Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 74

• 42 403
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
При мене лоши новини. Само 1. 😥

# 76
Кукумицина гуш! Дано това 1 е вашето малко войниче, което да се справи с всичко и да се пребори да стане пухесто бебе! Flowers Four Leaf Clover

# 77
Кукумицина гуш! Дано това 1 е вашето малко войниче, което да се справи с всичко и да се пребори да стане пухесто бебе! Flowers Four Leaf Clover

Дано! HeartpulseСъмнявам се много, защото май не е перфектна.
pipi8, много се радвам за теб! :*

# 78
Момичета излязха ми резултатите -LH -3.34 и estradiol -1367... До тука само една писалка съм използвала... Какво значат... Хиперстимулация ли е това... Само 4 инжекции по 225 съм си била... Много се притесних... Провал ли е това... Чакам пред клиниката за преглед, 13:15ч ми е часа... вече умирам от притеснение...

# 79
Кукумицина, не се предавай! През м.ноември имах 1Я от 3Ф, през м.декември още 2Я от 3Ф и всичките се оплодиха и ги замразихме на 3-ти ден. Доколко са качествени вече е друг въпрос и ще видим при размразяването. Всичко е възможно и точно тази Я може да е твоето мечтано бебче Flowers Four Leaf CloverHands Pray

# 80
Благодаря ви момичета , извадили са 12 но една не става другите ги оплождат в момента . Аз тъкмо се прибрах , сложиха ме на утрогестан до трансфера , нз дали в деня на самия трансфер да слагам преди да отида до болницата или не 🤷🏼♀. Ще правят ко култивиранеро ,клетките са оцеляли при размразяването и стават , и към ИКСИто ще правят и ИМСИ . Казаха ми ,че този път нямам хиперстимулация , няма вода зад матката , а и аз съм като чели по добре само като седя леко ме боли иначе не .
Много протеини естествено почвам го от днес ,направила съм си пилешка супа (д-р я препоръчват ) .Чакаме сега ,казах че искам  до 5 ден но дано устискат до тогава , че накрая все по 1-2 имам за връщане и никога за замразяване  🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻.
Кулумицина ох много тъпо само 1 ,но пък може и да е за добро , голямата бройка  като при мен не винаги е сигнал за успех ,заради качеството , знам ,че пада при повече Я .
Всичко ще е наред стискам ти палци много , казаха ли ти за трансфер ? Ти с каква стимулация беше ,че само 1 ? ❤❤❤❤❤🍀🍀🍀🍀🍀🍀😘😘😘
Pure love не се притеснявам , така трабва да е мисля . ❤🍀😘

# 81
bennie99, аз повече стимулации няма да правя. Това ми беше опита. Дано стане чудо, ама не се надявам въобще. Дано при теб всичко да се развие както трябва. 🍀

pipi8, стимулацията ми беше с гонал първите 4 дни, после менопур и цетротид.

# 82
Момичета днес включихме и Фраксипарин 0,4 но ме боли мястото така ли трябва да е? Зет ми предстои...

# 83
Момичета днес включихме и Фраксипарин 0,4 но ме боли мястото така ли трябва да е? Зет ми предстои...
Много е важно да стискаш мястото само докато вкараш иглата , след това си писни ръката и чак тогава вкарай лекарството ! Не стискай докато вливаш самото лекарство !!! Късмет 🍀😘❤

# 84
Много е важно да стискаш мястото само докато вкараш иглата , след това си писни ръката и чак тогава вкарай лекарството ! Не стискай докато вливаш самото лекарство !!! Късмет 🍀😘❤
Много благодаря Пипи,😘😘😘 аз бях на преглед, след това длезнах да пуснем прогестерон, и тогава ми го биха сестрите, казаха че мога и сама ама мен много ме е страх, аз едва и кръв ми взимат примирам, снощи от страх че ще ми взимат не съм мигнала.. Та казаха ми че мога, да ходя всеки ден те да ми ги слагат и ще ходя кво да правя, сама няма да стане в никъв случай.. Биха ми е в 10 без нещо но сега почна да ме наболява като да щипе или не знам точно какво. Трябва ли във един и същи час да се слага? Тук чета че така трябва но те нищо не ми казаха, казаха тук сме от 8 до 11 идвай когато решиш

