Пазаруване от Amazon - тема №89

• 62 404
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Някой попадал ли е на изгодни Ванс и къде да търся, че тийна иска. Rolling Eyes

# 481
  • Бургас
И моя тийн иска. Като ги гледам какви прости гуменетки са за толкова пари и лошо ми става. Ровя за оферти, но не съм открила за сега. Че той е вече и в мъжката номерация.

# 482
  • на Мелмак
Миналата година когато и аз търсих Ванс, в моловете имаше по-изгодни цени от Амазон.

# 483
  • София
В Лиманго има някакви намаления на Ванс, но не следя марката. https://www.limango.de/campaign/2_129297?category=herrenshirts%7 … de&brand=vans

# 484
  • софия
И моята тийн иска Ванс. Аз гледах в сайта, ама за тези гуменетки повече от 100 лв. искат. В кой мол има да ходим да пробва поне за номер?

# 485
# 486
  • на Мелмак
Звънче, в Парадайс мерихме. На моята девойка бяха много широки, тя се отказа сама.

# 487
  • Точно където трябва
Момичета, искам да купя 2 неща от Амазон /испанския/ на едното ми дава безплатна доставка, уж и на другото, но като стигна да избера доставката на втория ми дава безплатно с Прайм, първият си е безплатен. Аз нямам активиран прайм и не искам. Ако избера безплатно с прайм, автоватично ли го активирам? И така ще ми вземат ли някакви пари за самия Прайм? Т.е. мога ли да избера тази доставка без да ми струва допълнително нищо и после да го деактивирам?
Elige una opción de envío
Envío GRATIS en este pedido:
- Para obtener envío rápido GRATIS, selecciona "GRATIS Envío exprés con el periodo de prueba gratis de Amazon Prime."   

GRATIS Envío exprés con el periodo de prueba gratis de Amazon Prime   — recíbelo jueves, 2 de jul
Това ми изписва. Това е възможност за безплатен опит или ще ме таксуват?

Последна редакция: пн, 29 юни 2020, 17:39 от elliee

# 488
Ако ще поръчваш до Испански адрес? Можеш да активираш безплатен прайм , но после внимавай да не забравиш и го деактивирай.Иначе ще те таксуват като изтече пробния период.
Ако поръчваш до България директно няма безплатна доставка.С прайм или без него ще си платиш доставка.Щом е извън рамките на страната им дали до Англия ,Германия или до друга държава ,ще платиш доставка ,прайма не е от значение!

# 489
Веднага след като го активираш, може да деактивираш и в рамките на 1 м.ще ползваш прайм промоциите.

# 490
  • Точно където трябва
Благодаря, а някъде специално ли трябва да влизам и активирам или става автоматично, ако избера този начин на доставка? До испански адрес ще поръчвам.

# 491
  • Mediterraneo
Като избереш този начин на доставка. след 2-3 дни си го деактивирай. Аз 2 години активирах и деактивирах няколко пъти безплатния период, накрая ми писна да плащам за доставки и платих Прайм.

# 492
  • Пловдив
Аз сефте сега го ползвах...първият път като деактивирах дойде мейл. После пак го ползвах и пак деактивирах, но втори мейл нямах. Надявам се, че правилно го спрях Simple Smile Изтрих си и картата.

# 493
  • Sofia
Vans са (почти) най - грозните гуменки на света! Не мога да разбера какво им харесват толкова децата и всеки път ме боли корем, като ги плащам. На свестни намаления не съм попадала, въпреки че ги поглеждам редовно.
Като бяха по - малки и бяха фенове на Converse  беше по - добре, тях поне ги намаляват Laughing

# 494
  • Варна
Вкъщи и Ванс, и Конверс са на почит Simple Smile

Ванс съм купувала и от английския Амазон, вкл. от склада, но трябва да се дебне и рови, рядко има добри намаления. В ТК Макс е по-вероятно да попаднете на нещо изгодно, но много малко налични номера има, та и там си е въпрос на късмет.

Конверс купих на добра цена  от англ. склад преди 2-3 седмици, гледам че има още един чифт:
https://smile.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B008MQFGFI/ref=dp_ol … amp;condition=all

Общи условия

Активация на акаунт