СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 20

• 33 494
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • София
В Регалия дали са по-експедитивни от Междучасие с проверките? Кога може да очакваме резултати за пробния по БЕЛ от вчера?

Определено. След десетина дни анй-много ще има точки.
И аз нищо не съм обещавала.

# 406
от сайта на Регалия:
Резултатите от съответния изпит се обявяват до две седмици след провеждането му на интернет страницата на учебния център по входящия номер на ученика.

И аз нищо не съм обещавала. Ако се справи ще има предимството да избира къде да учи. Това съм обещала/обяснила Simple Smile.

# 407
  • у дома...
Първо бях обещала да си направя тату с нейното име, ама после тя реши да направи заменка - от раз в първо желание срещу синьо омбре. Излишно е да казвам, че баща ѝ не е във възторг.

# 408
  • Sofia
И при нас няма обещание. Все пак печели тя самата - избира тя, учи каквото си е избрала Simple Smile

# 409
Е, имаме вече резултат от ПИ по български от Междучасие. Не е ок, с една точка повече от миналия и с 12 по-малко от първия. 31 има на преразказа, което за мен е ок.

# 410
  • София
Мъжът ми е наобещал разни неща.
Аз не съм.
Считам, че добрите резултати и доброто образование са най-хубавият подарък, който човек може да направи на себе си.

# 411
Правихме вчера ПИ по БЕЛ. Миии, готова с модул 1 за 30 мин, през останалото време едва я накарах да си провери и си намери две грешки.
На преразказа - пробвахме за пръв път как ще й стигне времето за чернова и белова - стига й, ама не й стигнал акъла да си поправи пълен и кратък член “нямала време да гледа тскива неща”.
Шсъ гръмнъ.

# 412
  • Отвъд алеята зад шкафа
Е, имаме вече резултат от ПИ по български от Междучасие. Не е ок, с една точка повече от миналия и с 12 по-малко от първия. 31 има на преразказа, което за мен е ок.

Аз още нямам резултат!

# 413
  • у дома
И аз съм обещала някакви такива неща за хиляди левове при подобни условия, но нямам опасения Joy
Нищо не съм обещавала,ама и ракета да му обещая абсурд повече от 70т-ама за нашия град е предостатъчно,та от месец насам спрях да се ядосвам и да го карам да прави нещо...
Днес ми се обади класната,че не влиза в часовете-ми да влиза-аз не мога да спра да работя та да му вися на главата да е в час-домашни не предава.. Оплаках се,но не ми стана по-леко.
В неделя се разходихме из горичките,като не иска да решаваме задачи поне да подишаме чист въздух.

# 414
Ходихме до парка, сега след 19 часа. На връщане влезнахме в био магазина. С маски, защото така го изисква. Майко, хем беше вечер, хем беше за под 10 минути. И Ния примря, задуши се и изскочи навън. Какъв ми ти изпит през юни с маски... Горките деца!
Скрит текст:
А аз съм в потрес от себе си! Сигурно съм поне 8 кила отгоре Sad. Ще се гръмна!

# 415
Те пък не се спряха с тези домашни. Годината свърши, децата се готвят за НВО , ама домашни, та домашни.
Светле, твоето момче поне идва с вас по горичките, Моника отказва категорично. С приятелки искала...

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 20:22 от Biserka_a

# 416
  • у дома

Светле, твоето мамче поне идва с вас по горичките, Моника отказва категорично. С приятелки искала...
Толкова бях яхнала метлата,че не посмя да каже нищо-по принцип и той не е от желаещите...
А най-мразя да ми се отговаря-казвам му,че ако изкара под 70т ще пиша на 1во място Спортното поне да не се ядосвам,че не учи,а той ми отговаря,че не мога щото не съм подала молба за явяване за проверка на спортните възможности.. .На което му казах ,че др което съм харесала е помощник дентист в ПГ по лека промишленост-със сигурност 100-те точки от  годишните оценк по бел и мат ще му стигнат за там-може и без никакви точки от НВО за това училище,а и ни е на 5 мин от нас.
Мария,за моето съм сигурна,че не може да изкара повече от 30 мин с маска,за здраво дете не знам.
Добре,че имам и др дете-11 кл на стереометрия са и хич не е лесно,седнало детето,разгледало си кое какво що -имаше въпроси по 2-3 зад,с кеф да седне човек да си размърда мозъка и да му помогне.

Последна редакция: пн, 18 май 2020, 20:35 от svetlaem

# 417
Хаха, детето може и юрист да стане. Я  виж  как знае наредбите😀

# 418
Срещу нас имаме училище от 100те точкови
Да не дава Господ, да сме здрави, все нещо ще изкара, ще влезе някъде.
Сутринта му се запуши носа и аз вдигнах кръвното. После го напръсках с моя спрей за алергия и е по добре....ще се гръмна вече. Да минава...

# 419
  • у дома
Хаха, детето може и юрист да стане. Я  виж  как знае наредбите😀
Абсурд,историята му е най-омразния предмет-първия срок е с 5,ама сега има 6,6,5,6 та може и да се докопа до 6.

Общи условия

Активация на акаунт