# 85
И аз минах на преглед, доктора ми е доволен от това, което видя на прегледа, изброи около 15 фоликула с рамери между 11 и 13 мм. Днес трябва да ми се постави Перговерис, утре пак Гонал, а в неделя сутринта ЦЕТРОТИД и вечерта пак Перговерис. И в понеделник на преглед.  Малко се притеснявам с поставянето на този ЦЕТРОТИД и се чудя дали да не отида и за него в поликлиниката. Вие сами ли си го поставяте?

Пипи, добра реколта имаш, дано до края всичко върви по план и да завърши с успех.

Кукумицина, в никакъв случай не се отчайвай и не отписвай опита. Нужна е само една яйцеклетка, която да се оплоди и да се превърне в твоето мечтано бебче. Прегръдки и горе главата.

# 86
И аз минах на преглед, доктора ми е доволен от това, което видя на прегледа, изброи около 15 фоликула с рамери между 11 и 13 мм. Днес трябва да ми се постави Перговерис, утре пак Гонал, а в неделя сутринта ЦЕТРОТИД и вечерта пак Перговерис. И в понеделник на преглед.  Малко се притеснявам с поставянето на този ЦЕТРОТИД и се чудя дали да не отида и за него в поликлиниката. Вие сами ли си го поставяте?

Пипи, добра реколта имаш, дано до края всичко върви по план и да завърши с успех.

Кукумицина, в никакъв случай не се отчайвай и не отписвай опита. Нужна е само една яйцеклетка, която да се оплоди и да се превърне в твоето мечтано бебче. Прегръдки и горе главата.
Сама съм постявяла Цетротида, не се притеснявай, няма нищо страшно. Може да те засърби и зачерви, но минава бързо.

# 87
Пипи,

Стискам палци за качествени ембриончета и разбира се имплантация.

Може ли да те попитам дали след пункцията емрбиологът дойде при теб да обсъдите какво ще прави /ИКСИ/ ИМСИ/ или ти го потърси?

Кукумицина,

Искрено ти пожелавам твоята една яйцеклетка всъщност да е твоето бебче. Много добре те разбирам; и аз ще съм с последна стимулация и възлагаме всички надежди на този последен опит. Успех!

# 88
Noci добре е в един и също час да го слагаш . И мен че беше много страх да си поставям инжекциите , при първия опит тези от стимулацията ходех в болницата да ми ги бият и Гонала и Цитродида , с фраксипирина 3-4 пъти свекърва ми и баща ми ми ги биеха ,докато не хванах един ден баща ми да седи до мен за кураж и сама си я поставих . Оказа се,че по малко че боли от колкото ако друг ми го слага .
Сега 3 опит сама си слагах всички инжекции ,просто 1 път трабва сами да се пречупите психическо и ням а проблем , аз също съм много страхлива и като ми взимат кръв всели път ме питат по 100 пъти дали съм добре , смятайте лак изглеждам 😅🥴🥴❤🤗❤🍀

Калина ембриолога дойде при мен и го обсъдихме . 🍀❤🍀❤

# 89

Кукумицина,

Искрено ти пожелавам твоята една яйцеклетка всъщност да е твоето бебче. Много добре те разбирам; и аз ще съм с последна стимулация и възлагаме всички надежди на този последен опит. Успех!

Благодаря ти много! Аз поне си имам едно детенце вече, не знам други момичета тук дали има като мен. Много искахме още едно. Някои ще кажат, че много искам, но пак е разочароващо. Искрено стискам на всички палци за успех! Утре ще чакам новините и каквото сабя покаже!

Общи условия

Активация на акаунт