ЮНСКОТО ни бебче, гука и се смее вече

• 10 031
  • 308
  •   1
Отговори
# 255
На мен ми остават още 7 килца за сваляне, но явно ще е след като спра да кърмя. Исках да ви питам вие как  сте с шоколада? Аз всеки ден си хапвам по малко. Вредно ли е за бебчо? Защото бях чела , че който кърми не трябвало да яде шоколад.

Не мисля  Naughty не съм спирала да си похапвам още и преди и повреме и след бременноста на Вико и сега си продължавам Wink

Ади 5 мисля, че с израстването ще се оправи  Peace и Мики е така Tired

# 256
  • Ямбол
Здравейте!
снощи нещо ми се скапа постинга и после вече ме мързеше да пиша.
Браво, че сте сетили да говорим малко и за нас! Абе, и ние сме хора!Мен бремеността не ми липсва много!Беше ми омръзнало да се разхождам с корем, пък и нямах търпение да вида беба.Но естествено си има и +страни, които чак сега оценям, т.к. имах много време за себе си.

Кабранска, и само с червило си супер. 4470
Аз винаги се гримирвам когато излизам и сега намирам време.Въпрос на навик!

За кг-аз не качих много през бремеността и когато излязох от родилния дом бях на същите кг.Но имам чувството, че нещо от към ханш съм се разширила, т.к. имам дрехи, които са ми тясни.Има ли други?И аз имам проблем с косопада.

Бебка многооо се върти в кошарката.Плюнчи се, но не обилно.Не се се смеем с глас.Но постижението ни е, че се обърнахме по корем.
От 2 дни давам сокче-морков и ябълка.Правя го със сокоизтисквачката.Но нещо не ги харесва.
valkiria, тези сокчета на Хип за каква възраст са?Трябва да пробвам с тях, сигурно и тя ще ги хареса.
Аз купих на Ганчев, други нямаше, за след 9 седмици, но не съм давала от тях.Засега правя. Имаше Хип, но за 4 мес.Та затова питам.
Притеснявам се, че днес беба не е акала.Това не се е случвало.Сигурно е от сокчето.Вчера дадох само 2 лъжички ябълков сок.Ако утре до обяд не напълни памперса, ще и направя сокче от сини сливи.

Нинани, съжалявам за случалото се!Дано си се успокоила.

sonka,дано да оздравеете по-бързо.Стискам палци.

Лека вечер!

Последна редакция: вт, 29 авг 2006, 23:37 от geri_di

# 257
  • София
......Този Дуфалак не искам да му го давам безконечно.Някоя от вас ползвала ли е БЛЕВИТ Л??????
Mari-Anna, аз съм ползвала Блевит Л, даже бях писала и тук за дозировката и времето, в което се дава. На нас ни помогна. Аз го давах половин час преди ядене и с половин лъжичка повече концентрат от колкото пише.

# 258
  • София
valkiria, твоята дъщеричка от сега всява респект, много е готина  Grinning

# 259
Мами пак се включих преди малко гледах новините по нова и чух за блъсната майка с 6 мес. бебе от Пловдив стана ми много криво  Cry като се сетя за вчера че и нас щяха да ни пометат....направо настръхвам.Е хайде лека и всички да внимават в разходките! Hug

# 260
Лека нощ и от мен...каво да направя-аз докато стигна до компа/че моето време е като заспят мъжете/ и вече няма никой тук...по-рано поне с Диката се засичахме...а сего и нея я няма... Sad
Това за блъсната майка от тук го научих,че нямаше време за новини днес...но изобщо не се учудвам....така карат тука,че и аз понякога на косъм съм се разминавала...А най-гадното е,че преди година пак имаше подобен инцидент и майката беше в кома много време/бяха я блъснали на пешеходна пътека/ #2gunfire #2gunfire #2gunfire
valkiria ,поздравления за строгия вид който имате с униформата-внушавате респект още от сега...пък ако ти наследи професията -лошо няма....предполагам поне е интересно... Thinking
geri_di ,благодаря за комплимента,но и аз бях свикнала негримирана и с ненаправена коса да не се показвам от къщи...но.........сега просто не остава време/но пак съм по-добре от първия път-със Сами-тогава ходех основно с анцуг и маратонки/,а сега  даже се опитвам и елегантно да го раздавам/ама нали на центъра излизаме...няма да се излагаме,я... newsm08
Аз с килцата ,нещо го позакъсах-т.е. май стигнах изходното положение/пък то си беше бая мършавко/,а много ми се щеше да си остана малко позакръглена....само едните цици още напомнят за пухкавите ми форми отпреди раждането...но и те ще са до време.. smile3515
Елисир,това за шоколада-че пречел-отказвам да го чувам,че каквато съм пристрастена....аз също си ям,и кафета пия и какво ли още не от забранените храни  и на Ивчо нищо му нама.А,тъкмо се сетих-я вземете се наканете пак към Градската градина-че ни  липсваш на групата... smile3521
А,като чета тук,все за запечени бебета разправяте...та да питам аз-абие има ли и други като нас дето почти на всяко ядене пълнят пампата,като новородено/ и то обилно/ #Crazy...че то и това вече взе да ме притеснява/спомням си Сами на тая възрас и ми е прескачал дни/ newsm78
adi_5,и ние ревем като закрани като ни вадят от водата/понакога и като го откача от цицата,също/ но аз го приемам като изказване на мнение...и мисля ,че ще му мине с възрастта/просто ще приеме ,че и най-хубавите неща си имат край yes/
А сега да поздравя всички днешни и вчеращни месечковци и да ви кажа лека нощ!
И да ви покажа една снимка от днешната фотосесия на Ивайло и /Х/Любчо Пепиткин
останалите снимки са ми в албума в подписа,без да искам ги качих там, а сега ме мързи да ги качвам и в пловдивските мами

# 261
Привет!
Ами моята беба и тя е от тия дето след всяко ядене пълни памперса.....понякога чак ме стряска какво количество произвежда това дете. Кажете ми моля, знаете ли докога са тия колики? Ние сме почти на два месеца и още не съм сигурна имахме ли , нямахме ли такива newsm78?!

# 262
  • София
Здравейте и от нас, ох и аз прочетох за блъснатата мама и бебето й. Честно казано ми стана много мъчно и едновременно съм бясна... тоя задник (не се извинявам за епитета) дори се е опитал да избяга  #Cussing out Ужас дано се оправят. Cry

# 263
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Здравейте майчета   bouquet

Ние с Бобко сме добре, папаме и много спинкаме.Нищо ново при нас, освен че много ме е яд, че не се обадих преди месец в 3-та градска да си запиша час при д-р Велковски, ще можем чак ноември ,а не ни се пада по график и ще се наложи да ходим при друг кардиолог, и на него да обяснявам надълго и нашироко  #Cussing out
Съжалявам че ви занимавам с моите проблеми, но наистина много ме е яд  #2gunfire

Добре дошли на новите мами   bouquet
Приятен ден  Hug

# 264
Здравейте и от нас   bouquet
Върахме се за няколко дни и пак заминааме другата седмица Simple Smile
Момичета просто реших да си изразя мнението и не мисля, че обвинявам някой с написаното, но щом го приемате така няма да се повтори
Пожелавам ви лек ден  Hug

# 265
  • София
Здравейте и от нас   bouquet
Върахме се за няколко дни и пак заминааме другата седмица Simple Smile
Момичета просто реших да си изразя мнението и не мисля, че обвинявам някой с написаното, но щом го приемате така няма да се повтори
Пожелавам ви лек ден  Hug
TABBY, не си го слагай на сърце.   bouquet
Приятно изкарване другата седмица   bouquet

# 266
Появих се и аз! Нямахме нет няколко дена  #2gunfire .
Писали сте толкова много, че докато четях се сещах това и онова, а като почнах да пиша и ми изхвръкна от главата. Ще пиша за което се сещам, а след това ще дописвам. Embarassed
И аз имам все още линията на корема, даже е един почернял целия. Забелязах, че и бебчо има бледа линия  newsm78 /и друга мама каза същото/.
Посетих си фризьора главно, защото ми писна да се размотавам с вързана коса, а бебо я използва да се набира на нея, ако е пусната. Но той ми каза, че за момента най-добре ще е пак да си е вързана, защото ако е по-къса ще ми пречи и той ще се докопва до нея. Така че  си изглеждам по същи я мърлив начин. Направо така се чувствам от липсата на време за мен, допълнителните кг. и дрехите които не ми стават. Както казва Камбанска, само анцуг и широки блузи. Ужас!
Камбанска, прочетох, че даваш Хамомила за венци? newsm78 На мен една док. ми го изписа за колики?
Не чувам да се оплаквате много, но при нас положението е трагично. Никога не са му били толкова силни коликите както сега. През деня не ги усещах, а сега са ужасно силни и денем и нощем. Shocked.
Сега не се сещам за друго, вероятно ще дописвам...  bouquet

# 267
  • Вече с постоянно местожителство на село...
 Емси тъкмо теб щях да търся за утрешна разходка в парка  Peace ако времето е хубаво разбира се омръзна ми вече тук в квартала да обикалям улиците #Cussing out.

# 268
Здравейте мами!За жената която е блъсната,още рано сутринта вчера разбрах.Майка е снимала майката и бебето през ноща.Бабата е добре
(и тя е била с тях),майкат е със счупена скула,но бебока,на него му е счупен черепа ж дясно и ляворо краче има и лек кръвоизлив в мозъчето.Иаз се разтроих много като разбрах,а майка още повече ,първото което напраяи е да види Алекс.Аз се помолих за майката и бебока да се възстановят и Бог да ни пази всички нас и бебоците ни.Сега съм като наплашена по пътищата.

# 269
А шофьoра мисля че е бил наркоман.

Общи условия

Активация на акаунт