Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 65

• 14 668
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Жесток е цвята на косата.
Извинявам се на всички любители на черното, но за мен с този цвят е най-женствена и хубава.

# 646
Роси, и на мен ми е любим този цвят. ❤️

Абе Дидето в тази почивка изглежда някак щастлива и жизнерадостна, постоянно пуска снимки, постове, цвръчи нещо Grinning

# 647
  • София
Моски, ами свободна е да рисува, да готви изложбата, има време да се наспи.
Ако около нея се е завъртял някой друг, ние няма да разберем, хахаха. Но пък ако снима нещо ново съм сигурна, че се “похвали”.

# 648
  • София
Аз я харесвам всякак - и с черна, и с по-светла коса Heart Eyes

# 649
Много е хубава Диана и това е. И този цвят й ходи, и с черното е хубава 😊.

# 650
Ровейки из разни файлове служебно, попаднах на реклама на банка с Диде от 2016г. Grinning
Диде е млада, пухкава и ужасно красива Heart

https://www.youtube.com/watch?v=KWI-e_fqP_4

# 651
  • София
Ха, интересно дали Диде ще тури някое килце в новия сезон Joy Веднъж беше казала, че не й е проблем да качва кг заради роля Wink

# 652
Ровейки из разни файлове служебно, попаднах на реклама на банка с Диде от 2016г. Grinning
Диде е млада, пухкава и ужасно красива Heart

https://www.youtube.com/watch?v=KWI-e_fqP_4
Моски, забрави най-важното да споменеш - черна е Joy Много е сладка с колието.
Все едно съм аз на рекламата, просто усещам как въздишат и ме гледат лошо консултантите, като изляза без да си купя нещо, а са ми показвали и предлагали разни неща Grinning
Май дължината на косата й тук и сега е горе-долу една и съща Grinning

# 653
Дами, я ми припомнете какво установихме за рождената дата и възрастта на Зорница 😄
Нещо като 32 ненавършени?
Значиии, очевидно младеенето е семейна черта, според девети сезон Марио е роден 88ма година, на 18.02 😁 Според пети беше по-старичък 😂

# 654
  • София
Хахаха, това пък как го разбра?

А аз да питам, установихме ли коя е песента от сцената, в която Зорница реши да спи на земята в хола?

# 655
Значиии, очевидно младеенето е семейна черта, според девети сезон Марио е роден 88ма година, на 18.02 😁 Според пети беше по-старичък 😂
😂 това откъде го разбрахме. Той е момченце направо. Само в един момент да не се окаже по-малък от Зорница. Тогава ще ги призная 🙈😁.

# 656
  • София
Ее, 10 г по-голям от Нора, ми и тя е вундеркид, бе Joy

# 657
Дами, я ми припомнете какво установихме за рождената дата и възрастта на Зорница 😄
Нещо като 32 ненавършени?
Ми то и Зорница от 4 сезон се подмладява два пъти, трябва да наваксва Joy
Аз ви казвам, че хич не доглеждат тези неща Grinning

# 658
Дам, определено някои детайли ги карат през пръсти. Явно за тях са маловажни и средностстистическият зрител не би им обърнал внимание.
Нещо което мен ме подразни, беше снимката на Тони, която Марио гледаше в телефона си. Сериозно, такава снимка ли има само на брат си?? Ясно че Димитър не снима и няма как да им направят нови снимки, но толкова да не могат да извадят някой кадър от предишни сезони....
Не им се влага време и ресурс в такива неща.

# 659
Разбрах го от резултатите му от спермограмата, които Зорница намери и прочете. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт