Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 429
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
На дъщеря ми са й казали да е със шлем. Та търсих на заем такива нещо, защото определено не желая да претежавам тази вещ.

# 76
  • Sofia
Може с шлем или маска, така пише в инструктажа.
Но като гледам какво става по илици, заведения, че и молове от понеделник, ми се струва абсолютна безмислица!
Ще вземе да колабира някое дете посред изпита.
Поне вода е позволено да носят, нали? И какво - маха маската, пие вода, пак я слага...пълна глупост...
Но както всяка заповед е предпоследна, току виж дотогава и това отменили...

# 77
  • София
Ръкавиците са по желание, това е добре. Завърши и моят син. Още в четвъртък бяха оформени окончателно. За РС не съм чула нищо. Част от учителите въобще не присъстваха на ДО, не знам с какви очи ще си получат заплатите. Както и да е, ще чакаме матурите.

# 78
  • София
Моят не е завършил още. Продължават с БЕЛ и немски по един, два часа седмично. Нямам идея как е оформен, защото при нас такова нещо, като електронен дневник няма. Но като се има предвид, че му предстоят и устните матури по БЕЛ, биология и немски, от които зависи голяма част от оценката, е рано да се брои за завършил още. Знам му само няколко срочни оценки. Дано не ни изненада нещо непредвидено.
Относно маските министърът е казал, че ще могат да ги свалят по време на изпита. Иначе бях замислила да му взема един шлем от работата и да пробва така.

# 79
  • София
В инструктажа пише, че зрелостниците влизат с маска или шлем в сградата и после в стаята. Не е ясно дали остават така и по време на матурата. Като нищо ще зависи от добрата воля на квестора и собствената му интерпретация-  ако е по- страхлив, може да си изкарат 4 часа с маски. На нас в офиса ни купиха шлемове. Моят си седи неизползван, защото работя от вкъщи. Ще трябва да го вземем, че в тая жега ако трябва и с маска да седят 4 часа не е гот.

# 80
А с шлем да не изкриви пък текста

# 81
  • София
И синът ми вчера завърши, оформен е по всичко, оценките са нанесени в електронния дневник. При нас няма видео-изпращания, послания... , предполагам, че всичко ще остане за след матурите.
Да, и аз гледах вчера на запис министъра по БНТ, който е говорил от 18.30 ч. и каза, че на матурата се влиза с маски, но след настаняване и започване на изпита, може и да се свалят. 4 часа и при жега и напрежение вероятно е направо непоносимо с маска.

# 82
  • нейде там, където ....
И при моята всичко е нанесено.  Последен учебен ден. Свърши се. Днес съм много сантиментално настроена. Ако мога да обобщя - страхотна начална учителка 1-4 клас, после пълна дупка 5-7 клас и добре, че бяха курсовете, че да влезе в гимназията. Страхотни 5 години в гимназията. Днес си говорихме, че ако трябва да избира сега, отново би избрала същото.

Почти същото и при нас. Без 5-7 клас, където случи на повече Учители от очакваното и успя да влезе където пожелае без курсове. Не би заменил нито един от изборите си. Днес дори си говорихме за кандидатстване, харесаха ми плановете му.
Аз си припомних моите изпращане и бал. От първото помня основно емоции, откъслечни картини и думи, а от второто - повече случки и ситуации.

# 83
  • Варна
Редактирам и поднасям извиненията си на засегнатите страни с изказването на моите лични впечатления и оценки.

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 12:27 от Flash*

# 84
  • Варна
Черпя виртуално  за моето пораснало момче.

Той също беше щастливец да попадне на прекрасни учители. В началния курс - г-жа Тонева и от 5-ти до 7-ми клас - г-жа Николова (прекрасен математик) от Първо основно училищв, и г-жа Вълчева от МГ, която ги съпроводи през целия гимназиален курс. Имаше късмета освен тях, през целия гимназиален курс да има постоянни учители почти по всички предмети, основно по български и математика, и се надявам матурите да минат лесно и успешно!
 При нас Университетът е уреден, и вече ще чакам вашите щастливи моменти!

# 85
  • Пловдив
Mario.d.k, да ви е жив и здрав, щастлив и успешен! Весел празник!

# 86
Честит празник и много успехи напред!

# 87
  • София
Честито на младежа! Здраве, успехи и сбъднати мечти!

# 88
  • София
Някой наскоро пита за стипендиите. Превели са ги тези дни в нашето училище. Изненадала се е неприятно, че са и превели по 40лв на месец този срок а беше 50лв за пълно 6 успех. Simple Smile

Е, вие сте добре, нашите са с 35лв. за пълно 6 и то от края на миналата година. Преди това бяха с по 25лв.
mario.d.k, жив и здрав и много щастлив и успешен да е младежът!

# 89
  • Варна
Да е здрав и щастлив! Честит Рожден Ден! Hug

liani, а, доволна е на всеки лев.

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 12:27 от Flash*

Общи условия

Активация на акаунт