Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 65

• 14 651
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Ми момичетата казват, че е в тоалетна. На мен ми изглежда като да излиза от операционната и да отива при някакви мивки. По-скоро е изпитала болки може би?

# 76
Дрийми, замислих се това което си видяла в промото. Дали Зорница като каже че няма да се включи, някой няма да измрънка и Марио, кисел - не кисел да я защити, да каже да я оставят на мира че той ще се включи.

# 77
Ми момичетата казват, че е в тоалетна. На мен ми изглежда като да излиза от операционната и да отива при някакви мивки. По-скоро е изпитала болки може би?
Това си е тоалетната, запонила съм я когато Наков рисува по огледалато и когато Нора и Зорница бяха там.

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 00:37 от maichetoooo

# 78
Нищо особено в анонса за днес..

# 79
  • варна
Роси, къде го откри?

# 80
# 81
  • София
Как нищо интересно? Анонасът е направо шок Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 май 2020, 09:56 от rosi_ta

# 82
Хаха, Роси, заради решението на Зорница ли?

# 83
  • София
Хаха, Роси, заради решението на Зорница ли?

Ахам, ахам Simple Smile
Марио здраво настъпи мотиката, днес ще усети удара от дръжката - право в очарователния му нос Wink

# 84
Аз очаквам Маша да каже - Мечо, оправяй се, аз ще отгледан малкото мече, ти прави каквото намериш за добре Joy

# 85
  • София
Аз очаквам Зорница да каже, че се връща в Св. Кирил или че заминава за Испания/Израел/Канада - по избор.

# 86
Ахаххаха, Роси, много хард бе Grinning
Според мен няма да бяга. Просто ще му каже, че повече не може да се бори да й повярва. Понякога човек просто се отказва, като не вярва, не вярва.

Също така явно колегите ще са скандализирана от отказа й да участва и Марио рицарски ще я защити.

# 87
  • София
Моски, докато Зорница му е под носа, този дето се прави на такъв, какъвто не е, няма да се освести. Ще трябва нещо да го шокира, да го извади от този унес, в който е изпаднал.

# 88
Смятам, че ако Зорница се отдръпне и каже, че сама ще отгледа детето, това ще е първия шок за Марио. Понякога колкото повече обясняваш и се оправдаваш, толкова по-малко ти вярват. Учудващо е колко отрезвяващо може да подейства на някого да му кажеш - ок, така да бъде, прав си, аз сега сама ще се оправям Joy

И после като тръгне да губи бебето, Марио ще е вече в чудесна спортна форма да е баща Joy

# 89
Смятам, че ако Зорница се отдръпне и каже, че сама ще отгледа детето, това ще е първия шок за Марио. Понякога колкото повече обясняваш и се оправдаваш, толкова по-малко ти вярват. Учудващо е колко отрезвяващо може да подейства на някого да му кажеш - ок, така да бъде, прав си, аз сега сама ще се оправям Joy

И после като тръгне да губи бебето, Марио ще е вече в чудесна спортна форма да е баща Joy

Точно това си мисля и аз. Мат в два хода ще има днес. Дано Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт