Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 45 688
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • Вестерос
Аз мислех, че е сериал, така съм запомнила, сега обаче трейлърът е като за филм и нямам идея в крайна сметка.

# 436
Този "Дюн" е филм, планирани са общо два филма, това е част първа. Планират и сериал, Dune: The Sisterhood, който се води прикуел и ще е за Бин Джезъритския орден.

# 437
Искам да споделя за един малко по-старичък сериал,който прехвърлих днес,руски е,за Ванга.Честно,много ме разтърси,натъжи,разчувства....Изводът,който си извадих от него,лично за мен,е че без значение какви точно са били силите на Ванга,от Бога или дявола,извънземните и тн,тя е била добър човек и не е навредила на никого.Напротив,на много хора е помогнала и съответно много хора и до днес се изказват добре за нея.След всичко,прочетено и чуто за нея,тя определено е посветила живота си да помага на другите с дарбата си.А що се отнася до дарбата й,явно е имало нещо,щом е познала немалко неща.В един момент от сериала бяха вкрючили как тя получава пророчеството,че ще стане атентата от 11 септември в Ню Йорк с Търговския център-железните птици ще убият близнаците,но за жалост тогава никой няма представа за какво става дума...

Здравейте,

може ли повече инфо или линк към този сериал?
https://filmisub.com/filmi/drami/15338-vangeliya-vanga-2013.html

# 438
Трети сезон на Dark - какво разочарование... Ненужно усложнена история и връзки, до втръсване повтаряне на едно и също, манджа с грозде. Ако още веднъж чуя the end is the beginning and the beginning is the end ще се гръмна. А първите два сезона бяха толкова интересни.

# 439
Според мен беше отличен сезон Simple Smile

# 440
Аз изгледах Away. Можеше много по добре, но не беше зле.

# 441
  • Вестерос
Страхотен беше 3-ти сезон на Дарк.

# 442
  • Sofia
Започнах Пазители по НВО. Хареса ми първия епизод, обичам такива не особено футуристични, с криминална мистерия

# 443
Аз изгледах Away. Можеше много по добре, но не беше зле.
И аз така мисля. Нямах никакви очаквания и се изненада в каква посока вървеше. More drama than sci-fi, но става за гледане. Слаба актьорска игра освен Хилъри, която също е по-зле от другите ѝ филми. Но явно формата не позволява да се вихри както тя може.

# 444
  • срещу двата комина :)))
Между другото Джордан Пийл е голям расист.
Бе казал и това без никакъв свян, че никога в своя продукция няма да вземе бял актьор/актриса за главна роля! И белите в неговите продукции основно ще са пушечно месо.
И тези неща съвсем спокойно си ги дрънка и на никой не му прави впечатление.
Ако утре Тарантино примерно каже нещо подобно за черните най-вероятно ще го разпнат и изгорят ритуално.
Ето тези неща ме отблъскват, не самите актьори, а лицемерната политика, която ни се налага и която след няколко години ще стане официален етикет.

може и да е расист във филмите, но в живота не е Laughing Женен е за Челси Перети, която си е бяла, даже и син имат Laughing

Скрит текст:

# 445
  • София
Изгледах ''Дес''

Des
https://www.imdb.com/title/tt11656892/?ref_=nv_sr_srsg_0

Британски мини сериал от 3 епизода х 47 мин. По действителни събития.
Епизодите ги има в HBO.GO. Предполагам и по торентите с титри хванати от платформата на ХБО.

Заслужава си да си гледа. Страхотен кастинг, особено Дейвид Тенант е невероятен. Тръпки да те побият само като гледаш този психопат.
Става въпрос за прочут шотландски сериен убиец вилнял в края на 70-те и началото на 80-те години във Великобритания.

# 446
Изгледах премиерата на Мис Скарлет и херцога по Епик - не е лош, ще го догледам, но е само 6 епизода. Не ми изглежда чак такова високо качество, като за минисериал. 
Вчера мернах някъде, че Отгледани от вълци е подновен за втори сезон. Мислех, че си има финал, още не съм го гледала.

# 447
Diavolo,и аз съм го планирала "Дес" за довечера,снощи до късно се насладих на City on a hill,

# 448
  • Бургас
Гледам Endeavour по FOX crime. Не е лош. Типично британско криминале. Действието се развива през 60-те.
https://www.imdb.com/title/tt2701582/

# 449
  • София
Две думи за Lovecraft Country - след 4ти и 5ти епизод, започват да се прокрадват у мен известни резереви към сериала. Ще го догледам, но на моменти се усещам, че не разбирам точно какво се случва. Вероятно посланието е, че хората са най-големите чудовища всъщност, но някакси арта и претенцията на моменти са ми в повече.

Да похваля един сериал, който дотук има 2 сезона - Manifest / https://www.imdb.com/title/tt8421350/.
Вчера изгледах и сезон 2 по HBO GO и много ми допадна. Едновременно е лека и приключенска мистерия, но развиваваща и показваща отношенията между героите. Пресилено е да се каже, че е драма, но да кажем бих го определил като умерена мистерия с житейски, приземен и увлекателен, не тежък сюжет. Става дума за нормален полет от Ямайка към Ню Йорк, като при кацането се оказва, че за света са минали 5г...
Може би феновете на Forever/https://www.imdb.com/title/tt3487382/ биха го харесали. Като сюжет нямат общо, но да кажем, че ми носи нещо от него.

Общи условия

Активация на акаунт