СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 20

• 33 197
  • 755
  •   1
Отговори
# 60
StelaP, според мен да. Не ги казаха като отпадащи и макар да са след успоредниците в учебника, на практика като материал се взеха миналата година.

# 61
  • sofia
Весел празник на рожденичката! Balloon Birthday Tada

Младежът сутринта проспа първия час, а и аз забравих да го събудя Sweat Smile

Сега има урок по български. Ама го мързи,та го боли.... вчера следобеда заспа.

# 62
  • София
Моят отказа онлайн пробен. Молих го да го запиша на Регалия, но отказа. В петък ще правят  пробен от училище. В тиймс  ще правят първата част, като тезата, задачата за редактиране и преразказа ще пишат на лист и ще ги пращат на мейл до 5мин. след края на съответната част.
Уикенда ходихме до вилата и там ги  държах  навън през цялото време и двамата, та наваксаха  малко с въздуха и слънцето, доволна съм.

# 63
Леле, няма шанс да Ви изчета,просто нямате прочитане SmileSmile
Сутринта и дъщеря ми е влязла в час с 10 минути закъснение, едвам е станала, добре че госпожата нищо не и е казала Smile
Подготвя се абсолютно сама, полага старание, има напредък, което ме радва, но все пак шанс за първо класиране няма, така че ще сме от чакащите, надявам се за второто поне да успее Rolling EyesRolling Eyes

# 64
Аз го записах на мат в Регалия, лошо му стана като чу....

# 65
Моят вече втори следобед пантосва с колелото. Снощи след 21ч решава задачи. Тази вечер май ще е пак така.

# 66
  • Някъде в Европа...
Моят вече втори следобед пантосва с колелото. Снощи след 21ч решава задачи. Тази вечер май ще е пак така.
Същите сме..от 17.30, до 20 ч е навън с колелото..Вчера се прибра и тъй като не си беше решил задачите за деня, седнахме да решава..и така до късно с прекъсване за Ягодова луна..
Днес решил да ме изчака да се върна от работа и проверя какво е решавал...Прегледах и сега е навън....Ами така ще е до 15.06.....Мечтая си вече да е 17.06 вечерта 😃

# 67
И моето почна да излиза- не мога повече да го спра с тия бушуващи хормони и наболи мустаци, че положението ще стане взривоопасно. Пък и две девойки от месец  по цял следобед въртят кръгчета с колелата около нас и гледат към тавана, където е местообитанието му. Само дано да не се разболее покрай тия излизания. Състезавали се на набиране на лост,  всички го пипат ..Уж носи гел за дезинфекция, но не знам колко го ползва.
ПакТя, да ти е живо и здраво момичето! Много щастие!
Пробният по БЕЛ на Регалия съвпада с този в неговата школа и го отписахме..Чудя се още за математиката

# 68
  • София
Тази вечер съм доволна от набора - направи една първа част на ПИ само с две грешки и дори му хартиса малко време. Дано и занапред да вървят така нещата.

# 69
Здравейте!🤗 С наближаването на матурите и края на учебната година и аз, и дъщеря ми започнахме много да се притесняваме.😟 Нямам други деца и нямам опит с матурите в 7 клас. Класната на дъщеря ми е много добра, но въпреки това супер отвян човек. От началото на годината в училището са проведени 2 родителски срещи и на нито една от тях не се е обсъждало НВО. Никой не казва нищо, а аз имам чувството, че съм единствената неориентирана сред родителите. Ясни са само паралелките в училищата в града(живеем в малък град). Дъщеря ми реши, че ще си остава в сегашното училище и иска да влезе в математическата паралелка и евентуално ще бъде или в другата, или ще смени училището. Знаем само мин. бал на паралелките от миналата година, но не съм сигурна изобщо какво по-точно е минимален бал. Ще се радвам, ако някой ми обясни. Също така попринцип балът, който е нужен за дадена паралелка, обявява ли се предварително? Сигурно въпросите ми Ви се струват глупави, но наистина съм абсолютно непросветена по тези въпроси.🙄

# 70
От това мнение нататък.
https://bg-mam.ma/p/1212184/40730928

# 71
Ако в една паралелка са приети 26 деца. Балът на детето, прието с най-нисък бал се вписва в  статистиката на РУО в графата минимален бал за прием. Малко стана тафталогия, но по-просто от това не можах да го формулирам.
За предварителен бал виждам, че вече има даден линк. Няма как да има такова нещо.

Дидева, май е време да извадиш оная хубава графика как работи системата на класиране. Предполагам цялото неразбиране за бала е именно защото не е ясен този процес на хората.

# 72
  • София
Като гледам доста деца ще се явят в Регалия, а и там по принцип се явяват доста на ПИ, така че смятам, че резултатите бипа били една доста точна представителна извадка за София.

на Регалия май ще е цялата тема тук Simple Smile

# 73
  • София

Дидева, май е време да извадиш оная хубава графика как работи системата на класиране. Предполагам цялото неразбиране за бала е именно защото не е ясен този процес на хората.
При нас тази графика беше ковната в първи пост на всяка тема. Не помогна много. Joy

# 74
Аз пък от миналата година следя приема след седми клас, та сага съм ок с информацията. Но пък притеснението си е на max.

Общи условия

Активация на акаунт