Великобритания - тема 82 Лятна Малко Коронована

• 32 976
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Нядя, то с това тяло каквото и да облечеш, все ще си хубава.
 Казаха ми че има опашка на спорт дайрект. Реших да мина през нашия, обаче огромна наистина. За сметка на това, че нямаше за Азда. Утре ще отварям и спорт дайректа значи, за клинчета и анурак с цип. После пракймак за пижами и домашни клинчета и мисля да се кротна.
Happy Bella, аз съм от скоро и нямам много неща. Отделно, че друго освен униформа почти не нося. И а не знам какво имам, затова сега сложих всичко на закачалки. То просто бански спидо на 4 паунда, кецове ванс на 6, спортно яке ню баланс за 7, няма как да не купиш. А за тениските на 2.5, 1.80..пък изобщо няма какво да се коментира. Много съм доволна и много благодаря, че споделихте информацията. 🌹😍😘
Погледнах си касовата пе е 212 дори.

# 256
Аз днес след работа минах покрай нашия Ткмакс, обаче опашката беше извън мола 😂 никакъв шанс да чакам 😀
Видях масоро хората с пълни и големи торби на Праймарк и Спортсдайрект.
В автобусите имаше хора, които са без маски. Много тъпо, че шофьорите не правят забвлежки. В крайна сметка, ако ще има мерки да са за всички. Аз на работа съм цял ден с маска, не ми в голям зор и в автобуса да съм с нея, ама някак нечестно е 😀

# 257
При нас шофьорите правят забележка. Предполагам не всички. Автобусите вече се плащат.

# 258
За Лондон ли говориш, Аделинда?
При нас никога не са били безплатни. Разредиха им разписанието и беше супер неудобно, защото съм чакала по 40-50 минути, а вътре се тъпчеш с пстаналите пътници.. иначе нали дистанция да спазваме..

# 259
Тука бяха безплатни, че имало умрели шофьори. Бяха заградили и не можеше да се качваш от първата врата, нямаше как да се плати съответно. От днес се плаща и се ходи задължително с маска в градският транспорт. Имат право ако са над 20 ли колко в автобуса, да не качват повече. Дори видях на един автобус табела, че автобуса е пълен. Като отворим, как ще се ходи на работа не знам. Аз за шопинг мога да изчакам следващия, но за ходене и прибиране от работа не. Щели да субсидират ходенето с колелетата. То хубаво, ама с тези порои, мокра като кокошка ще пристигна. Гледах и някакви електрически тротинетки, ама 440 лв,. и проблема с дъжда пак остава. Айде сега лятото, може по на шанс да не вали, ама септември.. То и кола да си купя., ама като не мога да карам, че и маса пари за застраховка и данък.

# 260
  • Нотингам/Пловдив
Аз днес след шопинга, втора смяна на работа и съответно утре ме писали първа🙂 май по-добре в къщи да си стоя🤣
 А на спорт директ опашките били, защото раздавали на NHS работниците 50% намаление, дори на супер намалените неща. Поне при нас в Nottinghamshire  е било така🙂

# 261
  • някъде в орбита...
Щели да субсидират ходенето с колелетата. То хубаво, ама с тези порои, мокра като кокошка ще пристигна.
Явно съм се разглезила, защото още преди години в Бг като работех, имахме душове в офиса. Съответно всички дето пътуват с колела, минават от там за една вода и да се преоблекат.
Субсидирането си е ясно, но в допълнение при нас получават безлихвени кредити, или имат отстъпки, ако им трябват за купуването на всякакъв вид оборудване във връзка с колоезденето (включитлено стационарни за трениране за преходи), платена отпуска за всякакви видове състезания, каузи и т.н. в които участват с колелата, и други подобни. Много са запалени нашите...

# 262
То аз имам душ на работа, ама нещо не не ми е фенско, да карм колело в студен дъжд. Също то трябва да излизам 2 часа по-рано, докато се дотътря, докато се изкъпя и преоблека... Има колеги идват с колелета и мотори.

# 263
  • Bristol
Дъждът е на интервали, ту вали, ту спира. Някои дни, въпреки че са дъждовни, минаваш метър и пристигаш сух, други те мокри. Не е толкова зле, колкото изглежда. Аз карах всеки ден до преди локдауна и миналата зима примерно само 2-3 пъти съм пристигала като мокра кокошка в работата, а не беше суха зима. Слагам колоездачни дрехи, чиито материи не попиват вода и съхнат бързо. В работата се преобличам с офис дрехите и имаме стая, където оставям колоездачите дрехи да съхнат, ако не съм успяла да се размина с дъжда Simple Smile Проблемът е, че дрехите за офиса трябва да са материи, които не се мачкат, за да си ги носиш в чантата. И ако си изправяте косите, комбинацията каска и влажен въздух не помагат.

# 264
  • На острова
И аз точно днес получих имейл за bike to work scheme, ама даже не го и прочетох 😳
При нас баш шефовете са най-големите ентусиасти - единият идваше от 40 мили с колело! Е, не всеки ден де, тренираше за някакво състезание. Съответно със специално облекло, обувки. Баня има само за мъжете, защото собственика на компанията също идваше по едно време или с колело или пеша. Няма да е зле и за нас да направят..

Шопинг-вълната не ме влече. На ММ днес му казвам, че си имам всичко. Имам за лято, за есен, за зима. Насъбрала съм много, даже нямам търпение да разчистя още малко и да занеса един чувал до чарити-то, предполагам и те са отворили тази днес.

# 265
Аз имам нужда д си купя някакви неща, но нямам нерви да чакам на тия опашки.
Получих имейл от Изи Джет. Полета не е канселиран за сега, защото е рано, няма две седмици. Предлагат ми ваучер на стойността на билетите плюс 10 паунда бонус и  използване до една година.  Дават ми срок до 1 седмица да го взема. Чудя се, когато канселират полета, дали ще имам опция за връщане на парите. Тогава няма да мога да взема и  ваучер. Та на края да не стане нито едното, нито другото.

# 266
  • UK
Аз днес ще ходя до Entertainment да си изберат децата нещо, ако няма хора разбира се. Казаха ми че в магазина за играчки нямало опашки. Иначе и аз си имам всичко, само ми трябва някакво спортно горни ще да си взема, подходящо за влажните сутрини, че започнах да ходя по няколко км рано сутрин, но ще го търся онлайн. Явно съм остаряла вече, но от няколко години ходенето по магазини ми е досадно. Вчера благодаря ние на пазаруващите нон-есеншъл, в Сейнсбърито нямаше живо пиле и се напазарувах без опашки.
Мони, една позната ми се похвали че е получила пари от Изи джет, за полети за Великденската ваканция. Но четох че някой компании в първите седмици са връщали пари, но после са почнали само ваучер да дават.

Благодаря, че ме подсетихте за чаритито, имам една торба с дрехи на малката, трябва да ги занеса.

# 267
  • Манчестър
Аз днес ще ходя до Entertainment да си изберат децата нещо, ако няма хора разбира се. Казаха ми че в магазина за играчки нямало опашки. Иначе и аз си имам всичко, само ми трябва някакво спортно горни ще да си взема, подходящо за влажните сутрини, че започнах да ходя по няколко км рано сутрин, но ще го търся онлайн. Явно съм остаряла вече, но от няколко години ходенето по магазини ми е досадно. Вчера благодаря ние на пазаруващите нон-есеншъл, в Сейнсбърито нямаше живо пиле и се напазарувах без опашки.
Мони, една позната ми се похвали че е получила пари от Изи джет, за полети за Великденската ваканция. Но четох че някой компании в първите седмици са връщали пари, но после са почнали само ваучер да дават.

Благодаря, че ме подсетихте за чаритито, имам една торба с дрехи на малката, трябва да ги занеса.

Аз имах канселиран полет на Изи за Великден и нямах опция за пари. Преместих за друга дата без такси

# 268
  • Стара Загора
Здравейте, момичета. Надявам се не досаждам като пиша от Бг.
  Ако може да ми разясните какво точно се изисква в УК за самоизолация.
Казуса е следния дъщеря ми трябва да дойде в УК септември като студент първа година. Сега си е намерила квартира като четвърти при други три момичета(не са от БГ). Ако септември все още има изискване за карантина тя може ли да я кара в тази квартира с другите момичета? Те не са ли контактни по този начин?

# 269
В самостоятелна стая ли ще е? Доколкото аз разбрах, карантината е само зза дошлия, не за другите, но май трябваше да си има стая. Няма много яснота по въпроса и в gov.uk не пише.
 За спорт дайрект чаках 1 час да вляза, много бавно върви опашката, а отидох преди да отворят. Нищо не си струваше чакането. Цените са както обикновено.

Общи условия

Активация на акаунт