Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 74

• 42 438
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Pipi, в Щерев обикновено дават кринон, но не знам за всички лекари ли е валидно. Аз съм при Андреева. В Надежда дават Утрогестан, Адела кринон.
След първите 3 дни, продължаваш ли с Утрогестан или минаваш на кринон?

# 106
Здравейте и от мен . Днес започнах стимулацията, като за начало с мериоферт 225 . Спермограмата на мъжа ми е с лоша морфология, но д-р каза, че има достатъчно бройки и ще може да се направи подбор , да не се притесняваме . Изписа му антибиотик за 5 дни , реши и аз да пия, не разбрах защо . Притеснявам се да не получа гъбички и да не се укажат проблем напред при процедурата . Как мислите вие ?

# 107
Pipi, в Щерев обикновено дават кринон, но не знам за всички лекари ли е валидно. Аз съм при Андреева. В Надежда дават Утрогестан, Адела кринон.
След първите 3 дни, продължаваш ли с Утрогестан или минаваш на кринон?
Малага аз също съм с Щерев и винаги съм била с Кринон гел до сега за това се изненадах този път като видях,че ще е утрогвстан . Може би иска да смени нещо нещо де да знам и аз , за сега каза до траснфер ще видим после дали ще го смени 🙄🤷🏼♀

# 108
Хей момичета! Миналата година бях на утрогестан в Щерев и после включихме и кринон.Мисля че зависи от АГ, но ползват и двете.

# 109
Благодаря Jessito , пх обаче ми е голяма драма със сшагането на тези “топчета “ 🙄🥴.
Сега като се избърсах имах нещо кафеникаво ама даваме леко , явно вчера от пункцията стара кръв или нз и аз /:

# 110
Аз се зачудих няма ли вариант да се поставят с апликатор, че наистина е неприятното. Бих посъветвала момичетата да си отрежат маникюра че има опасност да се наранят при поставянето.  Аз хиляда пъти предпочитам да го пия този утрогестан, ама док е против, че минавал през черния дроб. Уффф
     След пункцията е нормално да зацапва леко. Утре вече трябва да се е изчистило.

# 111
geizer, аз го пиех и ми ставаше толкова лошо че не мога да ти опиша. Като го спряхме беше празник за мен! Бях на 3х2

# 112
Преди години и аз го пиех ,бяха ми го изписали по погрешка и ми ставаше и на мен много зле . Но пък и така в много неудобно за слагане :/

# 113
Еврика, момичета Relaxed доживях и аз най-накрая да започна подготовка за ЗЕТ след 2 пропуснати месеца.

# 114
Момичета и аз най-после, след 3 месеца чакане (от пункцията) почвам подготовка за ЗЕТ , за мен ще бъде първи трансфер и много се вълнувам 😆 #bennie99 твоят кога ще бъде

# 115
Момичета и аз най-после, след 3 месеца чакане (от пункцията) почвам подготовка за ЗЕТ , за мен ще бъде първи трансфер и много се вълнувам 😆 #bennie99 твоят кога ще бъде
Sunshine.s, разбирам вълнението ти Relaxed На мен ще ми е 7-ми, последен, затова и аз се вълнувам.  Не знам кога точно, ще ходя поне 3 пъти за хормони и проследяване на лигавицата, но по мои сметки - след около 16-17 дни. Пожелавам ти успех Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 116
Успех, момичета. Опитва се да ми дойде от сутринта, само зацапва, все още много ме болят гърдите. Засега не съм записала час за втори ден, но и аз се надявам да стартирам подготовка.

# 117
Здравейте, момичета!
Днес ми е 8 ден от стимулацията, вчера бях на преглед и ми откриха стрептококи в микробиологията. Док ми изписа вагинални таблетки, които трябваше да си взема от манипулационната в клиниката и за съжаление не им запомних името, а ти ги дават в контейнерче. Снощи си сложих първата и днес имам жълтеникаво течение с кафеникави примеси, все едно че ще ми идва. На някой сручвало ли му се е? 🙁

# 118
Вчера и днес имах цетротид... вчера в клиниката ми го поставиха... днес трябваше сама... и провал.... Sad не се оправих с тези игли... едвам наместих голямата... смесих и изтеглих... изтиках въздуха... и не можах да наместя след това малката... закрепих я... явно не добре... натисках инжекцията и някъде посредата почна да изтича по пръстите ми... извадих я, но вътре остана половината... нямам резервни игли и какво направих... уж я закрепих и пак се набодох със същата... пак изтече малко... дано поне нещо да е влязло... провал... мисля че поне нещо е влязло понеже и вчера и днес ми стана малко лошо от този цетротид... в инжекцията като издърпах назад се появи малко количество 2-3 мм, но няма да се бода 3-ти път за толкова малко... страх ме е да не съм направила някоя голяма простотия... с това второ набождане... да не си вкарам някоя инфекция... след първото обождане се появи голяма капка кръв... промих с тампонче спирт и спря... дано не съм засегнала нещо... не ме боли иначе... с гонала никакъв проблем... нито ми става лошо и е супер лесно... но повече няма да се опитвам с такива инжекции... ще ходя да ми ги бият...не се получава и това е...
Какво мислите, може ли да ми стане нещо и ставало ли Ви е лошо от цетротида?

# 119
Purelove въздуха не се вади да знаеш , а самите игли се завъртат не се натискат и сивата и жълтата . Явно си се стреснала . Попитай утре док. най добре ,дано си успяла да вкараш колкото трабва . Късмет миличка 🍀❤🤗

Общи условия

Активация на акаунт