! 

Сега съм на принудителна диета, че стомахът ми се свива дори от вода. Хапвам насила овесена каша и варени картофи и се моля по-скоро да се разкара тоя вирус, че това неядене може да се отрази на кърмата ми. Слава Богу, че Ени е добре и вируса не я хвана. По съвет на мамите от форума я кърмех дори при високата температура, обясниха ми, че чрез кърмата бебетата получавали антитела и били защитени. Дано да е така 

Между другото забелязах, че и бебка има такава бледа линия до пъпчето, много странно, нали 

. От няколко дни насам беше станала много кисела и сутрин доста плачеше. Като я вземех на ръце обаче тя спираше и аз реших че ще трябва да се възпитаваме, тъй като е станала лигла. Днес обаче видях че венците са много подути и като ги пипам пищи. А междувременно се чуди само какво да захапе. Те даже долните две зъб1ета се виждат сякаш под самия венец. Така че да видим кога ще излязат.
Така ми беше хубаво досега,а и на всичкото отгоре е страшно обилен,а бе с една дума-отврат,иде ми да се грамна 

ходихме на док и той ни каза че ощще не сме за болница предписа ни смегта и сега ще го седи и утре и ако не спре.... ще сме там.
сега е подобре когато правим де е хайде весел и спокоен ден
бебата ги яде та се къса. Не ще ефтиното ... иска сок от два лева и нещо....
единствено сока от круша домашен ми го пие.... той е добре за запека ... с него го оправихме и със сока от сини сливи, а и доста овесена вода пи преди това.

Препоръчани теми