Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 609
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Доста е студено
Тя моята е тренирана с маска и не й пречи изобщо, едно момче дори е стояло и писало с ръкавици...но примерно за малките, ако е жега след 2 седмици...не знам Sad
Но явно на места е имало изцепки, щом чак са връщали деца Sad

# 541
Много студено ли е при вас? В Пловдив е топло и слънчево и добре би било да са отворени прозорците, за да дишат милите мъченици.
Сутринта беше 10 С.

# 542
  • Русе
По колко страници са написали на есето децата?

# 543
  • София
Росен каза, че пръв си е свалил маската, другите бая се чудели, но накрая ги свалили. Едната квесторка също не е издържала. В същото училище, обаче в друга стая не са им давали да си свалят маските.🤔 А и е бил с яке през цялото време, че тръгна с една тънка ризка сутринта.

# 544
И синът ми и приятелката му са били със свалени маски, за прозорци нищо не са ми казали, но предвид това, че той на 3-4 градуса се разхожда по къс ръкав едва ли му е било проблем да са отворени прозорците.

# 545
  • out of space

Страница и половина Sweat Smile Sweat SmileSweat Smile

# 546
2 страници и половина, но не е писал есе де.

# 547
  • Варна
Девойката се прибра най-после. Набързо ми каза, че всичко е минало гладко.
Оказа се, че е доволна от разказа на Елин Пелин-бил от любимите ѝ на този автор.
Чакам я да се наприказва по телефона и по разни чатове, за да ми разкаже по-подробно.

# 548
  • София
Моят е писал есе - 2 страници.

Къде и кога се очаква да публикуват матурата с отговорите?

# 549
Публикуваха ли някъде изпитните материали с отговорите?

# 550
  • Пловдив
И моя писал есе. Питам го защо не ЛИС, а есе, а отговорът лаконично бе:” ми щото имам мнение” 🤦♀.

dundi73, били в една стая със съученичка на дъщеря ти, но и той е много екстровертен и познавал половината зрелостници.

# 551
  • Пловдив
на старницата на МОН
там качват всичко

2 стр и половина ЛИС е написала.

AlexaS, те са разпръснати по няколко училища. Моята беше в ЕГ Ив. Вазов с още три съученички, но в различни стаи. Имаше и няколко в ЕГ Пловдив. Моята пък не познава никого Joy не знам дали е имало познато лице в стаята.

Последна редакция: пн, 01 юни 2020, 15:46 от dundi73

# 552
Есе от 4 страници.
Да, било е много студено в стаята, и то на затворени прозорци. Докато е имало слънце, е било добре, но по едно време се е скрило и студът е станал страшен. Каза, че като излязъл, тракал със зъби от студ. То и затова така му се е пълнел мехурът /не че не му е слабо място по принцип/.

# 553
Моята дъщеря е доволна , лесна била матурата .Писала е есе 4 страници  , темата и харесала.Ще видим крайния резултат. Веднъж да мине и сряда, избрала е немски като втора матура.
На отворен прозорец , без маски са били.Тя беше по къс ръкав и отгоре с яке , даже се била разгорещила на есето  жега и станало Simple Smile

# 554
Здравейте, докато изчета всички страници, които сте изписали Grinning
И за мен първите 2 модула бяха лесни, на третия модул писах есе 3 страници. Без маски писахме, въпреки че аз носех и маска и шлем. Доволна съм от темата, от това което написах не чак толкова, но важното е да сме живи и здрави Joy

Общи условия

Активация на акаунт