Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 468
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Ланкър, планините Овнерог
А къде видяхте разпределението?
Накарах дъщеря ми сега да провери - няма нищо. Казали са им, че получат мейл, като е готово. Доколкото чета, не всички имат входящите номера, съмнявам се да има разпределение преди всички да ги получат.
Имаше едно грешно разпределение преди няколко дни, но вече липсва и се надявам да не остане същото.

# 241
  • Пловдив
Не вярвам да са си по училищата, не вярвам и матурите да бъдат много по - трудни, защото ще има много двойки и няма да могат да отчетат колко е успешно онлайн обучението.
Бяхме в Асеновград да скъсим роклята. И бъдещи булки обикалят, и абитуриентки.

# 242
Ние май няма да имаме бал, ако не си го организират сами. Ресторантът, който беше предвиден, имали много сватби през юни и юли и нямало как да ги отменят тях, освен ако младоженците не го направят. Но сигурно в последния момент ще знаят. Не виждам как може да се организира бал за малко време. Поне не бяхме дали цялата сума, трябваше през март да доплащаме. Дъщеря ми онзи ден ми каза, че не й пука с какво ще е облечена, ако имат бал. Успокоих се. Май само 1-2 момичета от класа й имат тоалети.

# 243

На 35то в Лозенец му викат така.
Хм, не му ли викаха 3-та немска 😆
Само Ери знае коя е 2-ра френска, в разпределението сигурно е истинският номер.

# 244

Хм, не му ли викаха 3-та немска 😆
Само Ери знае коя е 2-ра френска, в разпределението сигурно е истинският номер.

И трета немска, и втора френска, всичко Joy Joy

# 245
  • Варна
Честит ни най-българският празник!

В една друга ситуация матурите щяха да са минало и днес да бъде един приказен абитуриентски ден.
Тя учи от рано сутринта, съвсем в духа на празника.

# 246
Честит празник! Нашия бал щеше да е утре, но пък да са здрави и да е на късмет!

# 247
Честит празник на всички!
Днес класната ни изпрати прощално клипче. Трите класни +директорката държаха рече, един от нашия клас и едно момиче от 6 клас изпяха по една песен и това беше.
Госпожата по География също ни изпрати много хубаво послание по повод завършването.

# 248
  • София
Честит празник!

Скрит текст:
Хм, не му ли викаха 3-та немска 😆Само Ери знае коя е 2-ра френска, в разпределението сигурно е истинският номер.
И трета немска, и втора френска, всичко Joy Joy
Joy Добре де, ще задам въпроса по-коректно. Освен 1ва френска, коя не е 2ра?

# 249
  • София
Честит празник! Напред науката е слънце! Успешно дипломиране на децата и успешно кандидатстване и прием в университета!

# 250
Да ви попитам вашите деца събраха ли се да викат? Защото сигурно целия випуск се е събрал да вика, а само мен не са ме извикали...

# 251
  • Пловдив
Моята дъщеря не е ходила да вика.
Може и да е имало уговорки, но точно в такъв вид "забавление" не е навита да участва.
Това с колите и висенето по прозорците е пълна глупост. В Пловдив вече има една катастрофа, за щастие без пострадали.

# 252
И моята+останалите от класа им не се забавляват на крещене с маанета. Вместо това, се "забавлява" с дипломна работа.

# 253
  • София
Не всички, които се събират, дънят чалга полуголи и висят от прозорците.
Аз не виждам нищо лошо в това да преброят десетина пъти до 12, да пуснат някой друг балон и да отидат да се почерпят.

# 254
То мен и да ме бяха извикали нямаше и да отида. От сторитата, които са пуснали се вижда точно онова просташкото празнуване - малоумното крещене от прозорците на колите, полуголи, пияни (от това което видях почти всеки дължи водка от 750 мл :')), чалгата до дупка... Абсолютна глупост..

Общи условия

Активация на акаунт