщайн е бил аутист Simple Smile

# 377
Аз съм против поставянето на етикети на хора, които вече ги няма - като това, че Айнщайн е бил аутист или Нютон е бил гей. Няма достатъчно доказателства, за да се твърдят такива неща. Айнщайн е бил много социален и екстровертен и се съмнявам да е бил аутист.

Добрият доктор е римейк на корейски сериал - корейците по принцип не се стремят към реализъм, но пък правят забавни сериали.

# 378
"Историята на прислужницата" -разказва за правата на жените в едно евентуално бъдеще в новосъздадена държава на име Гилеад. Сериалът е интересен, не разбирам от режисура, но играта с цветове и начина, по който си контрастират е много приятна за окото в сериала. Препоръчвам го.

Страхотен е! The Handmaid's Tale, чакам с нетърпение 4 сезон...

# 379
  • София
За Айнщайн се спекулира, че е имал дислексия,  а не че е аутист. Има голяма разлика Joy

# 380
  • Бургас

За съжаление не го дават по друг канал. Аз започнах да го гледампо BTV от средата и сега си изтеглих всички сезони. Първи и втори ги има с БГ аудио.

# 381
"Династия" - въпреки, че за малко стана блудкав, с идването на изчезналият син на Каринктън малко живна.
Гледах Навсякъде Ти, много забавен сериал, свеж и весел, различен от турската масовка.
Сега гледам от началото Двама мъже и половина, сигурно ще го повтарят докато съм жива 🤪🤣😂
Преди даваха по-голямо разнообразие на комедийни сериали. Имаше един Злостър -черното влечуго, вече не го дават..... Ако можеха да го повтарят него
.... Гледам и " Гости на третата планета". Харесва ми, жалко че няма повече такива....

# 382
  • Mediterraneo
Има ли дата за новия сезон на Династия?

# 383
  • София
Изгледах трети сезон на S.W.A.T.
https://www.imdb.com/title/tt6111130/?ref_=nv_sr_srsg_0

Това им бе най-слабия сезон, изчерпаха се. Въпреки това продължават с 4 сезон. Аз си го харесвам шоуто и се радвам, че ще продъжли.
Разликата с Seal Team е че при тюлените има много повече реализъм.
Специалния отряд е твърде нравоучителен ако мога така да се изразя и винаги знаеш кой какво ще направи, какво ще последва и пр. Твърде праволинеен и най-дразнещото е, че ни се чете морал и то обиден такъв, все едно сме малоумни.

# 384
Трети сезон на Династия беше по-интересен от втори, но този Адам много ме дразни, все се надявам, че ще го махнат. Супер мазното и гадно типче Simple Smile (извинявам се на феновете...)

# 385
  • Mediterraneo
И аз заради него насила изгледах последния сезон.

# 386
  • Пловдив
Момичета, някой с мнение за "Другият"? Сериалът е по Ст.Кинг и май само в НВО го има...https://hbogo.bg/serial/drugiyat

И премиерен трейлър на нов сериал, предстоящ, пак по Кинг...https://webcafe.bg/seriali/parvi-treylar-na-seriala-sblasak-po-stivan-king.html

# 387
  • София
Аз съм напълно обсебена от Игра на тронове. Стигнала съм до 4ти сезон, първите епизоди. Последно гледах Сексът и градът, много разтоварващо сериалче, много готино и макар и на толкова много години вече, нищо не се е променило Simple Smile Та малко по-така ми дойде след Сексът и градът, някои сцени ги превъртам тип дране на зайци и елени и забиване на мечове в очи, глави и тн., че една вечер сънувах, че обезглавяват дядо ми. Мъжът ми ми се смее и каза, че ако каже на някой,че ме е страх от Игра на тронове хората ще ми се смеят Grinning

Гледах трейлърът на ''Отгледани от вълци''. Е, изглежда ми страшна фантасмагория.

# 388

За съжаление не го дават по друг канал. Аз започнах да го гледампо BTV от средата и сега си изтеглих всички сезони. Първи и втори ги има с БГ аудио.

Откъде ги изтеглихте? Може ли линк?

# 389
Момичета, някой с мнение за "Другият"? Сериалът е по Ст.Кинг и май само в НВО го има...https://hbogo.bg/serial/drugiyat

И премиерен трейлър на нов сериал, предстоящ, пак по Кинг...https://webcafe.bg/seriali/parvi-treylar-na-seriala-sblasak-po-stivan-king.html
Наскоро гледах Другият. Първите 4-5 серии ми бяха много интересни, но от следващите ми стана страшно скучно и едва ги изгледах. При мен така се получи,защото в началото на сериала всичко беше реалистично и загадъчно, но след като започнаха да се поразкриват причините за убийството-всичко започна да придобива фантастичен елемент. Ако ти допадат мистерии с фантастични елементи, сериалът ще ти допадне.

Общи условия

Активация на акаунт