Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 702
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Така е, по принцип е добре да се даде максимума, но за някои е наистина важна е момента, затова питам Simple Smile
Нормално при тях притесненията да са още по-големи
Яна, моята отиде спокойна, г-жа Даракчийска ги е подготвила добре. Мислех, че може да им пусне още едно конско сутринта, за мотивация Simple Smile

# 436
  • София
Успех на нашите зрелостници!🍀 Много се надявам дъщеря ми да е по-спокойна от мен, че от сутринта съм глътнала бастуна. Не предполагах, че и мен ще ме хване притеснението. Ние нямаме предпочитания за автор, само не искаме Вазов и Далчев. 🙂 Ще следя, знам че тук първи ще разберем коя тема се е паднала. 😁

# 437
Успех на зрелостниците и от мен! Нямам търпение и аз да разбера темата, моят син не желае да се падне Славейков и може би Далчев. Сутринта той беше много спокоен за разлика от мен. Вълнувам се много за децата, имаха толкова необикновен 12-ти клас, че сега им пожелавам едно голямо спокойствие и нормалност на зрелостните изпити.

# 438
Бях чела , че обмислят Далчев да отпадне от учебния план изобщо в скоро време. Дано не им се пада. На големия син се падна преди 9 г. точно той.

# 439
  • София
Успех на зрелостничетата ни!
И аз не спах добре. Росен го болеше корем сутринта, не знам дали е от притеснение или е нещо физиологично. По принцип не се  притеснява твърде по изпити, но кой знае, дано само не му наруши комфорта и концентрацията.

# 440
Дано не е Гео Милев, за другите все ще напише..беше решил , че ще го пропусне и в интерес на истината, май не чете нищо за него.

# 441
  • Варна
Стискам палци и нека 18та тема да им е на късмет!

Моят беше доста притеснен, не че аз не съм. Започнали са да ги пускат след 8ч, в електрото е.
Кога мислите, че ще почнат да излизат след трети модул?

# 442
Нашият не е чел нищо друго, освен произведенията. Ще пише есе върху каквото- такова. Ще го измисля в момента.  В тоя ход на мисли- колкото по-малко класика / в частност Вазов/, толкова по-добре. Така че не знам какво да искаме или да не искаме да е. Да не е Вазов, за друго не знам.

# 443
  • Варна

Кога мислите, че ще почнат да излизат след трети модул?
 В 1-1:10 първите.

# 444
  • Пловдив
Предполагам, че към 13.00 часа трябва да започнат да приключват. Притеснително е ако излизат доста по- рано.

Понеже живея срещу две училища и си спомням на НВО след 7-ми клас, че много от учениците започнаха да излизат малко след 10.00 часа, което въобще не беше ОК. Само се молех моя да не е сред тях.

# 445
  • Русе
Кога трябва да излязат оценките от матурите?

# 446
  • Пловдив
Кога трябва да излязат оценките от матурите?

До 15 юни.

То и сега ще има излезли малко след началото на трети модул. Много ученици не пишат по последната задача. Това не е нищо ново. Особено младежите от професионалните гимназии чиито амбиции се въртят някъде малко над 3,00.
Матурата е 4 часа без техническите паузи. И според мен ще излязат не по-рано от 13 часа.

# 447
  • София
Да се включа с нещо за разведряване - във фейсбук има един профил "12 писма за 12-класници" и изявени хора пишат писма. Вчерашното беше много готино и казваше, че 1937 г. като се родил престолонаследникът Симеончо на всички вдигнали оценките с една 1-ца, някои имали 7-ци в т.ч. моята баба и всички преминали в по-горен клас. Съответно всички имали уникална година и можели да разказват за това на поколенията след тях. Та така и нашите деца - ще имат уникална матура в уникални времена, всичко ще е наред и ще разказват за това Simple Smile

# 448
  • Варна
Дано не е Гео Милев, за другите все ще напише..беше решил , че ще го пропусне и в интерес на истината, май не чете нищо за него.

"О, музо, възпей оня гибелен гняв на Ахила Пелеев.."  Така ли беше?
Каза, че за Гео Милев може да пише безкрайно. Но Вазов не ѝ се нрави.
Не мога да се разсея, майка ми се обади три пъти от тази сутрин насам, а имаме още две матури идните дни, дори са ни по-стресови.

# 449
Дано да имат късмет. Аз се сещам за първият им учебен ден, беше страшен студ и ги наваля подобаващо. В 7-клас преди матурите стана заметресението в Пернишко, а сега и тази обстановка...., Стискам палци на всички, миличките ни те:purple_heart:

Общи условия

Активация на акаунт