СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 20

• 33 517
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Еми трябва някак да ги оформят по фвс. Аз лично предпочитам тест по фвс, отколкото презентация. Първо, че наистина можеш да покажеш знания, а не копи пейст от нета, и по-важното - отнема много по-малко време пред екран. У нас сме големи почитатели на волейбола, имаме си мрежа и подвижно игрище и страшно много играем лятото с приятели. Супер кеф, така ми липсва! И Григор ми липсва, и момичетата от гимнастиката. Да се свършва тая агония.

# 166
Сега погледнах за ФВС в Школо. И двамата имат по една шестица за активно участие от началото на април. При различни учители са. За протокола физическо сега не карат. Презентации не знам дали гледат някакви, домашни нямат. Абе, хубаво си ни е училището 💖
Вчера наборът имал контролно по математика. Каза, че му отнели точно 5 минути да го направи. Явно е било лесно. Обаче, когато пожелае, т.е. не се прозява и не мърмори, може да е страшно бърз. Сравнявам моите и неговите решения на разпечатаните ПИ. Тях ги решавам и аз, едно, защото обикновено нямам отговорите, и второ, защото ми е забавно. Та при моите решения има някакво "разписване", все някоя и друга сметка съм направила. При него, при по-голямата част от задачите няма написано нищо, само отговори. Е, на чертежите има по някой и друг ъгъл отбелязан, но общо взето всякакви изчисления, преобразувания и прочие се правят наум.
Надявам се все пак на самия изпит да пише повече и без това времето за първи модул ми е повече от достатъчно.

# 167
  • София
При нас никакви дати за класни. Вървят си по материала и това е. Преговор абсурд да направят в училище. Разчитам на школата, където започнаха такъв и това е. Аз вече влизам в матрицата и започвам да се напрягам от приближаващото НВО. Митко и той като че ли, защото вече на няколко пъти ми казва, че се притеснява и ще се издъни и тем подобни. Дори се чудя дали седмица преди това да не му давам пак Алора? Не смогва нищо допълнително да прави за НВО от това, което им дават в школата. Просто време от училищните неща няма. А така съм се нервирала на историчката, която иначе харесвах. Засипва ги с домашни, презентации, проекти и изпитвания. Всички деца в нейния час треперят. Иде ми да се свържа с нея и да й кажа, че това нейното вече е безумно, но той не ми дава. Нямам против ученето, но не може в 8 вечерта да поставяш да се направи със срок 10 ч. на другия ден проект за комунистическата власт, есе „Бихте ли живели по времето на комунизма в България?” и един тест! Забраних му да ги прави, но той е изпълнителен и писа по нощите. Дори му предложих част от тях аз да ги направя (завършила съм история, работя си и по специалността), но и на това не се съгласи. Много съм яхнала метлата и не знам до кога ще си мълча. Оплаках се и май ми поолекна. Да минава 17 юни…..

# 168
  • Велико Търново
Нашето класно по математика ще е другата седмица, тече усилен преговор. По БЕЛ няма да има класно - ти да видиш...
Утре София е на изпитите в АК, стискайте палци, момичета Wink По-скоро на мен, че госпожицата не се е притеснила. Аз започвам да усещам едно напрежение и леко свиване на стомаха, сякаш аз ще ходя, а тя е непукист. Ще видим накрая дали ще й донесе късмет.

# 169
Успех на София! Чудесно е, че е спокойна. Ще се справи, сигурна съм. Кога ще има резултати, знаете ли?

# 170
  • софия
Хайде и ние с тест по физическо. Другата седмица ще бъде, въпроси за волейбол и баскетбол. Ще умра просто!
Ние правихме и за багмингтон.

# 171
Ще стискаме палци на София.
Мама Мони, и това вашето хич не е нормално. При нас разни такива проекти, есета са по желание. Който има интерес към предмета си ги прави. Как ли пък не 13-годишен пикльо ще ми пише есе за комунизма! Чувал той за комунизъм. Като чета в темата, моите наистина живот си живеят. Учат си уроците, пишат си нормални домашни с приемлив срок за предаване. Наборът си намали успеха по биология и история, но хич не се впечатлява. Тези оценки точно не му трябвали и му било все едно дали ще има 6,5 или 4.

# 172
  • София
Момичета, да знаете нещо за Uwekind? Няма много информация в нета, повечето неща, които срещам са положителни, но за градината основно и се чудя защо са непопулярни.

Имам позната, която в началото на тази учебна година премести двете си деца от Рьорих в Увекинд. Отзивите и от нея, и от децата са добри в сравнение с предишното училище (повече се учело). Но знам, че в Рьорих нищо не учеха Simple Smile Едното дете сега е 8-ми клас, другото мисля, че е 5-ти.

# 173
За класни не се говори още при нас. То по математика още не сме почнали неравенства. Напоследък поне е хубаво, че им дава задачи за преговор на материала от началото на годината.
Аз също се притеснявам. Покрай короната бях се поразсеяла, но вече много наближиха датите и също започна да ми се свива стомахът. За съжаление нищо не е в състояние да ми се отрази на апетита...
Успех на София! Мария, твоята госпожица няма ли да се явява?

# 174
Късмет  и успех на София! Стискам й палци! Ще успее🍀

Вече ми се  гади от презентации и огромти домашни. Да  свършва това чудо.

# 175
  • София
С риск да повторя питане -  какво ниво по АЕ/НЕ се очаква да покрият в  СМГ до 12 клас?  По скоро  НЕ ме интересува...

# 176
Бети, да, ще се яви, но за АК в София. Техният изпит е на 06.06.
micra, по стандарт, зададен от мон, за училища с ииче и риче в края на 12ти клас трябва да са покрили ниво В2.1.

# 177
Класното по БЕЛ мина и замина. Проекти не спират да правят.
По физическо им дава тренировки, определени упражнения и брой повторения. Те трябва да направят клип как ги правят, минимална продължителност на клипа 30 минути Mr. Green
Миналата седмица не се харесала как е излязла на клипа, който сестра ѝ е снимала, та направи тренировката втори път hahaha

Успех на изпита Flowers Four Leaf Clover

# 178
Betty L, предпочитам тест, отколкото задължението да запиша видео как играе определени упражнения с 10 пъти повторение.  И понеже не може да се запише сам, му казах че ще го направим, когато имам време, т.е след 30 юни. От ДО до сега това ще е единственото нещо, което нямам намерение да направим

Ston,  тестовите задачи до към 15-16 се решават наум, полудявам ви казвам, дори на пробните е така и после защо има 1-2 грешни от най-тъпите задачи. На втория ПИ изобщо не съм му гледала листите, уж писал повече, в негов интерес е да не се ядосам

Успех на децата, които ще ходят на други изпити за частни училища!

Сега моят конкретен въпрос - в ЕГ има НЕ, АЕ три паралелки
НЕ, АЕ, М, ИТ ; НЕ, АЕ, Биол, Химия и една, на която не са обявени трети и четвърти профил. Та какво значи това, че ще са каквито си ги изберат, или че няма да са нито един от вече изброените М, ИТ/ Биол, Хим
Питам да знам как да "желаем" и изобщо да ги пишем ли тези паралелки

# 179
  • гр.София
Бисквитка, , успех на девойката-адашка! Ще стискаме палци, разбира се.
 И за софийския АК ще стискаме--там ще са доста от темата ни.
 И аз подкарах безсънни нощи. Не е добре.
Нашите по БЕЛ явно са позарязали текущите произведения и яко преговарят.

Общи условия

Активация на акаунт