СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 20

• 33 518
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Класна по математика на 9ти юни, по БЕЛ още не знам. Там обаче почнаха с тестове почти всеки ден. Правят и преговор, мисля, че няма да минат Елин Пелин и Йовков.

# 181
  • Някъде в Европа...
Бисквитка, успех утре!
При нас никакво инфо за класни..
Тестовете по физическо ги прави дядо му, той е енциклопедията за различните спортове 😁...то остава на всичкия хаус да оставя детето да си прави само тестове по физическо 🤮...
Днес яко съм яхнала метлата..Ще ме побърка тази неизвестност. Човек съм, който е свикнал да си планува дейностите и живота месеци напред, и сега въобще не ми е тамън, като не знам какво ще е утре!!!!

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 11:22 от AIR

# 182
  • Sofia
Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Успех на София! Да запази спокойствието си и да надскочи себе си!

Бисквитка, бъди сигурна, че сме с вас и очакваме да споделиш всичко, което ти се споделя!

# 183
Air, слизай веднага от метлата, че ще стане катастрофа! Знаеш ли, колко е натоварен трафикът ( с метли) в момента.

# 184
  • Някъде в Европа...
Air, слизай веднага от метлата, че ще стане катастрофа! Знаеш ли, колко е натоварен трафикът ( с метли) в момента.
🤣🤣🤣🤣🤣
Благодаря ти, че ме накара да се засмея от сърце!

# 185
Успех за малката бисквитка София и от този край на България!
Щом е спокойно детето, всичко ще е точно.

# 186
  • София
Biskvitka, стискаме палци!
Много успешно да мине изпитът.

# 187
  • Велико Търново
Много, много ви благодаря за подкрепата, момичета Kissing Face
Резултатите ще са ясни до края на май, първата седмица на юни е записването.
Ако не стане, ще продължава към ПМГ, и в краен случай - ЕГ.
Надявам се да успее да превключва от изпит на изпит утре, имат 15 мин. почивка между трите предмета. Но пък от друга страна, в един ден се свършва с всичко Wink
Ще ви пиша задължително после какви са впечатленията на девойката.

# 188
  • София
Успех и от мен! Дано успее в това, което иска най-много!

# 189
  • Sofia
Много, много ви благодаря за подкрепата, момичета Kissing Face
Резултатите ще са ясни до края на май, първата седмица на юни е записването.
Ако не стане, ще продължава към ПМГ, и в краен случай - ЕГ.
Надявам се да успее да превключва от изпит на изпит утре, имат 15 мин. почивка между трите предмета. Но пък от друга страна, в един ден се свършва с всичко Wink
Ще ви пиша задължително после какви са впечатленията на девойката.

Всичко ще е точно, ще видиш! После ние ще се пържим, а ти ще ни подкрепяш, защото още началото на юни ще сте финализирали темата. После някакви НВО-та, които ще са за спорта само... кеф! Лятото е ваше! Да не ни забравиш, хей!

# 190
Ох, днес да ги викнат, веднага отива и да минава това НВО! Просто се изморихме вече Simple Smile
До края на юли ептен ще изкукам, докато и двете ми деца извъртят изпити, класирания и всичко...

# 191
  • София
И от мен стиснати палчета за София! И аз ако може още утре ще го пратя на НВО без да е преговорил, само и само да минава. Хепи, а ти с две деца на пангара направо не ми се мисли.

# 192
🍀Успех на София и от мен, и аз ще стискам палци и цял ден ще въртя перални да се лее вода.
Нашите няма да имат класно по математика, по БЕЛ не се знае 😁.
Аз вече официално съм на бело, бира и каквото дойде. Дотегна ми вече. И аз като Хепи искам да е утре и да се свършва.
Хлапето е машина, нито мрънка, нито протестира, пише - предава и отмята на листчето. Направо жал да ти стане.

# 193
Остана месец. Нещо неизвестно/проблемно остана ли? Мисля само за телбоТирането или бъркам? Да го повдигаме този въпрос, ако е само той останал?

# 194
  • София
Мисля само за телбоТирането или бъркам? Да го повдигаме този въпрос, ако е само той останал?

Аз съм за.

Общи условия

Активация на акаунт