Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 474
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Събраха се за малко снимки и да се видят
Целия випуск май, но неофициално, на групички. Не мисля, че трябва да се прекалява в никоя посока. И е по желание.
Честит празник и успех напред Hug

# 256
  • София
Моята не отиде. Така си беше решила. Даже ние с баща и я навивахме да ходи. От тяхната гимназия бяха в петък. Събрали са се на Ал.Невски, после са ходили до гимназията и после на паркинга на НИМ. От техния клас са били около половината.

# 257
  • Sofia
Много хубав текст на Георги Господинов
https://m.dnevnik.bg/analizi/2020/05/24/4070677_pismo_do_dvanais … uYNWq5GyHs8AJuKs0

# 258
  • София
Синът ми ходи на събиране на техния випуск миналата седмица. Събрали са се в училище, после са ходили на няколко места да се снимат. Не виждам, защо да не го правят. Всяка година се случват подобни събития. Много от критикуващите ги са се изпратили по подобен начин. Да не говорим, че не навсякъде е чалга. То който както си е свикнал по принцип, така си и празнува.

# 259
Здравейте, момичета! Да се включа и аз. Изчетох темата и предната. Не съм майка на дванадесетокласник, леля съм, но пък си го гледам и обичам като моето дете. Баща му го остави като бебе, майка му е с тежко заболяване и не могат да се справят сами..... извинявам се за спама.
За сметка на това той е прекрасен и съм истински горда с него - завърши с най-високият успех в училището, справи се чудесно на пробните матури. Силно се надявам и от тук нататък да се справя все така.
И, да - викането в двора на училището и дивотиите на баловете не са нещо, от което зависи живота им. Все пак ми е малко мъчно, че нямат възможността да си изживеят тази младежка лудост Worried Това пък, от друга страна ще направи техния випуск уникален и различен от останалите.
Нагградата "Ученик на годината", която обикновено се връчва тържествено от Кмета на общината, сега му дадоха тихомълком в кабинета на директорката в училище. И въпреки това, той се зарадва, а ние сме горди Blue Heart
Изпратиха ги виртуално, но децата са решили да се организират сами - намерили си заведение-градина за началото на юни, след матурите. Класният е отказал да дойде, защото нямали право. И въпреки, че винаги съм учила и него и сина си, че всички правила трябва да се спазват, защото за тях има логична причина, този път аз самата наруших принципите си. Съпругът ми е професионален фотограф и обещахме да помогнем за фотосесия. Днес избрахме и тоалета за деня Relieved И да си призная - не виждам нищо лошо.
Пожелавам на всички абитуриенти тези малки спънки, да им донесат двойно повече късмет в живота занапред Flowers Four Leaf Clover

# 260
Light Beam, желая мноооого късмет на Вашия племеник и на всички негови съученици !
Всяка тухличка от знания, да помага за изграждане на чудесна житейска история .
Весела и незабравима абитуренска !

# 261
  • София
Light Beam добре дошла сред нас! Успех на младежа и да постигне мечтите си, а вие да му се радвате.

Нашите днес трябваше да са абитуриенти, а какъв дъжд се изля. Нищо, тя и английската кралица не празнува рождения си ден на 21 април, когато е родена, а през юни, защото тогава времето е хубаво. Та и ние тъй през юни, ако разрешат Simple Smile

# 262
След дъжда имаше прекрасна дъга, на късмет
Випуска е уникален и неповторим Hug ще им върви по вода

# 263
  • Пловдив
Излезе разпределението на девойката. По БЕЛ е в ЕГ "Ив. Вазов", по АЕ е във ФЕГ /за Пловдив/.
И двете училища са ни на другия край на града, но аз така или иначе ще я карам с колата, за да не се вре по автобуси.

# 264
  • Пловдив
Различни са училищата от предишното(пробно) разпределение, нали? 🤞 И аз ще го закарам, но предпочитам да не е на... “магистралата за София”...

# 265
  • Пловдив
Различни са училищата от предишното(пробно) разпределение, нали? 🤞 И аз ще го закарам, но предпочитам да не е на... “магистралата за София”...

Аз предпочитам ЕГ-тата пред училище в Столипиново или Арман махала, че преди няколко години возих един зрелостник в сърцето на циганската махала  Blush
Девойката не беше разпределена предния път т.е. това ѝ е първо разпределение.

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 10:06 от dundi73

# 266
  • Пловдив
Аууу, пепел ти на устата 🤣. Въобще не ми хрумна опцията за Столипиново и махалите🤦♀🙉.

# 267
  • София
Първата матура е на удобно място, но за втората ще го закарам. Иначе трябва да пътува почти час.

# 268
При нас няма промяна в разпределението, същото е, както преди. На второ ДЗИ няма да се явява (признава ѝ се оценката от немската матура). Тъкмо да им останат сили за предстоящите до средата на юни устни матури (liani Simple Smile )
Успех на порасналите ни зайчета-зрелостници Heart Exl

# 269
  • София
И при моята девойка остава предишното разпределение - много удобни училища. Успех на всички зрелостници!

Общи условия

Активация на акаунт