Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 65

• 14 646
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Роси, аз ще отида да се метна от някоя скала 😂
Къде видя такова нещо, ей богу.

Смятам, че Марио е един дълбоко и страдал човек с ужасно тъжен живот, който цял живот е живял в болка и самота, без нищо хубаво, без нищо щастливо. И просто не може да повярва, че е възможно на него да му се случи нещо хубаво, като това с такава диагноза да има дете.
Дали стана ясно, ако не ще пробвам пак, ама това дето си го написала даже не знам откъде го измисли Joy

# 61
Моски, не съм съгласна относно Поли и как Марио й повярва.

През целия ден Марио мислеше за Зорница, притесняваше се, получи смс от нея, че го чака с нетърпение, той се усмихна............ нищо не предвещаваше такова развитие.

Просто Марио чу неговият страх(още от темата с пациента), че Зорница ще предпочете някой здрав, а не грешка като него и цялата буря в главата му стана реалност.

# 62
Дани, същото казвам, което си написала.
Все едно, явно не мога да си изразя мисълта.
Някой да е засякъл промото?

# 63
  • София
Ааа, Моски, така звучи различно, а и Марио го каза на Захариев.
Ами когато цял живот е бил очукван от съдбата, Когато се е борил за друг (и Тони, и Зорница), а той, мечтите му, надежди са били на заден план, когато е бил предаван няма как да е различно.
Човек трябва да е изживявал щастие, да е получавал любов и грижа за да вярва, че чудото съществува иначе се превръща в суров и циничен.

# 64
  • София
Дани, на практика подкрепяш Моски Kissing Heart

# 65
Ехх, промо няма ли? Кратко не е минавало.

Роси9550, забранявам такава ерес 🤗. Обаче ме зарадва Зорница как се притесни, че имах една много черна мисъл.

# 66
Ехх, промо няма ли? Кратко не е минавало.

Роси9550, забранявам такава ерес 🤗. Обаче ме зарадва Зорница как се притесни, че имах една много черна мисъл.
А, за кое?

Роси, алелуя, разбрахме се 😂
Това имах предвид, да. Че Марио просто трябва да отвори сърцето си и да повярва, че може и да му се случи чудото. Да видим какво ще го побутне, сам няма да се сети 😀

# 67
Е нали видяхме в промото какво ще го подтикне 🥰.

# 68
  • София
Ми така го кажи, с прости думи, за да те разбера, хахахха

Аз казах и по-рано, Марио е вкаменил сърцето си. Мрачният бездушен робот се завърна на сцената. Да видим какво ще е това, което ще размекне сърцето му.

Тея само ни мъчат! Аз съм тука изнемогвам от притеснение дали Марио ще се запише доброволец и колко глави ще строши,ч опитвайки се да излезе от карантинната зона когато разбере, че на Зорница и е станало зле и е при Захариев.

# 69
Момичета, само да ви напомня че си искахме мрачния бездушен робот. Особено в 6-ти сезон.
А на Велислав колко му върви да играе студен и гневен 😊.

# 70
  • София
Хахаха, Дрийми, Казваш внимавайте какво си пожелавате.

# 71
  • варна
Мразел я той! Бездушен бил! Друг път! Захариев само като спомена за прегледа на Зорница и Марио веднага наостри ушите.
Моски, много си права. Животът е превърнал Марио в това, което е и той наистина не може и отказва да повярва, че точно на него ще се случи чудото. Виждам у него една мъъъничка искрица надежда,че е възможно той да е бащата, но Марио яростно я подтиска и задушава и не и позволява да се разгори. Комплименти за играта на Велислав, че ставаме свидетели на хаоса и борбата в душата на Марио! ❤️
Мисля, че в промото видяхме катализатора.
В тоалетните са и мисля, че Зорница е прокървила, изплашена е. Захариев да се стяга и да овладее нещата с всичките си супер доцентски АГ умения! А Зорница, ако се налага, да седи вкъщи и да мъти! Такова чудо изпуска ли се! Между другото ако е момче могат да го кръстят Чудомир примерно.😀
В момента , в който Зорница е застрашена, тази искрица надежда у Марио ще се превърне в пламък, който нищо не може да го спре.
Само се моля да не е най- лошото с бебето и Зорница. На всичко друго съм съгласна.

# 72
Мина промо, но късно видях. Дадоха Зорница седнала на леглото в лекарска стая, дадоха и Марио в кафето, точно Зорница преди да каже че не може да участва. Другото е същото.

# 73
За сметка на Зорница Марио ще се втурне с две ръце да участва в това. И след като утре пострада тя и той започне да гледа нещата по друг начин, другата седмица пък Зорница ще гледа тъжно, щото се страхува за него Joy

# 74
  • София
В промотата на сериала всичко е каквото изглежда, но ние защо решихме, че Зорница е прокървила?

Общи условия

Активация на акаунт