Какво мислите за изневярата

• 9 299
  • 158
  •   1
Отговори
# 105
Ако не агресираш и обиждаш с удоволствие ще ,,поспоря ,, с теб
обоснови се , моля

# 106
За какво да агресирам? Човек има определен светоглед от семейна и социална среда. Шамарите в живота идват, когато реалността се сблъска със светогледа. Благодарение на тези шамари човек си променя вижданията за живота. Популярно е да се казва израстване. Нещата от живота се случват по различен начин, но и в обезлюденото село и в претъпкания град го има.
Разбирането за живота и секса при всеки е различно, за употребата им също.

# 107
Това ли и е довода Laughing
Това което аз съм преживяла и докъдето съм стигнала ... да кажем, че не са много хората
Не обичам общите приказки за нещо конкретно , за това казах , че хората сме типове
Играй, за да не те изиграят       ха ха ха, като от детски лексикон 
Не мисля , че можем да водим конструктивен диалог с теб
Секса принципно носи удоволствие , но мисля , че някои са повече от вагина и пенис

# 108
Съгласен съм!

# 109
Е ти си добър, щом търпиш бунтарка и тя го е оценила и чувството за вина я е убивало. Ако беше мъж, който командори, повярвай ми нямаше да разбереш, нямаше да има нито промяна в поведението, нито признание. Тихите води са най-дълбоки.

Мда, моя колежка, една такава тиха,  скромна, невзрачна, нито е хубавица, нито с нещо друго блести, в момента върти двама любовника (единият също ни е колега), както и съпруга си Simple Smile Simple Smile Знаете, в големите колективи на работа бързо се разчуват пикантериите, особено ако влюбените не са били особено осторожни. Да се чуди човек как успява тая женица да им насмогне, ама който го може, си го може Simple Smile Не е за всеки тая игра.
Не са читави хората, които се занимават с това. И някакси не вярвам, че човек който години наред е водил двойнствен живот, лъгал е нагло семейството си, не вярвам, че такъв може да изгради стабилни отношения в следваща връзка. По-скоро, при възникване на проблем в отношенията, решението ще бъде по познатата схема - изневяра с друг човек, по-добър, нов и интересен.

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 19:20 от Space_woman

# 110
Значи жената не е невзрачна, щом има толкова мъже около нея има излъчване. Това, че не обикаля мъжете с "видиш ли ми гърдите, никога няма да са твои" не я прави грозна, или неблестяща.
Каквото и да си говорим света се върти около възпроизвеждането със съответните похвати.
Социалното програмиране е проблема в момента. Понеже ми се налага да направя аналогия между религиите, езичниците и атеистите, преплетено със начина на живот, не само на хората, а и на животните, сексуалните влечения и избора са тясно свързани.
Честно кажи, ти не си ли ползвала похватите на сексуална спекулация?

# 111

Мда, моя колежка, една такава тиха,  скромна, невзрачна, нито е хубавица, нито с нещо друго блести, в момента върти двама любовника (единият също ни е колега), както и съпруга си Simple Smile Simple Smile Знаете, в големите колективи на работа бързо се разчуват пикантериите, особено ако влюбените не са били особено осторожни.

Аз пък съм на мнение,че често от "мухата слон се прави"
Клюката никой не може да е спре.Пък после доказвай,че нямаш брат Simple Smile

# 112
Не, не съм ползвала никакви похвати.Нещата са се случвали от самосебе си обикновено.А и съм много зле в това отношение, аз не мога и не знам как да прелъстя, в смисъл,за да осъществя първоначален контакт, в случай, че мъжа не ми обръща внимание, а аз го харесвам.

# 113

Мда, моя колежка, една такава тиха,  скромна, невзрачна, нито е хубавица, нито с нещо друго блести, в момента върти двама любовника (единият също ни е колега), както и съпруга си Simple Smile Simple Smile Знаете, в големите колективи на работа бързо се разчуват пикантериите, особено ако влюбените не са били особено осторожни.

В случая ги бяха хванали  на калъп в едно по-закътано помещение. Голям резил беше, бързо стигна и до шефовете. Абе тъпа работа.

# 114
Скрит текст:

Мда, моя колежка, една такава тиха,  скромна, невзрачна, нито е хубавица, нито с нещо друго блести, в момента върти двама любовника (единият също ни е колега), както и съпруга си Simple Smile Simple Smile Знаете, в големите колективи на работа бързо се разчуват пикантериите, особено ако влюбените не са били особено осторожни.

В случая ги бяха хванали  на калъп в едно по-закътано помещение. Голям резил беше, бързо стигна и до шефовете. Абе тъпа работа.

Значи не е въпрос до физика и качества,а до начин на мислене..
Напоследък често ми се набива репликата
"Веднъж се живее"

"Веднъж се живее"

# 115
Нещата не опират до "веднъж се живее", а до светоусещане.
Веднъж се живее е девиз на кифлите. Без да се извинявам.

# 116

Carpe diem quam minimum credula postero и memento mori станаха модерни за татуси хахах. Милият Хораций сигурно се обръща в гроба при всяко надраскване на първото по нечии ребра или ръка.

# 117
Ъъъ, преведи го моля те. Латинския ми куца. Знам само как е п...а заспала проста.

# 118

Светоусещане ми звучи като нещо върху,което си мислил и приел за себе си
"Веднъж се живее" го приемам като "Да грабя това,което ми се поднася" пък после ще му мисля

# 119
Ъъъ, преведи го моля те. Латинския ми куца. Знам само как е п...а заспала проста.

Е баш това, което говорите. Откъде идва реално като израз

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Carpe_diem

Общи условия

Активация на акаунт