Пазаруване от Amazon - тема №89

• 62 310
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Следи промоциите. Нашия го купихме от Пулсар.

# 721
Благодаря за отговорите. Аз след случая с Емаг, вече нямам вяра на БГ сайтове за електроника. В този случай, обаче не мога да чакам 😟

# 722
Emag не е български сайт, а румънски.

# 723
# 724
Е, хубаво де! Пак съм резервирана. Срещу Амазон да тичат, няма да ги стигнат!  (за наше съжаление)

# 725
  • Бургас
Ако не е спешна покупката по Черния петък ноември излизат добри оферти. Нашия плейстейшън4 про е купуван от Виена по чернопетъчните сделки от мол Дунав по това време бяхме там и цената беше същата като в Амазон де.

# 726
  • Бургас
Аз днес поръчах  PS 4 Pro, защото ми трябва по повод и няма за кога да чакам оферти :/ От Plesio, че там беше поне мъничко намалена тази конзола, която иска дребоса.

П.С. Изрично търсех Про4 варианта, 1ТБ с Фифа 20 и единствено в Плезио беше понамалена тази точно конфигурация. Друг е въпросът, че още не са ми звъннали за потвърждение и още съм на нокти дали няма да се наложи повторно поръчване от другаде, на друга цена...

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 11:26 от bradata

# 727
  • София, Манастирски ливади
В Зора има предложения на ps4 с Fifa.

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 17:48 от Drunda

# 728
Скоро е имало намаление на Киндъли,  но съм го пропуснала и много ме е яд. Дали може да се очаква да направят намаление пак скоро, преди черния петък?

# 729
  • София

Не знам дали е добра цената. Сега ми попадна като оферта.

# 730
Аз купих от Зора. Слим версията с 2 контролера 1ТВ. Сега търся  GTA V , защото промоцията в Технополис е свършила Sad  Абе....

# 731
  • Бургас
В неделя я купихме същата игра от бургаския Технополис. Беше 40 лв премиума. Няма ли я налична все още?

# 732
Има я, но свършила промоцията. Днес е 60 лв.

# 733
Някой има ли идея как да пусна тестов прайм в немския амазон? Дава ми прайм за студенти само, дори платен прайм не виждам как да пусна

# 734
Някой има ли идея как да пусна тестов прайм в немския амазон? Дава ми прайм за студенти само, дори платен прайм не виждам как да пусна
Като отвориш този линк https://amazon.de/amazonprime какво ти пише?

Общи условия

Активация на акаунт