ЮНСКОТО ни бебче, гука и се смее вече

• 10 050
  • 308
  •   1
Отговори
# 225
Добре дошли на новите мами и бебчета! Предполагам че с нас ще им хареса  bouquet!

# 226
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile

Добре дошли на новите майки и техните бебоци   bouquet

Не съм писала скоро, че ме хвана някакъв вирус с много остри болки в корема и висока температура, която в петък вечерта стигна до 39.5  Sad Сега съм на принудителна диета, че стомахът ми се свива дори от вода. Хапвам насила овесена каша и варени картофи и се моля по-скоро да се разкара тоя вирус, че това неядене може да се отрази на кърмата ми. Слава Богу, че Ени е добре и вируса не я хвана. По съвет на мамите от форума я кърмех дори при високата температура, обясниха ми, че чрез кърмата бебетата получавали антитела и били защитени. Дано да е така  Praynig

В петък на Ени й биха първата ваксина Пентаксим и тя я понесе много добре. Не забелязах никакви странични реакции. Папка и спинка нормално Simple Smile

Иначе и аз имам проблеми с косопада, ама много пада тая коса... ужас  Sad
И тъмната линия от корема ми не се е махнала, но тя ми е най-малкия проблем  Wink Между другото забелязах, че и бебка има такава бледа линия до пъпчето, много странно, нали  newsm78

Лека и спокойна нощ за всички!

# 227
Здравейте и от нас!
Да се отчета за протокола след консултацията-тежим5050 и 56см.,т.е пораснала е с 3 см.и 750гр.Педито каза че е ок.Да ви кажа какво стана с прословутата ни ваксина:както споменах по-рано днес,педито ми каза по тел.че не и отпуснали от касата,та като отидох и като се развиках и да видите как набързо се намери една уж пазена за друго дете което било отлагано отдавна.Какво е това нещо бе,момичета,правят ни на маймуни! #Crazy
Както и да е вече сме с ваксина и бебка тази вечер е малко кисела,а и да не забравя да спомена че това въртене на главичката от няколко дена за което писах се оказаха възпалени ушички,най-вероятно е попаднала вода при къпането.Изписаха ни капки Фуроталгин и сега капим в ушичките.Споделям това за да имате едно наум ако ви се случи нещо подобно.
По въпроса за бибите,ние също не сме им фен и знаете ли с какво се приспива бебка-с биберона от празното си шише от мляко Laughing
Ако някоя мама е опитала всичко друго без ефект,може да пробва това,не се гълта въздух защото бебка само го смуче без да преглъща!
Стана дълго,извинете!  bouquet

# 228
  • Ямбол
Здравейте!

# 229
  • Ямбол
Уф, постинга ми се скапа!

# 230
Здравейте мами и бебешоци. Ние с йоана сме горе долу добре. Тъкмо си поотидоха коликите и те ти нови двайсе-Зъбитееееееее    #Crazy. От няколко дни насам беше станала много кисела и сутрин доста плачеше. Като я вземех на ръце обаче тя спираше и аз реших че ще трябва да се възпитаваме, тъй като е станала лигла. Днес обаче видях че венците са много подути и като ги пипам пищи. А междувременно се чуди само какво да захапе. Те даже долните две зъб1ета се виждат сякаш под самия венец. Така че да видим кога ще излязат.
Четох в предишни постинги че някои имат проблеми със секса. Аз сум се убедила че това до голяма степен зависи от нервите по бебето и грижите за него.Тъй като ние живеем сами и няма кой да ми помага бях много изнервена от това че на Йоана все нещо не и е наред, все мрънка, все нямам време за у нас, камо ли за себе си . Решихме да я дадем за два дни на свекърва ми да и се порадва и да си останем вкъщи без да вършим нищо. Отидохме на кино, спахме си следобяд, нямаше мрън мрън и се поуспокоихме, кето веднага се отрази на секса и общото ми състояние. Така ще ако имате възмойност опитайте и вие Laughing Laughing

