Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 603
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Каква е скалата за съотношение точки към оценка? Някъде май я срещнах, но къде...🤔
http://zamatura.eu/maturi/oceniavane

# 571
  • София

и аз бих написала така думата така... това е и единствената грешка на сина ми в теста, 3. въпрос... Sleeping, оказа се, че правилното е одеЯло... да видим на субективните теза и резюме как ще го оценят...

# 572
  • Варна
Каква е скалата за съотношение точки към оценка? Някъде май я срещнах, но къде...🤔
За 4,50 - 59т.
За 5.00 - 68т.
За 5,50 - 77т.
Това ми каза синковеца

# 573
  • Ланкър, планините Овнерог
Уф, мойто си е намерило 5 грешки. Според нея - елементарни.

# 574
59/64 проверими отговори. За есето, тезата и темата нищо не може да се каже.
Минимумът е 4,50 за тия точки. Каквото падне отгоре- бонус. За неколкодневно поглеждане по големия диагонал- берекет версин!

# 575
Моят е само с една грешка от първия модул на 20 въпрос. Много се ядосва, първо е написал правилния отговор, после е поправил,  накрая е разбрал, че е грешно но ...Не е посмял да задраска пак да не го анулират..

# 576
Заедно от двата модула,ако имам пълни точки на резюмето и тезата ми се получават 64/70 точки.
На първи модул имам 3 грешки. Simple Smile Яд ме е само за 12 въпрос, където много тъпа грешка съм допуснала Grinning
Не знам колко ще ми дадат на есето, най-много 10 като знам какви глупости писах Joy Но всъщност се надявам на 13, за да хвана 5,50 Joy

# 577
https://lupa.bg/news/ne-tova-ne-sa-lekari-ot-uhan-a-kvestori-ot- … ta_62373news.html не е смешно изобщо, но се посмях. "Нашите" да били в бяло

# 578
По нашите премеждия. Закарах я сутринта, но тъй като бяхме по-рано, решихме да изчакаме в колата. Към 8.05 я оставих и тръгнах. След няма и 2 мин ми пише, че трябвало към другия вход. След още 1/2 мин - не ни пускат. Аз вече бях я задръстването и се чудех какво да правя. Държали са ги навън до 8.30 и тогава са започнали да ги пускат. Момичето пред нея било с 37.1 и я отделили като се чудели какво да я правят. А моята била с понижена температура Joy
Иначе излезе 40мин по-рано. Каза доста неочаквано това с Елин Пелин и това произведение, но е писала 2,5стр. Първите части са й се сторили доста лесни.
Сега ни остава математика. Не е въобще притеснена и със сестра си играят нон стоп.

# 579
Има ли някой, който ще се явява на втора матура по немски? Ако да, може ли да сподели как се готви, на каква тематика предполага, че ще са текстовете и темите за съчинението, които ще се паднат. Благодаря предварително!

Късмет на вторите ДЗИ на всички! Безпроблемно явяване и покоряване на високи върхове чрез резултати! Heart

# 580
Сега се сетих нещо... Знаете ли колко точно съм тъпа? Simple Smile
На 40 въпрос където има да се свързват герои, автори и творби аз вместо да напиша само отговора и другото го преписвах и се чудих, защо не ми стига място :')
Сега дали има шанс да ми анулират матурата заради това?
Защото вместо да напиша на празното място само Йовков, аз  Тиха - Йовков :')

# 581
  • Пловдив
Иси, най-добре е да не се филмираш.
Легни и се наспи като хората.
Сигурна съм, че за такова нещо няма да ти анулират работата.

# 582
След проверката на отговорите, моят племенник е спокоен. За тази му беше най-притеснено. По принцип изживява много нещата и страда от неуспехите, .... никога не сме търсели 100% успеваемост и не сме се карали за оценки, но ... характер. Следобяд една от квесторките беше срещнала съпруга ми. Казала, че по някое време дори се обезпокоили за него, толкова притеснен изглеждал - пот от челото, мокри ръце, ..... но пък според тях написал най-много от всички.
Английският в сряда не го притеснява, изпитите по специалността - също. След изпитите за сертификат на Кеймбридж, матурата му се струва лесна.

Относно студа в стаите - вчера учителката им по литература ги прозвъня, за да им пожелае успех и да ги предупреди да се облекат добре. Не, че той го направи. Все му е топло Laughing

Вече планиррат и втори бал - един, този който си организираха сами за този петък и втори - официален от училището, при раздаването на дипломите.

# 583
  • София
Мен ще ме изяде любопитството, но Росен отказва да сверява отговори, защото имало доста текстове и нищо не било сигурно. Дребното го подкрепи с две ръце, явно и след НВО ще си тъна в неведение. Frowning1

# 584
  • Ланкър, планините Овнерог
Сега и аз гледах матурата. Може ли като на пълен идиот да ми обясните защо на въпрос 9 "а" е верен? Там й е едната грешка.

Общи условия

Активация на акаунт