СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 20

• 33 209
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Линк към инструктажа дадох в темата преди месеци. Линк има на първа страница. Ето ви още един.
Инструктаж за ученика за националното външно оценяване в края на …  2019/2020 година

# 121
Момичета , някоя от вас има ли инфо за ПИ на Междучасие за 16.05 и 23.05 - ще се проведат ли ? Винаги получавам мейлите от днес надвечер за утре сутрин...
редактирам В графика , който изпращат за ДО имам дати (за моето дете) -20 и 30 май. Тези в таблицата ( на Мария ) явно са били старите , за присъствените ПИ.
И още едно питане свързано с Междучасие- има ли голяма разлика в точките по БЕЛ от втори и трети ПИ ? Днес получих хубавия мейл с разбивките и съм изненадана от резултата-с 10-тина точки нагоре е от предишния и се чудя дали е обективно.Благодаря !

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 16:57 от denyil

# 122
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз все още нямам резултат от трети ПИ в Междучасие. Не съм получила мейл и за следващите ПИ. Не съвпадат ли с изпитите в Регалия?

# 123
Моят мейл беше отново в "промоции" или нещо такова...
ПИ в М. по график са в съботите , а в Р.- в неделите ( ако не бъркам)

# 124
  • Някъде в Европа...
Линк към инструктажа дадох в темата преди месеци. Линк има на първа страница. Ето ви още един.
Инструктаж за ученика за националното външно оценяване в края на …  2019/2020 година
Много благодаря и се извинявам! Оказа се, че съм го имала вече смъкнат на телефона си (излезе ми като копиращ файл при смъкването му...нищо чудно и да съм го разпечатала вече и да е вкъщи наред със заповеди, учебни планове и т.н. ☺️)

# 125
  • София
Благодаря за темата!
Тук не се пропускат дните, че няма наваксване Simple Smile

# 126
Имате ли информация с шлем ще може ли на НВО- тата ?
При нас утре ще се проведе класното по Математика.....а следващата  седмица и родителска среща..

# 127
С такъв ли?

# 128
Преди няколко дни ми попадна документ за ДЗИ. Там пишеше: " Зрелостниците се допускат в сградата по един с поставена на лицето си маска или друг предпазен аксесоар". Но ми се стори по-скоро проект. Със сигурност ще излезе нещо официално преди изпитите.

# 129
  • София
Хаха!
Биси, а какво ще кажеш за относително актуалния стил "Мандалориан"?

В много краен случай и на Дарт Вейдър ще кандисам. Е, малко е ретро.
Аз не знам вие как сте, но нещо твърде много приближиха изпитите и сериозно започнах да се напрягам.
Подозирам, че май само аз съм така у нас.

# 130
И аз изперквам. Буквално. Този бел много ме притеснява. Не си сама. Ако това те успокоява Simple Smile

# 131
Хаха, Редче,  и аз ще кандисам на твоят вариант. Щом и да сме фешън.Simple Smile
Рано е още, задръж за резултатите и класирането. Аз се напрягам от поведението на учителите. Днес  приятелка на Моника има двойка на презентация по ИИ. ..

# 132
  • София
Мария, ами не ме. 😁
Дъщеря ми е прекалено лежерна за моя вкус. Няма резултати шедьоври на ПИ до момента.
Тъкмо заспивах миналата нощ, и като оса ми мина тревожна мисъл през главата. Не можах да заспя до 3...
Биси, не знам. Ще трябва на валериан да мина.

# 133
  • София
Малко да ви разсея - някой дали може да ми препоръча архитект за проект за основен ремонт на къща в София. Извинявам се, че съм извън темата, но реших да питам първо тук. Вариантът, който първоначално имахме току-що отпадна.

# 134
Вчера чаках пред ИААА служебно. Там за шофьорските изпити ги извикваха по име и влизаха по един, ставаше сравнително бързо, но залата е близо до входа. Ако не се мотаят не мисля, че влизането в училище ще е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт