ЮНСКОТО ни бебче, гука и се смее вече

• 10 035
  • 308
  •   1
Отговори
# 240
didi_b, сок от сливи дадох преди 2 седмици, а със сок от круша захраних от началото на 2ри месец. Този сок беше и първия сок с който захраних, а не ябълка, а и запека беше единствената причина да захраня рано.

# 241
Здравейте мами. Наистина покрай бебка много време не остава да си обърнеш внимание. Но в събота успях и на фризъор и на козметик да отида. И на мен започна да ми капе косата, а толкова хубаво беше като не капеше .... Въпреки това съм решила да я пускам дълга ако удържа на капането, ако не - ще я подкъся.
О, това време добре, че се поразхлади, че тези жеги ...
Днес като храних Боби и тя като започна с едни усмивки, гледа ми косата и се хили ама с глас, и не  яде като хората ами се разсейва, какво й беше толкова смешно не можах да разбера.
Иначе ние бибата много си я обичаме, особено преди да заспи.
Днес й пренареждах дрешките, че като става по-хладно ... иначе за сега сме по боди.
А така се заглеждаме по телевизията, че като я обърнем на другата страна и тя се сърди, затова като е в полезрението й го спираме. Много ми е интересна и като започне да маха с ръчички и да следи движенията им.
Вчера ходи два пъти по голяма нужда, ама както казах това е от прясното мляко и царевицата, които хапвам сутрин, защото и на мен ми действа така.
Скоро и аз мислих да започна с коремно преси, ама да видим кога ще се наканя.
Много целувки от нас.

# 242
Здравейте момичета!
Не знам защо но ми намирисва на есен вече и ми става малко тъжно .Ще ми липсва хубавото бебешко лято, може би това е най дългото ми лято /като се има в предвид че след 20-стата ми година времето  направо лети). Освен , че се омъжих и родих 2006 , октомври чуквам и трийсетака:) Имам чувството , че съм с Беб от много време , а не от почти 3 месеца. Аз завързах много приятелстава в парка. Зимата няма да спаря да се разхождам, но съответно доста по-кратко.
Та аз смятах да захранвам след 6 месец, но този ужасен запек ни мъчи и се чудя какво да правя. Ако след третия месец дам сок от круша и ябълка, само да видя дали ще подейства, без да давам друго нещо, дали е възможно???какво смятате??пък ще питам и педито. Този Дуфалак не искам да му го давам безконечно.Някоя от вас ползвала ли е БЛЕВИТ Л??????

# 243
Здравейте пак от мен!

Още докато бях бременна едни приятели от Щатите ми пратиха дрешка за бъдещото бебе ( още не се нзаеше пола) полицейска униформа, понеже аз съм полицайка, и днес реших да я облека на Бубата за да я снимам с нея и да им пратя снимките на хората , та да се зарадват , че съм им уважила подаръка нищо , че се роди момиче.
Ето я госпожицата с униформата Joy много е смешна ... даже и обущета й обух по случая

# 244
valkiria, пу пу много сте сладки Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Благодаря за бързия отговор, а да те питам само още нещо сока на сокоизтисквачка ли го правиш и плодовете от пазара ли ги купуваш, че мен малко ме е страх дали не са много замърсени с препарати тези от пазара, но засега свеки ми праща само чисти морокви от село ябълките и крушите още не са узрели?

# 245
Леле ама много сте сладки бе... голяма кукличка е, а пък и много и отива униформата. Дали няма да наследи мама? Laughing

# 246
valkiria,много е сладка бебка в тази униформа,пу-пу!
Момичета искам да споделя с вас какво ми се случи днес на сутришната разходка-вървя си спокойно и си бутам количката по кварталните улици/за мамите от Варна до читалище Маяковски/ и по дено време бебка взе нещо да се сърди.Докато се обърна да погледна за коли и да пресека улица та и виждам как  една ръка хваща количката и избутва моята и чувам "кой мрънка,бе?".В първия момент помислих че е някоя позната,но като погледнах видях жена на около 60 години,която ме гледа с безумен поглед.Сега,като пиша отново преживявям всичко и се разтрепервам.Аз и бутнах ръката и и казвам да се маха а тя ми вика "спокойно ,бе"Добре че имаше хора наоколо та събрах кураж и като се развиках и тя замина.Не помня как съм се прибрала,на автопилот. #Crazy
Пиша ви това момичета за да сте много внимателни,и никъде да не оставяте количките с бебоците сами,че те от ръцете ни искат да ги вземат ,та камо ли ако са оставени някъде!
Дано на никого не се случва подобно нещо!

# 247
Валкириа, много е сладката малката полицайка Hug

Мари - Анна, значи сме наборки с теб Wink
За запека - Мишо и той имашеи аз гледах тогава да хапвам леки храни - овесени ядки, диня круши, ама най-голям резултат имаше като хапнах 3 сини сливи и после да гледаш какво "оакване" падна Mr. Green
Ти пробвала ли си по този начин Wink

При мен почти вече не се забелязва линия негра, но пък от доста разстояние може да се видях стриите на корема ми Tired Мажа с какво ли не - дано помогне поне едното от кремчетата Praynig
С килограмите съм на "Вие" - до скоро бях 60 и си викам, поне да ги задържа, но .... ooooh! като взе да намаля кърмата, започнах по-често да се храня и резултата е налице - 63кг Cry ....Заветните ми 45 едва ли ще мога да стигна скоро - но здраве да е и най-вече да има какво да папка Бобончето ми Wink

Нинани, много гадна случка  Sad

И на мен започна да ми капе косата - но това е неизбежен процес - поне при мен и с Вико бе така и сега си правя разни маски, но знам, че известно време ще е така и не се притеснявам Laughing

Буболинка, дано скоро се разделите с коликите, че и Мики уж го бяха забравили - сега наново Cry Как се превива милото ми само.... Sick

didi_b
- голяма Принцеска си имаш Hug

....аз още не съм започнала с коремните преси, че така ме мързи....и чудното е, че постоянно бягам напред - назад след М или ВикЧе и къщата мен чака и т.н. а вместо да съм станала вече фиданка, още си имам паласки Mr. Green

# 248
didi_b, соковете ги правя като настъргвам плода в една марля и после стискам здраво докато не си пусне всичкия сок, но това с морков не става и за това пробвах със сокистисквачката. Вече обаче не ги правя на ръка , а ги купувам готови сокове. Плодовете ми ги носеше свеки от градината, но сега мисля да се доверя на ХИП и не мисля много за нитрати и други такива , то и въздуха ни е един и града мръсен .... та и в морковите да се оглеждам. Надявам се ХИП да си подбират продуктите.

Относно килцата.... ами 10 ми останаха и не щат да си ходят , но и аз не ги зоря много понеже скоро ще тръгна на фитнес и се надявам леко , леко да започнат да се топят. Не ми се прави диета защото после лесно се връща старата позиция. Коса не ми капе за сега ... дано и да не почне , но не ми се вярва. През бременноста беше спрял и естествения косопад и стана такава грива огромна, че хич не ми се разделя с нея, но сигурно няма да ме подмине и мен.

А бебата цял ден и се смеем на униформата Joy

# 249
Здравейте на всички от нас.ninani ужас направо,човек не може да е сигурен вече по улиците,а иначе с теб сме се срещали и пред кабинета на Танев Hug
didi b,Буболинка,аз давам сок на хип от синя слива от два дена,също и сок от ябълка,който си  правя сама.
Пресито гука и смее,много е сладка,обаче взе да спи по малко.С килограмите нямам проблем,вече съм 47 кг. а за косата вижте форума красива мама и прочутата маска с тривитаминол,аз вече я пробвах.

# 250
На мен ми остават още 7 килца за сваляне, но явно ще е след като спра да кърмя. Исках да ви питам вие как  сте с шоколада? Аз всеки ден си хапвам по малко. Вредно ли е за бебчо? Защото бях чела , че който кърми не трябвало да яде шоколад.

# 251
Здравейте всички!Слава богу нашето разтройство почти свърши,но утре док ни вика да го види за кашлицата иначе Диди се смее непрекъснато на въртящите си играчки гука им,а като не пеят им се кара.Като говорите за килограми аз ли съм най-зле?Преди да забременея бях 55 последно преди да родя бях 87  ooooh! сега съм 67 и не мога да сваля по надолу надявам се като спра да кърмя да поотслабна още
Елисир незнам дали е вреден шоколада ама аз бая го ям  Thinking
Нинани много е неприятно това нас пък щеше да ни отнесе един глупак на кръстовището до нас бях на зелено за пешех. и се огледах ама тоз долетя с бясна скорост.
Лека нощ и приятни сънища отивам да нахраня съкровището си  Two Hearts

# 252
Включвам се за да пожелая лека нощ на всички мами и бебоци и отивам за се тръшкам и аз заедно с децата че след днешната случка се чуствам много зле!
Подканям мамите от Варна за срещичка че то не остана много време докато застуди!  bouquet
ЦЕЛУВКИ НА БЕБОЦИТЕ И МНОГО ДА СПИНКАТ   newsm07

# 253
sonka,пожелавам бързо оздравяване на беб ! newsm10

# 254
здравейте милички   ::
Аз отдавна не  съм писала,но ако си спомняте ни откриха алергия към космати животинки и сега гледам максимално дълго време да стоим на вън,за да няма дразнители които я измъчват.Правихме изследвания които не установиха от какво точно е алергията.На 9 септември сме пак на лекар-дано се разбере нещо по конкретно.Иначе милото ми бебенце все така се задушава и сур4е маг трудно  понякога :: а и в съня си се събужда сърдита от запушеното нос-ле.
  На мен ми останаха още 4-5 ки(до 53-стартово )ама въобще не ми пука как изглеждам  :: моля се само детенцето ми да е добре и максимално дълго да  имам кърма.И аз съм от тези които ще захранват след 6-я месец и сокове за сега не давам.С ахкането сме добре(да не чуе дявола :: )
При нас от 1 седмица има нов проблем и не мога да  го реша-помагайте ако можете(обръщам се към мамите с 2 деца-повече опит).Много обе4а да се чипкаме -между 19-21 часа.Но в момента  в който я извадя от коритото спой един рев до спукване.в началото ревеше само при масажирането на гъстичките,но сега започва  да  пищи 6том разтворя хавлията  :: не знам на какво се дължи-опитах всичко...... смених мястото на масажиране(от креватчето й на  нашето легло,на моите крака.Смених реда на масажа-гърди/ръце(от ръце/гърди).Затоплих стаята с  печка.Пускам и весели песнички........нищо  не помага.Моля посъветвайте  ме!!!
Ваксината и на нас не ни я сложиха,защото сме с по ниско тегло -4600  78  била недоносена -не мога да я разбера тази наша педиатъра.А иначе бебе Адис  все още си папка нощно време -почиваме си само от папка нето в 21часа-от 19 яде чак в 1 или 2 4аса. и как така се получава ,че е недохранена не знам  78.за 2 месец ми е качила 700грама-аз мисля че е нормално като се има в предвид какви жеги бяха  :: и на възрастен човек не му се яде.
 пак стана едно дълго писание-ама ще ме извините   ::
 целувам ви всичките и мами и бебчета

Общи условия

Активация на акаунт