СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 20

• 33 201
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Хаха, и аз за тая графика вчера писах Simple Smile
Вчера разпечатах 7 листа А4 с планове по биология, физика и химия. Няма да ги преписва. Това освободи време да реши малко задачи. Госпожата по био я освободи от тест, и още няколко деца, явно имат достатъчно оценки. Успя да довърши и изпрати презентацията по ИТ, с анимации, транзишъни, музика.... Май само по ИУЧ (математика и български) няма достатъчно оценки за оформяне.
И преди с баткото, и сега покрай наборката следя и темата на предишните седмокласници. Както написа и Изи. И продължавам да недоумявам, от години, как хората остават неинформирани за този важен за децата им момент почти до самите изпити и класиране. И отново огромно БЛАГОДАРЯ на Дидева и останалите за търпението!

# 76
Здравейте, въпросът ми е свързан с кандидатстване след 7-ми клас
Та знае ли някой какво става с кандидатстването след 7-ми клас и по-точно каква е процедурата и КОГА се подава списъка с училищата които сме избрали за кандидатстване (притеснявам се да не изпуснем сроковете)?
Въпроса ми може да изглежда смешен, но в училището на дъщеря ми от началото на извънредното положение не е проведена нито една родителска среща (за онлайн имам в предвид ) и нямат и намерение да провеждат Disappointed RelievedИнформация няма отникъде, класният не благоволява да си вдига телефона, а справочник още не е издаден и не е ясно дали и кога ще се издава! С две думи казано - интересува ме в каква последователност трябва да действаме и какво изобщо трябва да направим от днешен момент до момента на записването за 8-ми клас. Благодаря предварително за всички бъдещи отговори!

# 77
  • София
Ето това съм си запазила от миналите седмокласници:

# 78
Това е мое. Joy

# 79
  • София
както и този график, който не е актуален, но ако се преработи и качи на първа страница може да помогне на тези, които ще влизат да питат за информация за сроковете:

# 80
  • софия
Справочник вече има издаден. Има утвърден ДПП за различните области.
Заявление за кандидатстване се подава след като излязат резултатите от матурите.

В първия пост на темата има събрана полезна информация.
Втората Заповед би трябвало да бъде актуализирана в съответствие с новите дати на НВО, но настоящата дава ясна представа за поредността на стъпките.

# 81
  • София
Двоумя се кое ми е най-любимото - телефона с шайба или сметалото. Joy

# 82
Двоумя се кое ми е най-любимото - телефона с шайба или сметалото. Joy

Пу за мен сметалото! И след като се разпадне от използване, ще си направя герданче:ribbon:

# 83
Ей сега ще актуализирам нашия календар и ще го споделя тук.

# 84
Имало разни техники сметалото да смята големи числа, така че му е там мястото, но защо е лишен бедния седмокласник от телефона с шайба, защо Sweat Smile

# 85
  • София
Защото няма да знае какво да прави с него, може би?! Simple Smile А представяте ли си телефонът да е дуплекс?!

# 86
А какво беше за ръчния часовник?

# 87
Не мисля, че е толкова странно човек да не се вълнува години по рано от процедурата в детайли. Тя се мени в детайлите.
Принципно как се прави класиране и баловете съм съгласна, това си е класическо и не е особено различно от всяко кандидатстване.
Поръчах справочника. Минавала съм процедурата веднъж, но спомени нямам много за дребните детайли.

# 88
А какво беше за ръчния часовник?
Обикновен такъв е силно препоръчителен, за да се ориентира детето как е с времето.

# 89
Аз също не намирам за нужно отрано да се информирам в детайли по процедурата за кандидатстване. Ако детето ми беше силно мотивирано от години да учи определено нещо, да е в конкретно училище, може би щях да следя по-внимателно всичко, за да не се провалят мечтите му, талантите и т.н. Но тъй като не откривам някакви отчетливи мечти, надежди, амбиции, силно изявени таланти, според мен предварителното следене само натоварва психически и родителите, а и донякъде децата.

Общи условия

Активация на акаунт