Пазаруване от Amazon - тема №89

• 62 352
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Simple Smile
А превод...? Че не ми го дава да го копирам.

# 91
Извинявай, мислех че просто не намираш информацията- с две приказки G e за нормална ширина, H е за широко стъпало.
А в приложението за телефон на google translate може да се импортва снимка и да се преведе текста от нея😉

# 92
  • София
Мистик, дай да видим кой модел гледаш. Имам доста от моделите на Jana, но аз съм с широк крак и затова ги предпочитам. Там означението си е G и H за леко широк и много широк. Не съм срещала означени с W.

# 93
  • Пловдив
Мистик, дай да видим кой модел гледаш. Имам доста от моделите на Jana, но аз съм с широк крак и затова ги предпочитам. Там означението си е G и H за леко широк и много широк. Не съм срещала означени с W.
Гледах ги в бг сайт и затова не постнах линк.
Благодаря ви!

# 94
А от немския амазон как поръчвате - с превозвач или до Б-я? Аз досега само с превозвач, но ако искам да върна някаква стока няма да мога да се възползвам от безплатното връщане най-вероятно. Ако доставката е до Б-я как идват нещата, с БГ Пощи? И колко време отнема?

# 95
  • София
Техниката ми идва с TNT, иначе ако е нещо дребно с пощата пращат.

# 96
  • на Мелмак
Със Спиди получих онзи ден , сега чакам един апарат, имам смс за мб&м като доставчик. Рядко ми идват с бг пощи.
Връщам, като ми плащат доставката до тях.

# 97
  • тук и там
Здравейте,
на 11.05 от Амазон са ми изтеглили 2,80 паунда, 6.35 лв. Някаква идея за какво може да са? Много ми е странно, а пък не ми е удобно да се разправям да ги питам за такава дребна сума.
Съветвам те да им пишеш.При мен се беше случило същото,но не се сещам за каква сума точно беше.Без да искам съм направила някакъв абонамент,мисля че за Премиум(или Прайм беше..не си спомням точно) ,и всеки месец ми теглеше малка сума.Като им пишеш става ясно и можеш да се откажеш,но както казах-аз дори не бях разбрала,че съм направила  такъв абонамент..На вторият или третият месец се усетих чак.Много лесно става и  съвсем малко невнимание при поръчка-и се оказваш с целогодишен абонамент.

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 10:21 от Kaisia

# 98
Изложих се:) Писах им, оказа се, че е за едно кафе, което съм пуснала на subscribe and save. Но понеже е безкофеиново и съм пуснала 125 гр само и цената е доста ниска. Винаги си поръчвам кафе от там и му знам цената и сега видях кафето, но въобще не се сетих, че това е на половин цена. Както и да е, бяха много любезни  в чата. Мистерията разгадана.

# 99
  • София
Затова се чете с какво се съгласяваш, като поръчваш Simple Smile За абонамент за Прайм има допълнителен екран, на който си пише и да, много примамливо звучи да кликнеш "да, искам безплатна доставка за 1 ден", ама това значи, че се съгласяваш и след безплатния период да те таксуват Simple Smile
Ioana_g, не си се изложила. Парите са твои, нормално е да питаш какво става с тях. И е нормално да забравиш за Subscribe&Save поръчка, и на мен ми се е случвало Simple Smile
И аз с проблем с плащането в немския Амазон, 4 от 7 Subscribe&Save продукта са минали, на другите 3 ми дава, че плащането е неуспешно. Потвърдих картата, наличност има, ще видим дали ще мине.
И ето нещо ново за мен в Амазон. Направих поръчка и ми каза, че едно от нещата ще дойде в собствената си опаковка, може да поискам да ми го опаковат в амазонска опаковка безплатно. Ето как изглежда в приложението стъпка по стъпка.

# 100
  • тук и там
Затова се чете с какво се съгласяваш, като поръчваш Simple Smile За абонамент за Прайм има допълнителен екран, на който си пише и да, много примамливо звучи да кликнеш "да, искам безплатна доставка за 1 ден", ама това значи, че се съгласяваш и след безплатния период да те таксуват Simple Smile
Да,вече внимавам.При мен като поръчвам ,и ми илиза съвсем малък надпис,когато стигна до потвърждаване на доставката и плащане  и за да откажа ,трябва да натисна "Не,благодаря" иначе директно ме абонира за Прайм. Подвеждащо е малко искам да кажа-защото излиза на първо място като опция  това за потвърждение , и е много лесно да натиснеш "да" вместо "не".

# 101
  • София
Точно, на първо място излиза "да, искам безплатни бенефити", а отдолу има едно бутонче, даже не е цветно "не, не искам да се абонирам". Ама нормално де, опитват се да ни привлекат вниманието към платените неща Simple Smile

# 102
Препоръчайте някой винтоверт от по-нисък клас от немския сайт. Ще се ползва броени пъти и няма нужда да е Бош. Някой по-евтин,но да не е боклук...,Ако някой е купувал,молв да сподели.

# 103
Препоръчайте някой винтоверт от по-нисък клас от немския сайт. Ще се ползва броени пъти и няма нужда да е Бош. Някой по-евтин,но да не е боклук...,Ако някой е купувал,молв да сподели.
Тук в Lidl, Parkside. ММ е видял онзи ден в Севлиево налични по 120 лв с 3 г гаранция и го беше яд, че купи преди няколко месеца.

# 104
  • София
аз точно бош взех от амазон, понякога доста свалят цените.

Общи условия

Активация на акаунт