Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 472
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Дъщеря ми няма бележка, от която да видим вх. номер и код за достъп. Явно не са им ги изпратили.

Яна, съученичка на дъщеря ми също е приета право в Сорбоната.

fros, намериха се вече, даже и на гости в Пловдив е поканена моята девойка Simple Smile + още един момък от Варна, на който с майката си пишем виртуално.

# 226
Честито, Ян@! За издръжката не се притеснявай. Дъщеря ми взима достатъчно помощи. Дори това, че има двама братя й дава повече точки. Нищо, че в България не ми ги признават.
Синът ми няма бележка, от която да видим входящ номер и код за достъп, казали им- на 25 ще разберете.

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 12:26 от Repichka123

# 227
По БЕл поне се надявам да остане на същото място, а втората матура се надявам да се промени.

# 228
  • Варна
Моята дъщеря ми показа разпределението но после изчезнало. Но където и да е, няма значение. Града ни не е чак толкова голям,  при двама шофьори ако се наложи ще я закараме.

Разбрах, че на 29ти по график ще си вземат бележките от училището.

# 229
  • Варна
Моята девойка получи известие в shkolo. bg, че бележките ще им бъдат изпратени по електронен път. Но май на 29.05. ще ходят до училище, за предадат снимките за дипломата.

# 230
  • Пловдив
На родителската среща казаха, че чакат указания дали ще могад да разпратят служебните бележки по мейл. Ще си спести ходене до училище.
Нашите снимки са предадени преди ИП.

# 231
Предполагам, че присъствено ще се раздават по изключение. От  Заповед РД 09-1086/15.05.2020 г.

# 232
  • out of space
Сега виждам темата.

Щерката е разпределена в 1 френска и 2 френска по двете матури.
Иначе е приета вече, само да се дипломира, че СГСАГ е сложно...

# 233
  • София
Коя е 2ра френска?

# 234
  • Ланкър, планините Овнерог
Да не би 18-то да го водят така?
Кога видяхте разпределението?

# 235
  • София
В  бг мама пространството някога поне 133-то се спрягаше като втора френска.. Ама това е  форумски фолклор. Тук съм срещала и определянето на 32-ро като трета английска, и на 127-мо също, на 35-то като трета немска, на 22-ро като по-добрата 2 испанска. Simple Smile

# 236
133-то с 2 имена - руското и 2-ра френска 🙂 Кой ли ги съчинява?

# 237
Аз 133 като руската я знам Simple Smile

# 238
  • Ланкър, планините Овнерог
Носят се легенди, че матурите щели да бъдат по-трудни от обичайното заради безизпитното приемане в СУ. Дано не е така, че щерка ми от тая дипломна и четене по история на изуството, едва намира време за БЕЛ. Прави матури от предишни години и добре изкарва, но ако им се падне къса клечка, не знам. Притеснено ми е, искам да е 17.06 и всичко да е минало. Миналото лято с кеф изчете Железния Светилник и Тютюн, те пък няма да ги вкарат в матурите. Пуууу.
Също се носи слух, че щели да са си по училищата. Това би било хубаво. В къщи и стените помагат.

# 239

На 35то в Лозенец му викат така.

Общи условия

Активация на акаунт