СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 20

• 33 493
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Тази година в СУ ще приемат право с матура по БЕЛ и общ успех от дипломата...

# 421
  • София
Ходихме до парка, сега след 19 часа. На връщане влезнахме в био магазина. С маски, защото така го изисква. Майко, хем беше вечер, хем беше за под 10 минути. И Ния примря, задуши се и изскочи навън. Какъв ми ти изпит през юни с маски... Горките деца!
Скрит текст:
А аз съм в потрес от себе си! Сигурно съм поне 8 кила отгоре Sad. Ще се гръмна!
Да ви кажа дано не уцелим някоя зверска жега за НВО, че при 30 и кусур градуса и без маски няма да е много ведро.

# 422
Моят от две седмица киха като за световно. Някаква алергия си има и като разцъфне всичко го почва кихавицата. Интересно, че не е всяка година. Явно си има и други фактори, температура, влажност, знам ли и аз. Надявам се до НВО да отмине, че хич няма да му е приятно да си киха по време на изпита.
Аз го плаша с Хранително-вкусовата. Там предполагам, че може да влезе и без да може да пише.
Днес обаче е направил един първи модул без грешка. В тетрадката се мъдри и номера на първата задача от втори модул. Най-вероятно някой му се е обадил и е духнал навън. Домашните и уроците гарантирано още не е поглеждал. Съвсем през пръсти ги подкара някои предмети. Не му били важни.

# 423
Формулите по математика, които ще бъдат давани на НВО-то, има ли ги някъде, за да ги разпечатаме и да свикват къде какво да търсят ако забравят нещо или на място ще се ровят?

# 424
  • София
И ние не сме обещавали нищо. Даже като ви прочетох, се замислих дали не е добър стимул. После си поговорихме с нея и решихме дружно, че най-добрата награда ще е да влезе в хубава гимназия. Пък ако реши, че много иска нещо, има рождени дни за тая работа.

На Регалия по БЕЛ коя теза се падна? Миналата година на последния си ПИ успешно бяха предсказали тезата на НВО.

# 425
  • София
Една българка, моят залог за теза Simple Smile

# 426
Една българка, моят залог за теза Simple Smile
По цитат ?

# 427
  • у дома
Тази година в СУ ще приемат право с матура по БЕЛ и общ успех от дипломата...
Едва ли след 5 год пак да има короновирус и да няма КСИ-ама нищо не се знае де...

# 428
И на Веди е била същата теза. "Луда, не луда, ще вървя."

# 429
Благодаря, Мария!
Релагия ще имат още ПИ по БЕЛ или това е последният?

# 430
  • Някъде в Европа...
Те пък не се спряха с тези домашни. Годината свърши, децата се готвят за НВО , ама домашни, та домашни.
Светле, твоето момче поне идва с вас по горичките, Моника отказва категорично. С приятелки искала...

Мани-мани..Снощи бях готова в 10 ч. да звъня на учителката по трудово възпитание или както се води сега по модерному и да я "вдигам на балон". Имаше да пише презентация за турската кухня - понеже аз обожавам турска кухня и впредвид многобройните ни ходения в Турция по почивки, му казах за кои интересни ястия да пише. Направи си я сам презентацията, с картинки, текст, чак на мен ми се хареса много, но му казах за последен слайд ( "Благодаря за вниманието") да си избере някакъв от нета. Той си хареса, но и двамата не сме видели като преглеждахме крайния резултат, че на последния слайд има малък воден знак в единия край с псевдоним. И вчера госпожата му пише директно обвинение, че е смъкнал готова презентация от интернет и това не е негова работа (заради водния знак). Ей, като ми каза синковецът, бях готова да й звънна и да й обясня много ясно кой и как е писал презентацията.... Детето ме спря. Написах му един кратък текст уж от негово име, който днес да й прати и ако тя продължава да има претенции, да се свърже с мен. Бясна бях...Има няколко седмици до НВО, тръгнали да ги занимават с глупости и то по трудово....

# 431
Няма за кога да имат още 1 пи бел в Регалия. Може би междучасие да имат още 1, ама като гледам как бавят резултатите леко се съмнявам да пуснат и външни.

# 432
Air, много неприятно. Ами предложете й да намери същата презентация, и ако успее- ще я черпите в турски ресторант:)

# 433
https://tehnomag.net/eshop.php?body=prodshop&pg=1&gr=7&a … romo=0&id=670

Това купих днес. Определено имам проблем с дишането през маска, а през работно време ползването им е задължително. Предпочетох да дам високата цена, пред цирка за припадна от липса на кислород. Нямам сили да се занимавам със стерилизация в момента. След като изпробвам маската, ще пиша дали е така ефективна, както се описва.

# 434
Формулите по математика, които ще бъдат давани на НВО-то, има ли ги някъде, за да ги разпечатаме и да свикват къде какво да търсят ако забравят нещо или на място ще се ровят?

https://bg-mam.ma/p/1212184/40695544

Общи условия

Активация на акаунт