Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 45 694
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Не знам. Аз съм само на 2 епизод. Виждам само 4 в HBO.

# 421
  • Бургас
Започнах Хауърдс Енд - много "мой" филм.

Само 4 серии, това ли е 1 сезон или още се снима?

Само 4 епизода са. Базиран е на романа на Едуард Морган Форстър. Има го в Читанка.

# 422

Sharp Objects по HBOGO и The Act са на сходна тематика, изгледах и  двата

Става въпрос за Howards End tv series?
 Наистина ли е подобен на Sharp Objects и The Act?  Четох му резюмето и пишеше само, че се разправя за семейства от различни класи...
Обожавам двата сериала.

# 423
  • Вестерос
Не е подобен. Прилича на Джейн Остин филми/книги. Само 4 серии е. Беше мини сериал.

# 424
Нее, нямат нищо общо.

Открити рани и Деянието са сходни, все за майки мюнхаузенки.

Хауърдс Енд....не съм очарована, ама 4 серии не е толкова голяма загуба на време. На практика нищо не се случи цял филм

# 425
  • Sofia

Само 4 епизода са. Базиран е на романа на Едуард Морган Форстър. Има го в Читанка.

Изгледах го вчера, след като прочетох за него тук.
Не ми допадна особено, явно си е за хора, които предпочитат този жанр и начин на игра.

Започнах "Отгледани от вълци", засега върви интересно, въпреки че е доста експлоатирана фабула, да видим дали ще ни изненадат.
За "Земята на Лъвкрафт" какво ще кажете?

И чакам с нетърпение продължението на "Прислужницата"!

# 426
"Земята на Лъвкрафт" е интересен, но е с тежка пропаганда срещу белите хора. Независимо какво се случва, се намесва расовият елемент. До момента е малко ужаси, малко Индиана Джоунс... Един плюс е, че непрекъснато нещо се случва и няма как да скучаеш. В други сериали само една серия щеше да заеме половин сезон с пълнежите.

# 427
  • София
Ами това е Джордан Пийл, не знам кой какво е очаквал, но всичките му продукции са супер анти белите.
Интересно ми е ако някой бял направи подобен анти афроамериканците филм какво ще се случи. Естествено ще му спрат филма още в зародиш.

Иначе специално сериала не е лош, но не е и уау.
От тия дето ги гледаш и скоро след това минават в забвение.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 13:10 от Diavolo

# 428
  • Вестерос
Много ми харесва Лъвкрафт. Всяка серия се случва нещо интересно и откачено Grinning Не знаеш какво да очакваш. Мен не ме дразни пропагандата точно в този сериал предвид кога се развива действието. Препоръчвам го с две ръце и два крака.

# 429
Аз изгледах Тайна разработка
https://www.imdb.com/title/tt8134186/

Добро сериалче, щеше да е още по-добро ако и главната героиня умееше да играе. Ужасна, ужасна! Такова рецитиране и липса на каквато и да било емоция...

# 430
Ами това е Джордан Пийл, не знам кой какво е очаквал, но всичките му продукции са супер анти белите.
Интересно ми е ако някой бял направи подобен анти афроамериканците филм какво ще се случи. Естествено ще му спрат филма още в зародиш.

Иначе специално сериала не е лош, но не е и уау.
От тия дето ги гледаш и скоро след това минават в забвение.
Няма да се учудя,ако вече е политкоректно да се правят филми срещу белите с цел да се докаже на афро-американците и т.н че светът ги толерира:)

# 431
  • София
Между другото Джордан Пийл е голям расист.
Бе казал и това без никакъв свян, че никога в своя продукция няма да вземе бял актьор/актриса за главна роля! И белите в неговите продукции основно ще са пушечно месо.
И тези неща съвсем спокойно си ги дрънка и на никой не му прави впечатление.
Ако утре Тарантино примерно каже нещо подобно за черните най-вероятно ще го разпнат и изгорят ритуално.
Ето тези неща ме отблъскват, не самите актьори, а лицемерната политика, която ни се налага и която след няколко години ще стане официален етикет.

# 432
# 433
Трейлърът е хубав.
Докато четях книгата, виждах в ролята на Лето този

# 434
Харесвам Александър Сидиг, но пък и Оскар Айзък е готин. Тифани, последно това сериал ли е или филм? Преди месеци четох, че ще е и двете, но не разбрах как ще стане това.

Общи условия

Активация на акаунт