# 231
  • Варна
Здравейте и от нас!
И ние като другите бебоци не щем бибата и я плюем.Притискам я с ръка и само малко да отпусна бибата е хвръкнала smile3541
Моята коса също много пада и незнам дали да предприемам нещо или като се оправят хормоните и тя ще се оправи.А и тъмнята линия още стои.Явно мами ще мине известно време докато нещата се нормализират(само да знаех колко, щеше да ми е по-спокойно).
Целуффки и усмихнат ден

# 232
Добро утро на всички мами и бебоци!
Да ви се оплача,днес ми дойде М.Ужас! #CrazyТака ми беше хубаво досега,а и на всичкото отгоре е страшно обилен,а бе с една дума-отврат,иде ми да се грамна #2gunfire
И аз мисля че проблема при секса,/който го има/ е психически,и трябва малко повече положителна нагласа и повече внимание и ласки от страна на татито и всичко е ОК. luvbed
Аиде,отивам да давам манджата!  bouquet

# 233
Забравих да попитам мамите секцио ,кога смятат да започнат да правят коремни преси,защото този корем няма привбиране?
Целувки от нас,за съжеление фотото ми се скапа и не мога да кача снимки на бебка,но скоро ще измисля нещо!  bouquet

# 234
  • София
--------------------------------------------------------------------------------

Момичета какви сокове давате, сами ли ги правите, ако не - от кои марки купувате?
Много въпроси, но се надявам на помощ, при нас коликите станаха много силни , запекохме се....

# 235
Добро утро на мамите и бебоците!
Исках вчера да ви се оплача обаче не ми остана време Дидко осен ,че е болен ни налегна и разтройство ooooh! ходихме на док и той ни каза че ощще не сме за болница предписа ни смегта и сега ще го седи и утре и ако не спре.... ще сме там.
За секса отначало много ме болеше  #Crazy сега е подобре когато правим де е хайде весел и спокоен ден  Heart Eyes

# 236
--------------------------------------------------------------------------------

Момичета какви сокове давате, сами ли ги правите, ако не - от кои марки купувате?
Много въпроси, но се надявам на помощ, при нас коликите станаха много силни , запекохме се....

Аз си правех соковете, но бебка не ги харесваше много. Реших веднъж да купя на ХИП и гледай кво става Joy бебата ги яде та се къса. Не ще ефтиното ... иска сок от два лева и нещо.... Money единствено сока от круша домашен ми го пие.... той е добре за запека ... с него го оправихме и със сока от сини сливи, а и доста овесена вода пи преди това.
Забравих да попитам мамите секцио ,кога смятат да започнат да правят коремни преси,защото този корем няма привбиране?
 bouquet

Някъде към края на септември мисля да тръгна на фитнес, но не заради операцията , понеже не обичам в топлите дни да се завирам в залата , че е доста задух въпреки климатиците.

# 237
  • София
Целувки от нас,за съжеление фотото ми се скапа и не мога да кача снимки на бебка,но скоро ще измисля нещо!  bouquet
За упражненията след секцио на мен ми казаха след 3-ия месец може... ама аз се правя на малко и приятно разсеяна. Whistling

# 238

Аз още не съм почнала с никакви сокове, но смятам от другия месец да започвам. Ще пробвам кои му харесват. Моята линия още си седи, но ми се струва че започва да избледнява. Надявам се да се маха по-бързичко.
Аз раждах нормално и вече си правя коремните преси отдавна, сега започвам и с бягането като имам време.
целувки от нас и лек ден!

# 239
 Здравейте мами и бебоци!
Сега си идваме от консултацията тежим 6150 и сме 62 см /голяма госпожица/. Педката ни отложи гадната ваксина за другия месец, че тогава щяло да е по-хладно /то не чесега е много топло де/ и бебка щяла да я понесе по-леко.
valkiria, ти кога й даде на твойта бебка за първи път сок от сливи? Че мойта педка вика че било много драстично сок от сливи да се дава, но на мен ми се иска да пробвам, че с този запек вече съм се видяла в чудо.

Общи условия

Активация на акаунт