СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 20

• 33 205
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
solnichka, моля те, дефинирай "обикновен".
Електронен за 20 лв. от Декатлон обикновен ли е?
Скрит текст:

# 91
Много благодаря особено на renni79 и zvanche! Това с календара ми беше особено полезно. Ще се радвам ако бъде пуснат и актуализирания!

# 92
Да, този от Декатлон става. Голямата щерка беше с подобен от същия магазин. Да не са едни с много функции, с калкулатори, смарт-часовници и прочие...

# 93
И Ния е с подобен, но ѝ казаха, че не може, защото не знаели има ли функции или не и нямало кой да проверява прост или сложен е този.

Нанесох всички дати в календара ни:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1RiTTMPV6sLS-tzEStRjSPqUY … 7nGK8leSv4Y#gid=0

# 94
Fifiana, да няма опции за свързване или калкулатор.

Офф, не е за нашата тема, ама ще си се възмутя тук. В момента по БНТ2 тече урок за 3 кл. по математика. Докато прецъквах се загледах. Две задачи се решиха като на око от чертежа се преценява, че едната страна е половината от другата. Това е грешно и супервредно. Как може? Angry

# 95
Всъщност важното е да не изпуснете някой срок. Simple Smile
Електронната система е изключително лесна за използване. Оценките и резултатите се въвеждат в нея по служебен път. Единственото, което трябва да се направи  е да се подредят паралелките и евентуално да се прикачи медицинско, ако се кандидатства за професионална паралелка. Миналата година беше възможно заявлението да бъде подадено, а медицинското да се прикачи на по-късен етап или даже да се представи направо при записването.
Всяка година пускат информационен файл. Ето този от миналата година.

# 96
Ама защо трябва да се правят промени по календара? Цветовете си бяха ориентир. Сини за проверка на способностите, зелени за РУО, жълтеникави за родители. Който иска всичко да му е в синьо да си я свали и да си я оцветява в синьо.
Просто ще я заключа.

# 97
  • София
Благодаря за актуализирания календар и останалата информация. (Мария, Дидева Simple Smile )
Само мисля, че на НПМГ състезанието няма да е на 6/7 юни, а по-скоро в края на месеца след НВО.

Аз в синьо я сварих таблицата, ще я тегля пак. По-добре да се пуска заключена, да.

# 98
Да, ще променя на НПМГ датата, но когато и те си я актуализират.

# 99
От Вектор Варна казаха, че няма да провеждат ПМ. Реална нямало как да организират, а онлайн не виждали смисъл. Дори ми върнаха парите за платена такава. Предполагам, че все пак ще пуснат отново свободно за теглене следващите подготвени такива.

# 100
  • Някъде в Европа...
Дидева, Мария, страшно Ви благодаря! Без вас и всички останали момичета тук, щях да съм загубена!

# 101
Хора, не се притеснявайте толкова. От училище, класни , школо, други родители все ще научи кое кога. Обсъждаше се тук случай за дете, писали му само едно желание и некласирано, но в общи линии случай някой да е изтървал НВО и срокове не съм чувала. И далеч не всички са били мегазаинтересовани.

# 102
  • София
Скрит текст:
Абе, сложен изглежда този. Най-добре обикновен Ролекс със стрелки. Joy

# 103
От Вектор Варна казаха, че няма да провеждат ПМ. Реална нямало как да организират, а онлайн не виждали смисъл. Дори ми върнаха парите за платена такава. Предполагам, че все пак ще пуснат отново свободно за теглене следващите подготвени такива.
Molly,  значи единствено ще ни върнат парите, така ли?
И аз имам платен един ПИ по математика

За ДПП : РУО Варна се надявам да пуснат един ексел, че с този сканиран pdf е много гадно, трябва да го разпечатам и да драскам с маркер, а от екселчето ще скрия тия дето не ги иска и ще преподредим на друга страница само тези, които са му ок .. това сега преди да знаем бала, после ще го мислим пак.
Взеха да си говорят и да се навиват едно друго, май ще си смени избора за първо желание.. Обяснявам всеки път да слуша той какво иска, а не какви прекрани компании ще си правят с X i Y

Последна редакция: чт, 14 май 2020, 12:31 от Mama TAZ

# 104
Скрит текст:
Абе, сложен изглежда този. Най-добре обикновен Ролекс със стрелки. Joy
JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт