Избор на сушилня - Тема 15

• 42 535
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря, papi6. Сетих се още нещо. В пералнята ползвам торба за пране за чорапите. Може ли такава да се ползва и в сушилнята?

# 106
Няма нужда, за какво, хубаво е да са "свободни", за да изсъхнат по-бързо.

Много полезен уред е, не го мислете толкова, вземайте някоя, ще свикнете много бързо.

# 107
papi6, надявам се Simple Smile До сега сушах в една стая на електрически сушилник зимата, на нормален през останалото време. Много съм доволна от ел. сушилника, дрехите и без това излизат почти сухи от пералнята. Но сега стаята ще се ползва и останах без място. За сега съм се спряла само на Горение, утре ще видя по-конкретно. Зависи и какво ще има в магазина.

# 108
Май и аз ще се ориентирам към ел. сушилник за зимата вместо сушилня.

# 109
  • Варна
papi6, надявам се Simple Smile До сега сушах в една стая на електрически сушилник зимата, на нормален през останалото време. Много съм доволна от ел. сушилника, дрехите и без това излизат почти сухи от пералнята. Но сега стаята ще се ползва и останах без място. За сега съм се спряла само на Горение, утре ще видя по-конкретно. Зависи и какво ще има в магазина.

Модел избрахте ли на gorenje?Ако не сте и бюджета го позволява препоръчвам DA83IL/i.
И категорично казвам,че има смисъл от въртене в двете посоки.Не случайно програмата за чаршафи е точно двупосочна.Посочения модел е двупосочен.Ползваме я от година,за сега без забележка.

# 110

Много съм доволна от моя. Вярно, трябва малко повечко време за изсушаването - около денонощие, но няма изпарения, влага. Не шуми, бучи и като си свършиш работата го свиваш и прибираш. Имам тема за него с впечатленията ми: Сушилник

Мъж с пушка, моделът ми хареса Simple Smile

# 111

Много съм доволна от моя. Вярно, трябва малко повечко време за изсушаването - около денонощие, но няма изпарения, влага. Не шуми, бучи и като си свършиш работата го свиваш и прибираш. Имам тема за него с впечатленията ми: Сушилник

Ето тук не можах да се стърпя! И къде отива остатъчната влажност от прането като няма изпарения и влага?! Категорично не мога да се съглася, че това нещо е по-добро от сушилня.

# 112

Ето тук не можах да се стърпя! И къде отива остатъчната влажност от прането като няма изпарения и влага?! Категорично не мога да се съглася, че това нещо е по-добро от сушилня.

Твоя воля Simple Smile За две години ползване няма влага, няма мухъл. Аз се отказах от сушилнята. Няма да ми върши работа, след като ще трябва да деля прането по материи за сушенето. Ако за една пералня ще трябва да пускам 5 сушилни, няма начин.

# 113
И аз си мислех, че трябва да деля пране, но сега, когато вече съм със сушилня (Gorenje DA 83 il/i ) нищо не деля. Всичко ми е сухо на програма микс. Когато имам чаршафи, бельо, хавлии - всичко заедно на памук. За големите калъфки с дупка по средата - програма bedding.Развърта и в двете посоки. Трима сме т.е. три такива калъфки пера заедно и суша заедно. Отваряла съм сушилнята по време на работа да видя от любопитство колко е топло. Температурата не е толкова висока, ръката ми спокойно издържа. От там съдя, че е щадяща към материите и дори да има заедно неща, които съхнат за различно време, то няма пресушаване и свиване.

# 114

Твоя воля Simple Smile За две години ползване няма влага, няма мухъл. Аз се отказах от сушилнята. Няма да ми върши работа, след като ще трябва да деля прането по материи за сушенето. Ако за една пералня ще трябва да пускам 5 сушилни, няма начин.
Де'т се вика, познанията ти за сушилните са само теоретични. Практиката, обаче, казва друго.

# 115
Не е задължително деленето. Деля, защото така ми харесва повече - напълно ненамачкани чаршафи и по-бързо сушене. Може цялото пране от пералнята да се суши заедно, не е проблем.
Сушилнята и миялната са ми най-любимите уреди. Ако някой се чуди, не трябва да се наплашва от разкази на неползващи ги, които искат да оправдаят решението си.

# 116
За домакинства на газ, най-добре е да се избере машина на газ. По-бързи са, качеството на сушене е според мен дори по-добро.

# 117
  • Варна
Ревюто е страшно  JoyJoyJoy

Не ви върви в споделянето !

# 118
  • sofiq
Здравейте Simple Smile,от няколко дни имам сушилня,ето това е модела който избрах
https://www.technopolis.bg/bg/Sushilni/Sushilnya-BEKO-DH-7411-PA/p/680400

До сега не съм ползвала сушилня и тепърва ще свиквам .

Въпроса ми е за тези топки за сушилня,загледах ги в магазина,но не ги купих.Двете бяха 14 лв.заслужават ли си ,вършат ли някаква работа?

Благодаря предварително Simple Smile.

# 119
Купете ги, аз имам същите, но 2 комплекта. Много удобни за сушене на якета с пух, аз не ги вадя всъщност от барабана.
При якетата слагам с джобовете, добре разчушква пълнежа и якетата излизат много пухкави.

Общи условия

Активация на акаунт