Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 65

• 14 672
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ауу, Дрийми, Емил ми е ужасно на сърце. Но пък Велислав още тогава показва завидни умения в юмручните игри.

Мислех си, че ако екипа иска да се презастрахова и да напредне с епизодите преди есента, когато се очаква нов пик на Короната, може наистина да започнат снимки 1-2 седмици по-рано.  Диана пък казваше, че я чака нов късометражен филм лятото. Велислав и да снима нещо друго няма да разберем.

Първи епизод на 5-ти сезон ми е мнооого любим.

# 631
Марио в кой епизод удари ХХ за втори път?  Много добре му се получи на Велислав, а Буков добре отхвръкна назад. Бих хвърлила един поглед пак Simple Smile.

# 632
Роси, първи епизод на пети сезон е в друго измерение, аз още не съм намерила друг, който така да ми въздейства. Но там изкараха на преден план всичко красиво и благородно в лекарската професия.
Силно съжалявам че Зорница София вече не снима, нейните епизоди бяха великолепни.

Дрийми, 37ми.

# 633
Аз този сезон много харесах епизодите на новия им режисьор Вашаров, успя да изкара доста емоции от актьорите и бяха много вълнуващи. Simple Smile
За справка - 13,14,15 и 30,31,32!!!

# 634
  • София
Леле, наистина ли вторият удар е бил в 37 епизод? Как сме оцелели цели 4 епизода в този ад 😳😜

Моски, точно за това ми е толкова любим.

Дани, дай жокер, какво беше снимал Вашаров

# 635
Леле, наистина ли вторият удар е бил в 37 епизод? Как сме оцелели цели 4 епизода в този ад 😳😜
Даже 5, защото “Бременна съм! - Ела да те стисна!” е в предишния. Дълго ни мъчиха 😁.

# 636
A на 40 епизод кой е режисьор?

# 637
Ауу, Дрийми, Емил ми е ужасно на сърце. Но пък Велислав още тогава показва завидни умения в юмручните игри.

Мислех си, че ако екипа иска да се презастрахова и да напредне с епизодите преди есента, когато се очаква нов пик на Короната, може наистина да започнат снимки 1-2 седмици по-рано.  Диана пък казваше, че я чака нов късометражен филм лятото. Велислав и да снима нещо друго няма да разберем.

Първи епизод на 5-ти сезон ми е мнооого любим.
Тъкмо го гледам първи епизод на сезон 5 Simple Smile Аз също монго го обичам, както и целия сезон 5 Simple Smile

# 638
  • София
A на 40 епизод кой е режисьор?

Злати, Веснаков е режисьор на 40 епизод.

# 639
Браво на Веснаков значи 😊😎.

# 640
Димитър ще участва в нов проект:

https://www.facebook.com/coronadept19/videos/2609180432700856/

# 641
Това е чудесна новина! Нека има нови проекти  и работа за това талантливо момче Simple Smile
Аз от снощи съм на сезон 5 и удоволствието от нашето трио е на макс Simple Smile

# 642
Ще има интервю с Димитър днес, в Преди обед с Деси Стоянова и Сашо Кадиев Simple Smile

# 643
  • София
Гледах интервюто.
Общо взето разказваше за хобитата си, за приятелствата си с Бойко и Бахаров. Казваше че е притеснен как ще е занапред, че ще им бъде много трудно да върнат зрителите, защото и преди са били малко. Спомена, че мислят някакви неща, но не каза нищо конкретно за бъдещи планове.
Преди пандемията е работил като барман в столичен клуб, но сега е безработен. Ами май е това в общи линии.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт