205 маскирани субекта на немска територия (Немската тема)

• 26 859
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Редовно поръчвам от онлайн аптеки лекарствата без рецепта, гледам да имаме запас от болкоуспокояващи, антиалергични, капки за нос и таблетки за смучене за гърло. Поръчвала съм от medpex, Shop-apotheke, apo-rot ( те имат и аптека при нас с онлайн цените). Последните месеци поръчвах лекарства с Privatrezept за над 1.000 €, и ги поръчах онлайн от две аптеки във Франция. Поради по-ниското ДДС на лекарствата при тях спестих 35-40% от това, което щях да платя тук, с експресна и охладена доставка.

# 346
  • Germany
Благодаря, момичета! Ние основно парацетамол купуваме + аз си купувам едни семена за корема. От БГ си нося капки за нос и беналгин и сега се чудя как ще се заредя, като никой от приятелите ни няма да си ходи.

# 347
Купувала съм он - лайн, когато съм търсила нещо по- специфично, прахчета на аюрведа, разни добавки, като пробиотик, босвелия и пр.
Сега, в началото на  корона кризата, когато в аптеката изчезна витамин С, парацетамола, цинка и дезинфектантите, поръчахме от он- лайн аптека.

# 348
  • Germany
От shop-apotheke поръчваме ние. Лекарства със и без рецепта, и козметика,  всичко е точно 👍

# 349
  • Берлин
Ние поръчваме всичко от medpex.  Много съм доволна от обслужването и цените. Може със и без рецепта

# 350
  • Германия
Те и моите лекарства са със зелена рецепта, т.е. сама трябва да си ги плащам. И са за над 200 Евро. Затова потърсих из интернет...

shop-apotheke.de имат някакви бонус програми, точно за разни такива скъпи лекарства дават по 5-10€ бонус. Не запомних точно подробностите, понеже и аз поръчвам витамини, ибупрофен и други лекарства без рецепта

От medpex.de също съм поръчвала, всичко беше ОК. Аз търся да поръчам от там където ще ми излезе най-евтино

# 351
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Рядко купувам лекарства, още по-рядко онлайн.
Обикновено са хомеопатични или витамини/добавки, но не винаги от аптека.
Иначе ходя до реалната. Последно иберогаст взех, нямах време да чакам за доставка.

# 352
Аз пазарувам доста козметика,лекарства и добавки онлайн,но винаги чрез сайта https://www.medizinfuchs.de/,защото ако си препратен от тях ,цената почти винаги е по- изгодна! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 353
Синьо, да 😉
Аз съм поръчвала също от medpex. Козметика предимно и нямам забележки.

# 354
Днес цял предиобед се побърквам опитвайки се да купя самолетни билети от Райънеър. Те приемат плащане само с кредитна карта или пейпал. Кредитна карта нямаме. Аз преди плащах при тех с българската дебитна, но откакто ми изтеглиха цялата наличност заради неволния абонамент повече не съм зареждала сметката. А и самата дебитна карта изтече този месец.  Специално създадохме пейпал. Обаче се оказа, че за да платим с него трябва да го заредим с пари от джироконтото (или поне ние така разбрахме). Преведох пари онлайн, обаче банките ще отворят чак във вторник, а до тогава кой знае с колко ще са се вдигнали цените на билетите Rage. Бясна съм.

# 355
  • Германия
Мама Ени, други авиокомпании няма ли с изгодни цени от изходното ви летище?

# 356
Мама Ени, не е необходимо да превеждаш пари от сметката към пейпал. Просто се свързва сметката с пейпал и директно се плаща. Но пак май имаше някакъв период за активация.
Ако е толкова спешно, можеш да помолиш приятел или роднина да ползваш техен пейпал или кредитна карта,за да купиш билетите.

# 357
Винаги съм плащала на Райънеър с дебитни карти. Виза или Мастър. Немските дебитни за нищо на стават, но може да се свържат с Пейпал.

# 358
  • Germany
Така е сметката се свързва с пейпал. Не съм сигурна обаче дали, както казва Габито, няма период за активация. Прочетете в правилата.

# 359
Няма период на активация. Веднага е активно. Има верификация, но то е друго и ако не бъркам е само за карти.

Общи условия

Активация на акаунт