Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 416
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Намесвам ДЗИ и изпращане, защото отговарям на поста на Репичка.
И има ли всъщност заповед на министъра за изпращането за да го коментираме или коментирате репортажа по телевизията от едно столично училище? Защото аз лично разбрах, че това беше становище на самата директорка.

Относно квесторите и матурите нямам какво да добавя.Аз няма да бъда квестор, защото съм родител на дванадесетокласник.Ако трябваше да сложа предпазни средства и да дежуря, щях да го направя. Спирам по темата.

# 61
  • Бургас
https://youtu.be/g_EFj60fBEA  това е от днес изпращане виртуално на Немската гимназия в Бургас.

# 62
  • София
И къде пише, че лични предпазни средства включва ръкавици? Не вярвам да ги карат да са с ръкавици, защото няма как да пишат 4 часа с ръкавици. Моят колкото "красиво" пише съвсем ще е нечетлив.

# 63
Заповед на министъра на образованието и науката за утвърждаване на ПИС при организацията, провеждането и оценяването на ДЗИ
ЗАПОВЕД
Прочетете новия инстуктаж за зрелостника, публикуваха заповедта преди малко. Там има информация за маски, шлемове, ръкавици, пликове и прочее.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 16:43 от Анонимен

# 64
  • Варна
За какво им е лоби на учениците?
заради ситуацията в момента!
 Ресторантьорите се надигнаха разрешиха и да си отворят заведенията, чак ДДС то им смъкнаха повече от 50%.
Ръководствата на търговските центрове се срещнаха с ББ и от понеделник ще работят.
Музеите, галериите, кината и те работят, фитнесите, и т.н.

Как пък един директор на РИО или на училище не видях в подкрепа на дванадесетокласниците,
не те учителите ги е страх да са квестори!!!
Всеки ден се срещам не съм спряла да се срещам с клиенти! Поне по 50-60 различни човека!

# 65
  • Пловдив
Никога, ама никога не ми е хрумвало, даже и в най-смелите ми представи,  че ще присъствам на родителска среща от вкъщи. Е, случва се- в понеделник сме на такава. Сигурно искат за последно да си кажем наздраве с чаша в ръка!?😉🤣

В това училище поне всички преподаватели на сина ми са много стойностни, истински интелигентни, а не само очакваемо такива, с удоволствие се общува с тях, та лично на мен ще ми е мъчно, но всичко приятно свършва бързо.

# 66
  • Варна
Никога не съм предполагала, че ще бъдем участници в такъв цирк!
Скроиха ни шапката! Confused
Това трябва да спре!
Успех на всички набори-да влязат в университета, който най-много желаят.

# 67
  • Пловдив
AlexaS, нямам никакво съобщение за родителска среща. Дзверът спомена нещо такова, но ни вест, ни кост от класната.
Аз лично съм разочарована от някои от учителите и от подготовката, особено по БЕЛ. А, и от класната, и от директори - заместници и титуляри. Пълна каша беше последната година. Директорката не разбра до края, че нямат задания за стажа, че не са положили по нито един изпит по някои от специалните предмети. За капак в последната седмица се застъпи изпит с класната по БЕЛ. Пълна липса на организация. Днес ги събрала в мийт и им казала да не се събират в училище, защото някой можело да викне полиция и да ги арестуват.
И честно казано съм доволна, че няма да имам повече отношения с тях.

# 68
На 18.05, мисля че каза от 18.30 часа, ще  влизаме през профилите на децата.
За учителите - с малки изключения съм доволна, но изключенията повлияха негативно за важни неща, като и да е, мисля че и ние можехме  да реагираме по адекватно за разрешаване на проблема, поне си научихме си урока:).
Ако трябва да обобщя, през тези 12 години детето имаше късмет с почти всички учители.

# 69
  • Пловдив
Както предполагах, класната не е благоволила да ги информира и в школото няма нищо, и оформен втори срок и годишни оценки няма, абе те вчера првиха класна по английски след изпити от миналия петък, поне по един на ден.
А децата ни са в едно училище.

# 70
В школото няма нищо, аз в началото на седмицата звънях в дирекцията за държавния изпит на ИТ кариера и директорката ми каза, че ще има РС.Вчера класната беше казала на децата.
А се наложи да звъня, защото липсваше каквато  и да е информация как, ще приключи това обучение.
Сега вече има инфо и на сайта.

# 71
  • Пловдив
В школото няма информация за РС, но аз от вчера знам за нея от сина ми. При нас оценките винаги са били нанасяни своевременно в платформата, веднага след изпит, проект или контролно. Писала съм ви, че ги узнавам много често дори преди детето, специално за писмените изпитвания. Те са оформени от преди 2-3 дни и нанесени всички оценки- срочни и годишни, с изключение май само на един предмет, и то към обяд, сега не съм проверявала. Друг обаче е въпросът, че синът ми винаги е по- информиран дори от класната що се отнася за срещи и събития 🤣. Такъв си е от първи клас.

# 72
  • София
Още вчера бяха въведени всички оценки.
Не мога да отрека, тази година можехме да разчитаме на електронния дневник. Почти всички учители нанасяха своевременно.

# 73
  • София
И при моята всичко е нанесено.  Последен учебен ден. Свърши се. Днес съм много сантиментално настроена. Ако мога да обобщя - страхотна начална учителка 1-4 клас, после пълна дупка 5-7 клас и добре, че бяха курсовете, че да влезе в гимназията. Страхотни 5 години в гимназията. Днес си говорихме, че ако трябва да избира сега, отново би избрала същото.

# 74
Да, въпреки финала, прекрасни години във ФЕГ Hug Ех...

Общи условия

Активация на акаунт