Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 606
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • София
По колко страници са написали на есето децата?
Страница и половина Sweat Smile Sweat SmileSweat Smile
Точно толкова трябва да бъде. JoyJoyJoy  Кратко, но съдържателно, по думите на зрелостника.

# 556
Излязоха ли отговорите вече? Rolling Eyes

# 557
  • No Line On The Horizon
Излязоха ли отговорите вече? Rolling Eyes
Не, явно чакат 30000 заявки и тогава ще благоволят

# 558
# 559
На 9 въпрос може ли да ми кажете каква е грешката

# 560
11 въпрос се колебаела между (а) и( г ), в крайна сметка е написала (а ), че е вярно.Всъшност каква е грешката в (а) подточка.
Три грешки намери в първи модул.

# 561
  • Варна
На първи модул няма грешка. На втори модул-почти сигурно. Grinning
Снощи реших да питам девойката, ако е на мястото на някой автор и се бори да се падне за днес, какви ще са думите му.
За Елин Пелин каза да бъдел скромен и да даде път на друг автор за тази година. Grinning Не му даде думата.
Много е доволна от организацията в 5 - та гимназия, Варна. Любезни квестори, знаещи правилата. Вместо да късат по пунтктири, при тях квесторите са помагали с ножица.

# 562
  • Русе
11 въпрос се колебаела между (а) и( г ), в крайна сметка е написала (а ), че е вярно .Всъшност каква е грешката в (а) подточка.

Катедралата в центъра на града е с внушаващи размери и е построена във формата на кръст.

Размерите могат да бъдат внушителни, но не и внушаващи

# 563
  • out of space
11 въпрос се колебаела между (а) и( г ), в крайна сметка е написала (а ), че е вярно.Всъшност каква е грешката в (а) подточка.
Три грешки намери в първи модул.

Нали се пита къде НЯМА грешка?

# 564
  • София
Леле, вие сте изписали света! Мен ме затиснаха разни служебни въпроси и сега успях да се включа.

Моята мома се обади към 14 часа. Почнали са чак към 9,30 ч. Квесторката е настояла да са с маски,  но те зинали в хор всичките, тя излязла да се съветва с накакви отвън и в крайна сметка са ги оставили без маски. Било е кучи студ - открехнати прозорци, представете си и старата каменна сграда на 7-мо СОУ с високите тавани. А се беше облякла с блуза с дълъг ръкав и яке. Прибра се премръзнала, взе си врял душ, чай и се уви с едно одеало и заспа. Говори с нейни приятели, някъде са ги накарали да стоят с маски 5 часа. Това плаче за жалба просто, но аз очаквах, че така ще стане предвид факта, че не беше записано изрично в заповедта и ги оставиха всеки сам да си интерпретира. Даже и шлем бях подсигурила, в случай че ги накарат да стоят 5 часа с предпазни средства.

Тя хич не си пада по Елин Пелин, но каза, че темата е философска и се била раздала. Писала е ЛИС - 5 страници, но на нея и дай локуми да разтяга и да омайва хората, това и е коронната дисциплина. Първите два модула по нейна преценка били елементарни. Много народ са си тръгнали още в първите минути на третия модул.

Сега видях, че са публикували отговорите, но не желае да проверява изобщо. До тук добре. Да минава и другото.

# 565
  • Sofia

Г

# 566
  • Варна
Проверката по спомен какво е отговорил показва 62т., без 30-те от 41-ви въпрос. А за 41-ви няма представа какво ще получи, каза че е написал 3 страници, ама според него са си свободни съчинения. Ако дадат 15т. Хващаме 5,50. Той е доволен, остава да чакаме.

# 567
  • Пловдив
Каква е скалата за съотношение точки към оценка? Някъде май я срещнах, но къде...🤔

# 568
  • Русе
Витоша, както и Лозенската планина, са предпочитани места за разходка.  

тази запетайка е излишна

# 569

Г
според отговора е А, ами на мен запетайката си ми се вижда не излишна, но явно съм позабравила граматиката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт