Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 74

• 42 108
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
2 дена преди пункцията бях с естрадиол 600. И от 22 яйцеклетки, имах 14 годни.
Така, че не се притеснявайте за естрадиола.

Имам въпрос предтои ми трансфер а имам страшно голяма лигавица.
Споделете с какви лигавици са ви правили трансфер и дали са били успешни.
Въпроса ми е към момичетата, които правят големи(високи) лигавици.
Моята почти всеки месец е извънгабаритна, ама сега след стимулацията още повече.

# 601
2 дена преди пункцията бях с естрадиол 600. И от 22 яйцеклетки, имах 14 годни.
Така, че не се притеснявайте за естрадиола.

Имам въпрос предтои ми трансфер а имам страшно голяма лигавица.
Споделете с какви лигавици са ви правили трансфер и дали са били успешни.
Въпроса ми е към момичетата, които правят големи(високи) лигавици.
Моята почти всеки месец е извънгабаритна, ама сега след стимулацията още повече.
Благодаря много

# 602
andonova83, винаги има шанс! Една е нужна за да стане чудото. Стискам палци и успех!  Flowers Four Leaf Clover
Благодаря а на 3 фоликула Естрадиола 109 на 6 ден добре ли е или е рано още да се каже защото все пак ще се покачва,
Естрадиола зависи и от размера на Ф. Някъде назад в темата бях постнала формулата по която се изчислява според броя и размера колко трябва да е.

# 603
Аз съм с дебела лигавица. След стимулацията също беше доста удебелена. Пет дни преди трансфера беше 13, после на трансфера 13 и нещо. Просто бързо се удебелява и в това няма нищо лошо. Поне доколкото аз знам.

# 604
Андонова, при мен бяха тръгнали 2 големи и 3 малки, необходимо бу да се внимава първите да не презреят, вторите пък да нарастнат...и аз се тревожех, но си казах Божа работа ...Изкараха 6, 4 зрели и оплодени до 5 ден, на 5ден 2 бяха добри и ги върнаха.От тях имам прекрасна девойка❤Успех и късмет!🍀

# 605
Йо, днес при прегледа ми казаха, че 13,7  S1 ми е супер лигавицата за предстоящо инвитро. Инвитрото ще е чак октомври месец, де, но исках да знам дали е добра като е толкова голяма и докторката потвърди, че била супер, така че си отлична с толкова много яйчица и такава лигавица Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 авг 2020, 16:40 от Kris_ti

# 606
Йо, днес при прегледа ми казаха, че 13,7  S1 ми е супер лигавицата за предстоящо инвитро. Инвитрото ще е чак октомври месец, де, но исках да знам дали е добра като е толкова голяма и докторката потвърди, че била супер, така че си отлична с толкова много яйчица и такава лигавица Simple Smile

О крис, благодаря за успокоението.
Но пеи мен положението е страшно. Буквално.
Лигавица в деня на трансфера 22мм, но въпреки това не ми го отмениха, каза ми, че шанса намалява, но винаги има едно но.

Те и яйцеклетки ми казаха, че нямам а аз даже имам за замразяване.
Стигнах до извода, че инвитрото е и една доза късмет. Дано моя не ме изостави накрая ❤🍀🍀🍀

# 607
Здравейте по дълъг протокол съм днес 9 ден от стимулацията 6 фоликула по 15,16мм в десен яйчник в ляв 1 фоликули 16мм,Естрадиола 336,прогестерона 0.13,даши според вас ще излезе някаква хубава яйцеклетка с еднометриоза съм,

# 608
При този естрадиол би трябвало поне 3/4 качествени да има, но нека и другите да кажат. С какво те стимулираха?

# 609
Първите 7 дни бях с Гонал 300,сега съм с фостимон, Благодаря ти аз се моля поне 2,3 хубави да има

# 610
Стискаме палци! Flowers Four Leaf Clover

# 611
Здравейте, правихме опит на естествен цикъл. Извадиха много добра яйцеклетка по думите на доктора и няколко часа след това ни казаха, че се е разпаднала. Така и не ми стана ясно какво значи, че се е разпаднала и защо се в разпаднала. Закъсняло ли са с дърпането или какво. С лркарката ми ще се видя чак след месец и исках по-рано да разбера.  Ще съм благодарна, ако някой ми обясни! Благодаря!

# 612
И да се отчета днес 11ден стимулация дълъг протокол Естрадиола е 641,фомикуми около 3,4 19мм,17мм,16мм, и още един 15мм и в лявия един 16мм ,и още едни има който ги изчакаме до събота и понеделник пункция, днес, събота имам менопур и неделя овитрел дано имаме 2 хубави яйциклетки, хубавото че понеделник доктор ще ми я прави няма нужда някой друг негов колега, надявам се нещата да са хубави, успех на всички вас

# 613
  • София/Севлиево
Някой стимулиран само с минимална доза Гонал има ли и ако да какъв бе крайният резултат?Знам ,че всеки организъм е различен и реагира различно,но все пак искам да знам как могат да се развият нещата.

# 614
Някой стимулиран само с минимална доза Гонал има ли и ако да какъв бе крайният резултат?Знам ,че всеки организъм е различен и реагира различно,но все пак искам да знам как могат да се развият нещата.
Мен първия опит миналата година, 8 яйцеклетки, 3 годни, без оплождане след ИКСИ заради лоша СГ. Този път ще видим как ще е, на 2 ден ще почваме, и нова СГ на ММ, че аз искам МАКСИ

Последна редакция: чт, 27 авг 2020, 13:05 от Dimitrichka Krasteva

Общи условия

Активация на акаунт