СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 20

• 33 492
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Аз пък покрай този коронавирус рязко загубих интерес към НВО. Не се вълнувам изобщо, даже малко ме е страх да не прецакам нещо детето с моята незаинтересованост по темата.

# 151
  • София
Абе я кажете, 16 юни е учебен ден, нали? Понеже е силно абсурдно да се учи в ден между два изпита съм раздвоена между следното:
1. Звъня в последния момент на класната и ултимативно обявявам, че ни се полагат отсъствия по домашни причини и ще си ползваме малка част от тях на 16-ти.
2. Повдигам въпроса на родителската среща другата седмица.
Имам подозрения, че при втората опция ще ни отрежат. 😁

# 152
Е, ако те отрежат по втора точка, действаш по първа.
Вариант е да присъства само документално. Просто се логва. Аз много се съмнявам, че ще ги тормозят точно в деня между двете нво. Най-много просто да си говорят за общо успокоение.

# 153
  • София
М.г. на седмокласниците в нашето училище им бяха дали изходно ниво по география в деня между двата изпита. Де да знам на кого какво ще хрумне вече. 😁

# 154
Е, то може и на самия ден на НВО, нали сега учат дистонционно:) До обяд НВО, след обяд - класна робота😜

# 155
Е, сега поне е лесно. Спира тока, спира нета, проблем с микрофона, проблем с тиймс Joy
В интерес на истината вчера при нас наистина спря нета. Ния мина на мобилни и веднага се логна повторно. Но ако е по време на класно/контролно ще се получи тъпо.

# 156
Някои малко забравиха педагогиката и човечността. Да се свършва, че нямам нерви
Като е спрял нета и родител е потвърдил, края на света ли е дошъл?!

# 157
При нас , като гръмне един път е завали- край. Цял ден няма интернет. Мобилните уж са достатъчно.

Дописвам се.
Happy, с ДО опознах учителите за  два месеца така, както не можах за три  години.
От тук нататък съм решила - при такива своеволия, веднага ще търся директор.
Ама как пилят нервната система на децата някои учители...

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 22:48 от Biserka_a

# 158
А, не, не е станал проблем. Просто казвам, че ще се чувства като герой от "лъжливото овчарче" ако се случи по време на контролно. Ще се притеснява, че няма да й повярват. Затова казвам, че ще стане тъпо.

# 159
Е при нас веднъж компютъра се скапа, нещо се рестартира, докато се разправяме и минем на друго устройство, веднага неизвинено отсъствие...пък уж нямат право да пишат. Все едно, но...чааак пък такъв проблем....чак се наложи да пиша бележки и да взимам медицинска, един път като бяхме на лекар. В крайна сметка се включи от колата и не изпусна великото ДО, ама малко в повече е стреса на моменти. Напълно излишно.

# 160
Ние вече четири дена се обучаваме чрез селски интернет-първите дни беше малко на пресекулки звукът на набора ( големият се включва по-рано ), увеличихме скоростта и всичко  се нареди.Вчера обаче- от 16 до 21 без нет...един малък кошмар- двама бесни тиййна без "връзка със света", че и Дискавърито не работи без нет, ужасът беше за мен...едва ги изтраях...
sssani, учителката по БЕЛ се опитва да им дава нещо като преговор с произведения от 6 клас . Днес им обяснявала нещо за преразказите и им  дала "Родителска среща", моят ми вика " аз този текст съм го чувал..." .Беше се паднал на големият през 2016.

# 161
  • софия
Момичета, да знаете нещо за Uwekind? Няма много информация в нета, повечето неща, които срещам са положителни, но за градината основно и се чудя защо са непопулярни.

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 08:06 от zvаnchе

# 162
Като първи критерий за училище някак посягам към статистиките. Не са им никак розови както за прогимназия, така и за гимназия. Имали са само 9 зрелостника. По бел са ми слаба ракия, по мат са имали 1 по желание и е изкарал 3,92, а другите осем са се явили на ае и там средният резултат е около 4 и нещо. Това ми говори, че нито по бел, нито по мат, нито по ае им е добро обучението, а последните са предметите по избор, т.е. където се чувстват най-силни децата.
Явно не обучението е плюсът на това училище. Пък и клас само от 9 деца за мен е минус.

# 163
  • софия
Призравам си, че през таблета ме мързеше да отварям статистика. Браузвах само сайта и мнения.

# 164
Хайде и ние с тест по физическо. Другата седмица ще бъде, въпроси за волейбол и баскетбол. Ще умра просто!

Общи условия

Активация на акаунт