СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 20

• 33 491
  • 755
  •   1
Отговори
# 135
Леле, Мария, щом ти се притесняваш за БЕЛ при тези резултати и възможности на Ния, представям си , ако ти си беше  паднало едно хулиганче с бал 139, хаха

# 136
Ами аз не зная защо точно ми е притеснено, при положение, че не гоним нещо на живот и смърт. Просто някак има напрежение. Днес дори си взех един валериан, че не можах да работя.
Иначе Ния е била на 3 пи по бел. 88 й е макса, не е нещо върхово. Явно съм създала грешно впечатление.

# 137
  • София
88 си е супер.
Аз също съм луда, вкъщи не ме търпят.
По желание ходя в офиса, така по-лесно минават дните.
Безсъние ме мъчи отдавна, но последните 2 дни съм една идея по-добре, откакто реших да приема, че колкото и да ми се иска, младежът няма да изреши всички ПИ на света. Или другояче казано, май няма вече сили изобщо да решава, струва ми се, че приключихме с подготовката за НВО, дано не забрави всичко още 1 месец...

# 138
И моят като че ли приключи с подготовката. Като "свърши" училище и духва навън. Като се прибера от работа, него го няма. Прибира се по тъмно и започва да учи след 9ч. Докато стигне до задачите за НВО става 11. Какво решава посред нощ, не ми е ясно.

# 139
Не знам, ама аз залагам на Ния БЕЛ минимум 95 т, това в най- писимистичен вариант.
Спокойно, момичета, всичко ще си дойде на мястото, и после "Отиваме  на купоооон! Ще се кълчим до сутринта..."🎶🎵🎼

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 22:00 от Biserka_a

# 140
  • София
И аз днес се отчаях като видях в тези линкове, които пуснахте баловете от миналата година за желаните от нея езикови, но .... каквото си изкара, това ще е.

Днес поне им мина класното по математика.

# 141
При нас класното по математика ще е на 21.06.   Само като си помисля и ме стяга шапката жестоко...

# 142
  • София
Как на 21.06?
Аз си мислех, че ние сме зле с класно на 06.06...

# 143
Оф, грешка. Simple Smile На 21.05.🙄

# 144
  • София
Така по-може. 😁
Щяхте да избиете рибата иначе.

# 145
А, ние я избихме отдавна:)

# 146
И при нас класното по математика мина днес. После 2 часа навън с колелото - чудно Simple Smile

# 147
  • софия
Малко да ви разсея - някой дали може да ми препоръча архитект за проект за основен ремонт на къща в София. Извинявам се, че съм извън темата, но реших да питам първо тук. Вариантът, който първоначално имахме току-що отпадна.
Интериорен дизайнер ли? Интериорен имам, имам и архитект.

При нас няма дати за класно и контролни 😂 Повечето учители казвали, че искат децата да са оформени до края на този месец.
Аз също започвам да се напрягам с наближаване на датите. Вече милион пъти писах, че се загубих в това какво знае и какво не знае. Според нея не е готова и нищо не знае нито по бел, нито по мат.

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 21:48 от zvаnchе

# 148
  • София
Нали само по Бел и Мат ще имат класни?Никой нищо не казва и зор не си дават.Тук там тест,оценки на домашно,вървят си по материала...Няма никакъв напън или занимания в посока НВО.Нямам и надежда за преговор в училище.Дано поне не чакат последния момент за оформяне по другите предмети,та да им е по-спокойно на децата.Аз нямам намерение да я карам да присъства и да се занимава с училищни часове и да имитират заетост след НВО

# 149
Аз се засрамих, че не зная кога са класните и реших да погледна в сайта. Там стои информацията от преди ДО. Това, което ми направи впечатление е, че е отбелязано и класно по АЕ. Първи срок нямаха класно по АЕ. То вече няма значение как е регламентирано, но може някъде да се появи и класно по ЧЕ.

Общи условия

Активация на акаунт