СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 20

• 33 207
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
Толкоз ли е трудно във всяка стая да има нецъкащ часовник със стрелки и голям диаметър?

# 106
Не мисля, че някой толкова ще се загрижи за комфорта на учениците.
Иначе не е трудно.

# 107
Стаите за НВО по принцип вероятно са оборудвани с камери и часовник, ама не знам сега ако ги разреждат в повече стаи и прочие, дали навсякъде ще има. Освен това в коя стая къде е тоя часовник и кой ще се сети да го гледа...

# 108

За ДПП : РУО Варна се надявам да пуснат един ексел, че с този сканиран pdf е много гадно, трябва да го разпечатам и да драскам с маркер, а от екселчето ще скрия тия дето не ги иска и ще преподредим на друга страница само тези, които са му ок ..
Не е сканиран. Превъртях го в ексел.
ДПП Варна 2020-2021
Дано не съм изпуснала някой ред, че се наложи леко да го пипна.

# 109
# 110
  • София
Точно тези файлове ни изпратиха от нашето училище.

# 111
Скрит текст:
От Вектор Варна казаха, че няма да провеждат ПМ. Реална нямало как да организират, а онлайн не виждали смисъл. Дори ми върнаха парите за платена такава. Предполагам, че все пак ще пуснат отново свободно за теглене следващите подготвени такива.
Molly,  значи единствено ще ни върнат парите, така ли?
И аз имам платен един ПИ по математика

За ДПП : РУО Варна се надявам да пуснат един ексел, че с този сканиран pdf е много гадно, трябва да го разпечатам и да драскам с маркер, а от екселчето ще скрия тия дето не ги иска и ще преподредим на друга страница само тези, които са му ок .. това сега преди да знаем бала, после ще го мислим пак.
Взеха да си говорят и да се навиват едно друго, май ще си смени избора за първо желание.. Обяснявам всеки път да слуша той какво иска, а не какви прекрани компании ще си правят с X i Y
Да. Бях платила за математика през април, преди няколко дни ходих да питам на място, и ми обясниха това. Поискаха талончето с касовата бележка и ми върнаха парите. Казаха, че училищата не са съгласни да предоставят база и няма как да проведат пробен, а за онлайн такъв каза жената, че няма смисъл. Другото за което питах, е справочника, който издават всяка годна. След 15.05 щял да е наличен.

# 112
И Ния е с подобен, но ѝ казаха, че не може, защото не знаели има ли функции или не и нямало кой да проверява прост или сложен е този.
А кой е казал това?

# 113
Учител, който е бил квестор. Семеен приятел, не от нейните преподаватели.

# 114
  • София
Ние вчера получихме от Веди справочника и инструктажа за учениците. Изправиха ми се косите, ще трябва няколко пъти да го прочетем и преговорим с младежа, че какъвто ми е заплес, да не вземе да обърка нещо. То са пликове - 1,2,3, идентификационни бележки и сума указания...

В събота и неделя ще правят последни пробни в школата онлайн. Хайде да минават и заминават вече тези изпити, че започвам лекинко да се изнервям 😁.
Още не сме обсъждали сериозно желанията му, ми то всеки ден ново 20. Ту беше Немската, ту Испанската, последно заяви, че искал да си остане в неговото училище, не знам вече...

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 14:09 от tasia

# 115
  • Някъде в Европа...
Къде може да видя инструктажа?  Не ни трябва софийски справочник....

# 116
Дидева, специално от мен едно морско

# 117
Къде може да видя инструктажа?  Не ни трябва софийски справочник....
В първото мнение от темата има много хубави линкове.

# 118
Миналата година инструктажът се появи в началната страница на нашето училище. Предполагам, че (почти) всички училища го качват на сайтовете си или ще ни пратят линк през Школо.

# 119
Появи се заповедта за олимпиадите и за състезанието на НПМГ. Актуализирах календара.
https://bg-mam.ma/p/1069214/40740096

Общи условия

Активация на акаунт